Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
dobra plata sto
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
BabukaPotvrdio je da je Krizni fond Evropske unije odobrio milion i po eura BiH nakon čega se izvinio Nikoli Špiriću zbog toga što je na prošloj konferenciji rekao kako u problemu s migrantima nema para te da mu nije jasno zbog čega se Špirić interesuje za ovu temu.
"Želim da se izvinim Špiriću, jer evo ima para. Oblizuj se Špiriću, možda šta i ubodeš", rekao je Mektić.

S TOSMR187 je napisao/la:dobra plata sto

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Plati pivu klosaruPenaltiky je napisao/la:i to je vijestFerdo je napisao/la:Ceca pjevala Halilu Emroviću za 30.000 eura hahaha
http://www.sandzaklive.rs/drustvo/13113 ... -foto.html
Sljedeća:
Penaltiky milioneru iz Tuzle radi na mašini za obradu plastike za 750 KM mjesečno.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Vidiš 750+ All you can drink pive. Može Rigi oko moje al samo Tuzlak.
- JackTheStripper
- Kontakt:
U Turskoj uhapsen student iz Gradacca, zar nije na forumu bio neki lik koji je govorio da ide studirati u Turskoj? Za pilota cini mi se.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
8, 9 ili 10 sati rada?
Šest dana heftično?
Šest dana heftično?
Nema ko da te zasmijavarasavoje je napisao/la:Koliko se iznervirah, morala sam pustiti Radio Bir da se smirim.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
8/5, + jedna subota, ljeti se zna desit da to bidne 8/6 a zimi se zna vikend sastavit z petkomBelminM23 je napisao/la:8, 9 ili 10 sati rada?
Šest dana heftično?
Nije taj iz Gradačca ja mislim, nego iz Tuzle.JackTheStripper je napisao/la:U Turskoj uhapsen student iz Gradacca, zar nije na forumu bio neki lik koji je govorio da ide studirati u Turskoj? Za pilota cini mi se.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
VolimTz.Aerials je napisao/la:Nije taj iz Gradačca ja mislim, nego iz Tuzle.JackTheStripper je napisao/la:U Turskoj uhapsen student iz Gradacca, zar nije na forumu bio neki lik koji je govorio da ide studirati u Turskoj? Za pilota cini mi se.
Saobracajni usporeni snimci.Derdiyok je napisao/la:Nema ko da te zasmijavarasavoje je napisao/la:Koliko se iznervirah, morala sam pustiti Radio Bir da se smirim.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ima li imeJackTheStripper je napisao/la:U Turskoj uhapsen student iz Gradacca, zar nije na forumu bio neki lik koji je govorio da ide studirati u Turskoj? Za pilota cini mi se.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa šta hoćeš ti onda?Penaltiky je napisao/la:8/5, + jedna subota, ljeti se zna desit da to bidne 8/6 a zimi se zna vikend sastavit z petkomBelminM23 je napisao/la:8, 9 ili 10 sati rada?
Šest dana heftično?

Radim 25-26 dana do 3, nemam ni para ni vremena.
Ne znam da li bih sada mogao izdržati kao na prošlom poslu da radim do 5, pola 6...
**** pare ako nemaš vremena.
@Sarmel, ima li gdje u Kneževini da je vikend dva dana, a da nisu uhljebarske firme?
Radi 6, odmaraj dva. Ko što ovaj jedan reko ovoj iz uprave " Pa koliko to tvoja sedmica ima dana "BelminM23 je napisao/la:Pa šta hoćeš ti onda?Penaltiky je napisao/la:8/5, + jedna subota, ljeti se zna desit da to bidne 8/6 a zimi se zna vikend sastavit z petkomBelminM23 je napisao/la:8, 9 ili 10 sati rada?
Šest dana heftično?![]()
Ne znam da li bih sada mogao izdržati kao na prošlom poslu da radim do 5, pola 6...
@Sarmel, ima li gdje u Kneževini da je vikend dva dana, a da nisu uhljebarske firme?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JackTheStripper
- Kontakt:
SMR187 je napisao/la:Ima li imeJackTheStripper je napisao/la:U Turskoj uhapsen student iz Gradacca, zar nije na forumu bio neki lik koji je govorio da ide studirati u Turskoj? Za pilota cini mi se.
Masetovic Selmir.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ImaBelminM23 je napisao/la:Pa šta hoćeš ti onda?Penaltiky je napisao/la:8/5, + jedna subota, ljeti se zna desit da to bidne 8/6 a zimi se zna vikend sastavit z petkomBelminM23 je napisao/la:8, 9 ili 10 sati rada?
Šest dana heftično?![]()

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Hoću više para. jedno miljuBelminM23 je napisao/la:Pa šta hoćeš ti onda?Penaltiky je napisao/la:8/5, + jedna subota, ljeti se zna desit da to bidne 8/6 a zimi se zna vikend sastavit z petkomBelminM23 je napisao/la:8, 9 ili 10 sati rada?
Šest dana heftično?![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ta Turska izgleda postala kao Sjeverna Koreja. Momak iz siromasne Bosne najvjerovatnije ode u Tursku da mu se finansira kvalitetnije skolovanje, da nadje neki put u zivotu, da digne sebi kvalitet zivota. Jedna grupa Turaka mu pomogne, a onda Turci zakuhaju i uhapse dijete sto je krivo samo jer je imalo zelju da zavrsi fax, da nesto uspije. Svaka cast Erdogan.JackTheStripper je napisao/la:SMR187 je napisao/la:Ima li imeJackTheStripper je napisao/la:U Turskoj uhapsen student iz Gradacca, zar nije na forumu bio neki lik koji je govorio da ide studirati u Turskoj? Za pilota cini mi se.
Masetovic Selmir.
Nosim sve, al pijem samo jednu. Žuja.Derdiyok je napisao/la:Bošnjo ništa ponosnije nije nosio nego Premier majicu.