Vrhunska lopta što jest jestVucevich je napisao/la:Ali kakva lopta za Kuzmanovica kod tog drugog golaRaonffa je napisao/la:Peco i Hajdarević.Zukanovic je napisao/la:Zna neko ko su asisti? da se moze upisati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vrhunska lopta što jest jestVucevich je napisao/la:Ali kakva lopta za Kuzmanovica kod tog drugog golaRaonffa je napisao/la:Peco i Hajdarević.Zukanovic je napisao/la:Zna neko ko su asisti? da se moze upisati.
Sve dok igrac ne zaigra zvanicnu utakmicu kvalifikacija ili na nekom prvenstvu, ima pravo da promjeni sportsko drzavljanstvo. Odgovor u slucaju Menalo - moze promjeniti.Husika je napisao/la:Za razliku od od one uspavanke u Zenici bilo je ljepota gledati utakmicu u Albaniji!
Zna li neko je li Menalo igranjem za A tim u SAD-u i definitivno nas ili moze mijenjati sportsko drzavljanstvo, mirise mi da ce on biti vrhunski igrac pa me strah da ga ne zijanimo!
bhsport je napisao/la:Nema nikakvog izvjestaja, niti golova, niti sastava za ovu utakmicu?
Kao sto sam i prizeljkivao. Super!Rijeka šalje reprezentativca BiH na posudbu
Da je Čeliković pred odlaskom na posudbu potvrdio je i Rijekin sportski direktor Srećko Juričić, a za njegove usluge se interesuje zaprešićki Inter, koji je u prošlosti afirmisao mnogo mladih fudbalera.
Hvala Vucko.Vucevich je napisao/la:bhsport je napisao/la:Nema nikakvog izvjestaja, niti golova, niti sastava za ovu utakmicu?
Albanija-Bosna i Hercegovina 0:2 (0:1)
Albanija: Gentian Selmani, Esat Mala, Irlian Ceka, Saqir Tafa, Klisman Cake, Emir Sahiti, Keidi Bare, Rubin Hebaj, Lindon Selahi, Valon Ethemi, Aristidi Kolaj. Selektor: Alban Bushi.
Bosna i Hercegovina: Azir Muminović (81. Suan Bešić), Vladan Danilović (56. Haris Hajdarević), Marko Mihojević (74. Stjepan Radeljić), Halid Šabanović (81. Stjepan Vego), Advan Kadušić, Nardin Mulahusejnović (81. Edis Smajić), Nikola Dujaković (56. Nikola Eskić), Mićo Kuzmanović, Marijan Ćavar, Demir Peco (56. Nemanja Anđušić), Kemal Osmanković. Selektor: Vinko Marinović.
Kožulj uopšte nije propao, igrao veoma dobro u Hajduku, nije napravio neku fenomenalnu karijeru, ali još je mlad, igra u dobroj hrvatskoj ligi, za veoma dobri Hajduk. U roku od 2g (kad postane još zreliji) napravit će on transfer u neki jači klub, u to sam siguran.sajo10 je napisao/la:Sve dok igrac ne zaigra zvanicnu utakmicu kvalifikacija ili na nekom prvenstvu, ima pravo da promjeni sportsko drzavljanstvo. Odgovor u slucaju Menalo - moze promjeniti.Husika je napisao/la:Za razliku od od one uspavanke u Zenici bilo je ljepota gledati utakmicu u Albaniji!
Zna li neko je li Menalo igranjem za A tim u SAD-u i definitivno nas ili moze mijenjati sportsko drzavljanstvo, mirise mi da ce on biti vrhunski igrac pa me strah da ga ne zijanimo!
Samo da ne budi novi Zvonimir Kozulj koji je takodjer puno obecavao a na kraju propade u Hajduku. Meni se inace vrlo svidja Demir Peco, jos jedan veliki potencijal.
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kožulj uopšte nije propao, igrao veoma dobro u Hajduku, nije napravio neku fenomenalnu karijeru, ali još je mlad, igra u dobroj hrvatskoj ligi, za veoma dobri Hajduk. U roku od 2g (kad postane još zreliji) napravit će on transfer u neki jači klub, u to sam siguran.sajo10 je napisao/la:Sve dok igrac ne zaigra zvanicnu utakmicu kvalifikacija ili na nekom prvenstvu, ima pravo da promjeni sportsko drzavljanstvo. Odgovor u slucaju Menalo - moze promjeniti.Husika je napisao/la:Za razliku od od one uspavanke u Zenici bilo je ljepota gledati utakmicu u Albaniji!
Samo da ne budi novi Zvonimir Kozulj koji je takodjer puno obecavao a na kraju propade u Hajduku. Meni se inace vrlo svidja Demir Peco, jos jedan veliki potencijal.
A što se tiče Menala, on dok ne odigra 2 utakmice za "A" selekciju BiH, biti će u mogućnosti da promijeni sportsko državljanstvo i da zaigra za Hrvatsku.
Reprezentacija, ako dođe poziv, kojem carstvu bi se privolio?
- Srbija brate! Naravno da nemam ništa ni protiv Bosne, ali srce ipak vuče prema Srbiji, nekako sav zatitram i dok gledam "orlove", mogu misliti kako bi tek bilo i da zaigram...