RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Alipasino
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Alipasino » 26 sep 2010, 01:00

**** vas bojkot pa sta su igraci krivi.Koda se nekom igra pred praznim stadionom.Samo vi bojkotujte pa ce te daleko dogurat.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 sep 2010, 01:03

Alipasino je napisao/la:**** vas bojkot pa sta su igraci krivi.Koda se nekom igra pred praznim stadionom.Samo vi bojkotujte pa ce te daleko dogurat.
Okani se nas. Bavi se sam sa sobom. Zaboli tebe neka stvar sta ce biti sa Velezom.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 sep 2010, 01:10

Bili ste dobri na rukometu samo steta sto je dosta vas otislo na fudbal

a sto se tice grba zelje to kod njih ide kako im se cefne nekad nk a nekad fk a po pravilu bi trebalo biti nk :)

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 26 sep 2010, 01:35

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bili ste dobri na rukometu samo steta sto je dosta vas otislo na fudbal

a sto se tice grba zelje to kod njih ide kako im se cefne nekad nk a nekad fk a po pravilu bi trebalo biti nk :)
:shock:
Grandmaster.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 sep 2010, 01:36

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bili ste dobri na rukometu samo steta sto je dosta vas otislo na fudbal

Niko na fudbal nije isao. Vise ljudi na rukometu bilo.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 26 sep 2010, 01:46

drH je napisao/la:Dok ste vi bili na utakmici FK Pika - NK Zeljeznicar, Red Army je bio uz one koji su to i zasluzili.

Edit moderacija:postavljanje navijackih slika i klipova krsi pravila foruma.
svaki dan pika pika ,gdje ste bili 2005/2006 kad vam je pika placao buseve ,dijelio sednvice i sokove i sa markom ste isli na gostovanja onda je bio idol a sad kriminalac i najvece zlo veleza

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 sep 2010, 02:06

mostarski je napisao/la:Ti si dobro naivan momak Mont0, majke mi. Nemoj mi se sada koprcati sa pričom "ne mogu ja protiv Veleža, protiv ljubavi"... Daj bolan, ko da ja navijam za Mančester ili Arsenal. Eto ti sada i pokisao si i 3-1. Samo se pitam šta si očekivao ?
Care, BOJKOT !!! I neka ti bude jasno da dok je Pika i sadašnja Uprava u Veležu samo ćeš živjeti u fikciji. Uglavnom FK Pika - NK Želježničar 1-3. Pa dobro, nije loše za malog debelog kompleksaša, protiv prvaka samo 3-1. Eh da je tu bio Velež....
Sad će tek komedija kad smijene Hotića, a dovedu recimo Kemala Hafizovića, a ovaj obeća da će igrači ostvariti pobjede ubuduće, hahahaha. Svakakvih čuda u režiji Ćemalovića...
Prvo cu odgovoriti, pa dalje sve citati, da ne zaboravim :) ..

Bio sam na rukometu sa drugovima, iako sam krenuo da gledam fudbal - pjeske, po najvecoj kisi. Nemam se sta kome pravdati, nikome pa ni tebi, ali eto, da ti javim samo..Pozdrav..
Support Velez, It's logical! ★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 sep 2010, 02:12

Sve je u k.urac otislo!
Support Velez, It's logical! ★

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 sep 2010, 03:06

Cuspajz je napisao/la:
drH je napisao/la:Dok ste vi bili na utakmici FK Pika - NK Zeljeznicar, Red Army je bio uz one koji su to i zasluzili.

Edit moderacija:postavljanje navijackih slika i klipova krsi pravila foruma.
svaki dan pika pika ,gdje ste bili 2005/2006 kad vam je pika placao buseve ,dijelio sednvice i sokove i sa markom ste isli na gostovanja onda je bio idol a sad kriminalac i najvece zlo veleza
Dojadili vam vise komentarisati kakav smo mi klub, kakve navijace imamo, kakav nam je stadion. Pravo ste se zaljubili u nas ovih dana. Nikako da nas pustite na miru.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 sep 2010, 10:06

vi ste svi pukli, niko od vas norman nema, niti normalan komentar niti post.
niko vam juce nije digo 2 prsta i reko druga liga, a to ste zaboravili kao i podrsku koju ste nam dali pred tekmu u sirokom kao i prvo gostovanje na grbavici nakon povratka u prvu ligu, onu atmosferu i razmjenu salova na poluvremenu.

jezim se citajuci vase postove.
Cuva Bog Zelju svog!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 sep 2010, 10:35

drH je napisao/la:

Niko na fudbal nije isao. Vise ljudi na rukometu bilo.
Pa zasto drugar komentarises na ovoj temi vise, majke ti???
Prva stvar, neki ste dan izjavljivali da bi voljeli da nam Zeljo zabije 10 komada, pa idi bola na temu Zelje i tamo slavi sa njima...
Druga stvar, ovo je tema odvojena za fudbalski klub Velez, otvori temu Rukometni klub Velez, pa tamo postajte vase frustracije...

Svi mi vrlo dobro znamo ko nam sjedi u upravi, koji smecari i ne treba nama niko to vise govoriti...Zbog svojih frustracija samo ce te pogorsati i ono malo stvari koje ce nam trebati za kasnije....Velez - Zeljo je jedna od najvecih tekmi ove zemlje i tako treba biti i treba ostati...Da si bio juce na tekmi, vidio bi naprimjer kakvu radost pokazuje Amar Osim nakon gola po onom pljusku, a sumnjam da tako slavi protiv nekih tamo ekipa...Isto tako, Velezov naboj, je onaj pravi pozitivan naboj koji se i trazi od njih u ovakvim tekmama...
U tim tekmama zaboli nekog neka stvar ko sjedi na nekoj klupi, i u nekoj upravi....Imas crvene dresove za grbom Veleza i plave dresove za grbom Zeljeznicara....Cilj je da jedna ekipa zabije vise golova od druge...Penali, kartoni, ovo, ono, koga bola zaboli neka stvar za to???
I to je sasvim dovoljno.....Kome se ide na rukomet, sretni mu puti bili, ovo je tema fudbalskog kluba Velez...

Nabijem na neku stvar, sve te ljude koji vam nesto obecavaju, samo vas cuckaju, sjede u debeloj hladovini i cekaju da im RA otvori put za njihov biznis i poene, nemaju mu.da da nesto vise ucine i gledaju slijepo sta nam se dogadja...Cekaju da se neko od ove nase mladjarije napije, uzme pistolj u ruke, i zagine ili odlezi u zatvoru...Najiskrenije, nabijem ga na neku....

I na kraju jos jednom, cestitam Zeljeznicaru na pobjedi, a navijacima Zelje opet izvinjenje za seljacki nastup nase primitivne uprave, i molio bi da ne "pucaju" ovde u vezi toga.....

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 sep 2010, 10:42

Carina to meni govoris ?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 sep 2010, 10:49

Samo F.K.S !! je napisao/la:Carina to meni govoris ?
Ma kakvom tebi :D
Uzivaj i sretno danas....

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 26 sep 2010, 12:26

VELEZ JE NA POCETKU PRVENSTA "HIT" , A NA KRAJU JE "RAZVITAK" :D

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 26 sep 2010, 12:33

Dok je lopova napretka nema, Na tribinu nema naseg Povratka rarararaaara :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 sep 2010, 12:34

Okrecemo se rukometu bar sto se Veleza tice :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 sep 2010, 12:48

Doce opet i nasi dani akBoGDa...samo zivo

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 sep 2010, 12:55

jedna od drazih...

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

jasa RA
Kontakt:

Re: F.K. Velež

Post Postao/la jasa RA » 26 sep 2010, 16:23

ribery je napisao/la:
csh je napisao/la:pozdrav ra 1981 sta ti oznacava 81 msilim da ra nije nastao 81 nego neka skupina koja je navijala za velez crveni sejtani ili slicno,ako je vec to u pitanju.Ra se pod tim imenom javlja 86 ako se ne varam... ;)
Možda mu je to godina rođenja :lol: :lol:
Što se tiče Veleža, simpa su, posebno kad naguze svinjski.
to je godina osnivaja red armya a 86 su dobili ime ra
nemogu se sjetit kako su se u pocetku zvaia POZZ :D :D :D
RED ARMY PRESTATI NECI NIKADA DA VOLI JEDAN KLUB DA VOLI JEDAN GRAD SAMO JEDAN KLUB SAMOJEDAN GRAD VELEŽ MOSTAR ZA TEBE ZIVIM JA!!

jasa RA
Kontakt:

Post Postao/la jasa RA » 26 sep 2010, 16:30

MOZE NEKO DA MI KAZE GDJE SU PROSTORIJE RED ARMY-a POSTO JOS NISAM TAMO ISO :?: :?: :?:
RED ARMY PRESTATI NECI NIKADA DA VOLI JEDAN KLUB DA VOLI JEDAN GRAD SAMO JEDAN KLUB SAMOJEDAN GRAD VELEŽ MOSTAR ZA TEBE ZIVIM JA!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.