Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Tristan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Tristan » 30 maj 2018, 12:54

Skver je napisao/la:U ovom slucaju samo se zna da su Celik i Vitez ispali, sta ako Borac sutra kaze evo imamo pare, doslo je do malog nesporazuma, ko ce ga istjerati...u drzavi gdje je sve politika....
Odluka drugostepene je konacna. Nema nesporazuma, nema para.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 maj 2018, 13:03

Borac odustaje od PL....ako se bude postovao pravilnik Celik ce igrati i sledecu sezonu PL, ako se ne umijesa politika....
Zeljković: Borac se neće ugasiti 30.05.2018 u 12:55

Zeljković: Borac se neće ugasitiBorac se neće ugasiti, neće u stečaj i neće se fuzionisati sa drugim klubom, rekao je Vico Zeljković, potpredsjednik fudbalskog kluba Borac na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije. On je rekao da će Borac igrati Prvu ligu RS. “Igraćemo Prvu ligu RS. Nećemo se vratiti u Premijer ligu BiH dok se sa svim povjeriocima ne dogovorimo. Trebaju se pozvati nadleženi organi u klub da ispitaju ko je kriv za 'Slučaj Džaja'. Ne bježimo od odgovornosti, ali za 'Slučaj Džaja' koji traje 10 godina, nismo odgovorni”, rekao je Zeljković. Kazao je da su dugovanja od 150.000 KM uglavnom riješena. “Dugovanja prema igračima, zaposlenima od oko 150.000 KM su uglavnom riješena, 70.000 smo dobili od grada, a dio od donatora. Međutim, sa Džajom nije došlo do dogovora”, naglasio je Zeljković. Podsjetimo, Fudbalski klub Borac nije dobio licencu za takmičenje u BHT Premijer ligi BiH za narednu sezonu odlučila je prije nekoliko trenutaka Drugostepena komisija za licenciranje N/FS BiH. Borac je bez licence ostao prije svega zbog dugovanja prema Školi fudbala "Džaja" od 595.000 KM, dok bivši igrači banjalučkog kluba potražuju oko 150.000 KM.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 maj 2018, 13:16

Celik ostaje aBd i sigurno ce imati finu ekipu, moguce da iduce sezone budu u LZP. Sa druge strane, ne znam sta se desava sa Slobodom i ima li kakvih para u najavi, bojim se da bi iduce sezone oni mogli biti putnik u nizi rang. Vjerujem da ce se Sloboda, Mladost, Gosk i Zvijezda medjusobno pobiti za opstanak. Iznad njih ocekujem Krupu i Slogu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 maj 2018, 13:18

Sabinho je napisao/la:Celik ostaje aBd i sigurno ce imati finu ekipu, moguce da iduce sezone budu u LZP. Sa druge strane, ne znam sta se desava sa Slobodom i ima li kakvih para u najavi, bojim se da bi iduce sezone oni mogli biti putnik u nizi rang. Vjerujem da ce se Sloboda, Mladost, Gosk i Zvijezda medjusobno pobiti za opstanak. Iznad njih ocekujem Krupu i Slogu.
Moža zamjeniti Slogu i Radnik, jer vjerujem da će Husić puniti stadion Tušanj.
Ja mislim da nas očekuje kvalitetna LZO siguno, sljedeća sezona bi mogla biti haos kvalitetna.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 maj 2018, 13:19

prisonbreak je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Celik ostaje aBd i sigurno ce imati finu ekipu, moguce da iduce sezone budu u LZP. Sa druge strane, ne znam sta se desava sa Slobodom i ima li kakvih para u najavi, bojim se da bi iduce sezone oni mogli biti putnik u nizi rang. Vjerujem da ce se Sloboda, Mladost, Gosk i Zvijezda medjusobno pobiti za opstanak. Iznad njih ocekujem Krupu i Slogu.
Ja mislim da nas očekuje kvalitetna LZO siguno, sljedeća sezona bi mogla biti haos kvalitetna.
Ne vjerujem da ce Azmir "divljati" odma' u prvoj sezoni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 maj 2018, 13:24

Sabinho je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Ne vjerujem da ce Azmir "divljati" odma' u prvoj sezoni.
Ja sam ubjeđen, to će biti ludilo, biti će skršeni miliona :D Sloboda će biti manji klub u gradu sigurno.
Kako god očekuje nas dobra sezona sigurno.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 30 maj 2018, 13:28

Skver je napisao/la:
Mexico je napisao/la:Moze li neko objasniti po kojoj osnovi Celik ostaje ako Borac ispadne. Mislim volio bi da Celik ostane i radi nas i radi njih ali zar nije Borac Clan RS-a i zar nebi to mjesto trebao popunjavati drugoplasirani iz njihove druge lige ti Rudar Prijedor. Ovako se pomjera sve. I tim koji nije trebao ispasti iz njihove druge lige ispada jer Borac uzima jos jedno mjesto a ovamo Jedinstvo koje je trebalo ispast ostaje posto se samo Vitez pridruzuje. Sve se poremetilo
Celik i Vitez su po pravilima PL ispali, e sad ko ce ga znati, ne bi me cudilo da se se ova saga ne zavrsi do pocetka prvenstva pa da na zdrijebanju ne bude klub X kao prosle godine umjesto Slobode, izgleda da ni u savezu jos ne znaju....
Nismo mi Sloboda da se sa nama sprdaju

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 13:36

Cuj ima li para a isplatili 200 000 kesom. ..
Todorovic ima dobru ponudu i tu bi mogli uzeti barem 400 000 eura uz neki buduci procent.
Sloboda se okrenula proizvodnji igraca i stabilizaciji kluba..
Za Azira Darka i Smajica sada mozemo uzeti 1.5 mil km ali Senad neda sve trojicu odma...
Mislim da Darko samo odlazi vidicemo...
Moze on skrsiti milione ali kratkog vijeka je njegov "Tuzla Sity"...kakva god da je,Sloboda je brend. ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 maj 2018, 13:49

a sta ako aktivira pozajmice ? bez zajebancije..
dodje i kaze duzni ste mi tri miliona hajd da se dogovorimo a vama faticu i kosticu bilo problem 100 k isplatiti,
Nejasno mi je to moze li on ista sa tim pozajmicama utjecat, evo npr neda mu grad tusanj i on se sveti preko pozajmica aktivira ih i nema licence..
Jel moguce to ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 30 maj 2018, 13:53

avenija je napisao/la:a sta ako aktivira pozajmice ? bez zajebancije..
dodje i kaze duzni ste mi tri miliona hajd da se dogovorimo a vama faticu i kosticu bilo problem 100 k isplatiti,
Nejasno mi je to moze li on ista sa tim pozajmicama utjecat, evo npr neda mu grad tusanj i on se sveti preko pozajmica aktivira ih i nema licence..
Jel moguce to ?
Pa to ce se desit iduce godine ako city udje u PL i ne izbori opstanak, joker u rukavu :D

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 maj 2018, 13:58

Jel moguce to ?
ne može on to tek tako aktivirati, mora dobit sudsku presudu, a ako ode na sud valja što šta objašnjavat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 30 maj 2018, 14:01

tale07 je napisao/la:
Jel moguce to ?
Pa to ce se desit iduce godine ako city udje u PL i ne izbori opstanak, joker u rukavu :D
Ima da se zalimo FIFA-i i UEFA-i, pa sve smo ispunili kmeeeee :njanjanja:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

samolikce
Kontakt:

Post Postao/la samolikce » 30 maj 2018, 14:06

www.kjg.......sos.ba.coM
IZBACENA I SLOBODA.....
Ponos grada....
NK Celik Zenica
Robijasi 1988

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 maj 2018, 14:34

Za kraj, pitali smo ga da li će Sloga naredne sezone igrati na Tušnju, budući da stadion u Simin Hanu ne zadovoljava uslove za igranje u Premijer ligi.

“Zašto bih igrali na nekom drugom stadionu kada smo iz Tuzle? Sve je završeno, imamo ugovor. To je kao da Sarajevo igra u Zenici, a ima Koševo”, zaključio je Azmir Husić u razgovoru za “****”.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 maj 2018, 14:37

avenija je napisao/la:Za kraj, pitali smo ga da li će Sloga naredne sezone igrati na Tušnju, budući da stadion u Simin Hanu ne zadovoljava uslove za igranje u Premijer ligi.

“Zašto bih igrali na nekom drugom stadionu kada smo iz Tuzle? Sve je završeno, imamo ugovor. To je kao da Sarajevo igra u Zenici, a ima Koševo”, zaključio je Azmir Husić u razgovoru za “****”.
On se bukvalno popiša po njima.. Sramota za Slobodu ozbiljno.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 maj 2018, 14:38

Kad je ta sjednica Nogometnog saveza ?

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 14:44

Jel moguce to ?
Pozajmice treba dokazati...
Provesti reviziju...sud. ..Ako nasi idu na sud porijeklo novca. ..trebao bi stosta da objasni....
On nema sudsku odluku da se duzno...
I Bus je pisao na pozajmicu nama a registrovo na svoju firmu. .dje to ima...
Pa valja dokazati kada kome zasto...koliko...
Proces dugogodisnji...a sam pisao sam udarao pecate. ..malo u hapsu. ..Nece nikada to pitanje biti pokrenuto.
Samo on kaze 3 mil...dje papir....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 30 maj 2018, 14:48

Nesto slicno kao Amar?!
Volim te bola'!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 14:52

PiazzaGrande je napisao/la:Nesto slicno kao Amar?!
E bas...haj ti na sud pa da vidimo koliko je to...I odakle...pokopo bi nas i sebe....NIKADA to nece pokrenuti....
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 14:56

Na ovoj temi navijaci Slobode i Celika hvale svoje uprave, a kada se vrate na svoju temu ebaju im, ovdje sve idealno odlicno rade, nista nije upitno. A na svojim temama druga prica.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.