Odluka drugostepene je konacna. Nema nesporazuma, nema para.Skver je napisao/la:U ovom slucaju samo se zna da su Celik i Vitez ispali, sta ako Borac sutra kaze evo imamo pare, doslo je do malog nesporazuma, ko ce ga istjerati...u drzavi gdje je sve politika....
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Borac odustaje od PL....ako se bude postovao pravilnik Celik ce igrati i sledecu sezonu PL, ako se ne umijesa politika....
Celik ostaje aBd i sigurno ce imati finu ekipu, moguce da iduce sezone budu u LZP. Sa druge strane, ne znam sta se desava sa Slobodom i ima li kakvih para u najavi, bojim se da bi iduce sezone oni mogli biti putnik u nizi rang. Vjerujem da ce se Sloboda, Mladost, Gosk i Zvijezda medjusobno pobiti za opstanak. Iznad njih ocekujem Krupu i Slogu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- prisonbreak
- Kontakt:
Moža zamjeniti Slogu i Radnik, jer vjerujem da će Husić puniti stadion Tušanj.Sabinho je napisao/la:Celik ostaje aBd i sigurno ce imati finu ekipu, moguce da iduce sezone budu u LZP. Sa druge strane, ne znam sta se desava sa Slobodom i ima li kakvih para u najavi, bojim se da bi iduce sezone oni mogli biti putnik u nizi rang. Vjerujem da ce se Sloboda, Mladost, Gosk i Zvijezda medjusobno pobiti za opstanak. Iznad njih ocekujem Krupu i Slogu.
Ja mislim da nas očekuje kvalitetna LZO siguno, sljedeća sezona bi mogla biti haos kvalitetna.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ne vjerujem da ce Azmir "divljati" odma' u prvoj sezoni.prisonbreak je napisao/la:Moža zamjeniti Slogu i Radnik, jer vjerujem da će Husić puniti stadion Tušanj.Sabinho je napisao/la:Celik ostaje aBd i sigurno ce imati finu ekipu, moguce da iduce sezone budu u LZP. Sa druge strane, ne znam sta se desava sa Slobodom i ima li kakvih para u najavi, bojim se da bi iduce sezone oni mogli biti putnik u nizi rang. Vjerujem da ce se Sloboda, Mladost, Gosk i Zvijezda medjusobno pobiti za opstanak. Iznad njih ocekujem Krupu i Slogu.
Ja mislim da nas očekuje kvalitetna LZO siguno, sljedeća sezona bi mogla biti haos kvalitetna.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja sam ubjeđen, to će biti ludilo, biti će skršeni milionaSabinho je napisao/la:Ne vjerujem da ce Azmir "divljati" odma' u prvoj sezoni.prisonbreak je napisao/la:Moža zamjeniti Slogu i Radnik, jer vjerujem da će Husić puniti stadion Tušanj.Sabinho je napisao/la:Celik ostaje aBd i sigurno ce imati finu ekipu, moguce da iduce sezone budu u LZP. Sa druge strane, ne znam sta se desava sa Slobodom i ima li kakvih para u najavi, bojim se da bi iduce sezone oni mogli biti putnik u nizi rang. Vjerujem da ce se Sloboda, Mladost, Gosk i Zvijezda medjusobno pobiti za opstanak. Iznad njih ocekujem Krupu i Slogu.
Kako god očekuje nas dobra sezona sigurno.
- samoposteno
- Kontakt:
Nismo mi Sloboda da se sa nama sprdajuSkver je napisao/la:Celik i Vitez su po pravilima PL ispali, e sad ko ce ga znati, ne bi me cudilo da se se ova saga ne zavrsi do pocetka prvenstva pa da na zdrijebanju ne bude klub X kao prosle godine umjesto Slobode, izgleda da ni u savezu jos ne znaju....Mexico je napisao/la:Moze li neko objasniti po kojoj osnovi Celik ostaje ako Borac ispadne. Mislim volio bi da Celik ostane i radi nas i radi njih ali zar nije Borac Clan RS-a i zar nebi to mjesto trebao popunjavati drugoplasirani iz njihove druge lige ti Rudar Prijedor. Ovako se pomjera sve. I tim koji nije trebao ispasti iz njihove druge lige ispada jer Borac uzima jos jedno mjesto a ovamo Jedinstvo koje je trebalo ispast ostaje posto se samo Vitez pridruzuje. Sve se poremetilo
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Cuj ima li para a isplatili 200 000 kesom. ..Sabinho je napisao/la:Celik ostaje aBd i sigurno ce imati finu ekipu, moguce da iduce sezone budu u LZP. Sa druge strane, ne znam sta se desava sa Slobodom i ima li kakvih para u najavi, bojim se da bi iduce sezone oni mogli biti putnik u nizi rang. Vjerujem da ce se Sloboda, Mladost, Gosk i Zvijezda medjusobno pobiti za opstanak. Iznad njih ocekujem Krupu i Slogu.
Todorovic ima dobru ponudu i tu bi mogli uzeti barem 400 000 eura uz neki buduci procent.
Sloboda se okrenula proizvodnji igraca i stabilizaciji kluba..
Za Azira Darka i Smajica sada mozemo uzeti 1.5 mil km ali Senad neda sve trojicu odma...
Mislim da Darko samo odlazi vidicemo...
Moze on skrsiti milione ali kratkog vijeka je njegov "Tuzla Sity"...kakva god da je,Sloboda je brend. ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
a sta ako aktivira pozajmice ? bez zajebancije..
dodje i kaze duzni ste mi tri miliona hajd da se dogovorimo a vama faticu i kosticu bilo problem 100 k isplatiti,
Nejasno mi je to moze li on ista sa tim pozajmicama utjecat, evo npr neda mu grad tusanj i on se sveti preko pozajmica aktivira ih i nema licence..
Jel moguce to ?
dodje i kaze duzni ste mi tri miliona hajd da se dogovorimo a vama faticu i kosticu bilo problem 100 k isplatiti,
Nejasno mi je to moze li on ista sa tim pozajmicama utjecat, evo npr neda mu grad tusanj i on se sveti preko pozajmica aktivira ih i nema licence..
Jel moguce to ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa to ce se desit iduce godine ako city udje u PL i ne izbori opstanak, joker u rukavuavenija je napisao/la:a sta ako aktivira pozajmice ? bez zajebancije..
Jel moguce to ?
ne može on to tek tako aktivirati, mora dobit sudsku presudu, a ako ode na sud valja što šta objašnjavatavenija je napisao/la:a sta ako aktivira pozajmice ? bez zajebancije..
Jel moguce to ?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ima da se zalimo FIFA-i i UEFA-i, pa sve smo ispunili kmeeeeetale07 je napisao/la:Pa to ce se desit iduce godine ako city udje u PL i ne izbori opstanak, joker u rukavuavenija je napisao/la:a sta ako aktivira pozajmice ? bez zajebancije..
Jel moguce to ?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
www.kjg.......sos.ba.coM
IZBACENA I SLOBODA.....
IZBACENA I SLOBODA.....
Ponos grada....
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
NK Celik Zenica
Robijasi 1988
Za kraj, pitali smo ga da li će Sloga naredne sezone igrati na Tušnju, budući da stadion u Simin Hanu ne zadovoljava uslove za igranje u Premijer ligi.
“Zašto bih igrali na nekom drugom stadionu kada smo iz Tuzle? Sve je završeno, imamo ugovor. To je kao da Sarajevo igra u Zenici, a ima Koševo”, zaključio je Azmir Husić u razgovoru za “****”.
“Zašto bih igrali na nekom drugom stadionu kada smo iz Tuzle? Sve je završeno, imamo ugovor. To je kao da Sarajevo igra u Zenici, a ima Koševo”, zaključio je Azmir Husić u razgovoru za “****”.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- prisonbreak
- Kontakt:
On se bukvalno popiša po njima.. Sramota za Slobodu ozbiljno.avenija je napisao/la:Za kraj, pitali smo ga da li će Sloga naredne sezone igrati na Tušnju, budući da stadion u Simin Hanu ne zadovoljava uslove za igranje u Premijer ligi.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad je ta sjednica Nogometnog saveza ?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pozajmice treba dokazati...avenija je napisao/la:a sta ako aktivira pozajmice ? bez zajebancije..
Jel moguce to ?
Provesti reviziju...sud. ..Ako nasi idu na sud porijeklo novca. ..trebao bi stosta da objasni....
On nema sudsku odluku da se duzno...
I Bus je pisao na pozajmicu nama a registrovo na svoju firmu. .dje to ima...
Pa valja dokazati kada kome zasto...koliko...
Proces dugogodisnji...a sam pisao sam udarao pecate. ..malo u hapsu. ..Nece nikada to pitanje biti pokrenuto.
Samo on kaze 3 mil...dje papir....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
PiazzaGrande
- Brcanskamalta
- Kontakt:
E bas...haj ti na sud pa da vidimo koliko je to...I odakle...pokopo bi nas i sebe....NIKADA to nece pokrenuti....PiazzaGrande je napisao/la:Nesto slicno kao Amar?!
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na ovoj temi navijaci Slobode i Celika hvale svoje uprave, a kada se vrate na svoju temu ebaju im, ovdje sve idealno odlicno rade, nista nije upitno. A na svojim temama druga prica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.