U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Raonffa » 28 maj 2018, 21:24

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Zna neko ko su asisti? da se moze upisati.
Peco i Hajdarević.
Ali kakva lopta za Kuzmanovica kod tog drugog gola :tokralju:
Vrhunska lopta što jest jest :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 maj 2018, 21:27

Kakve su nam sanse inace za baraz ukoliko budemo na 2 mjestu u grupi? U baraz idu samo 4 najbolje drugoplasirane ekipe a mi smo vec izgubili bodove protiv Svicarske i Rumunije

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 maj 2018, 21:28

Danas su 7 igraca nastupala rodjeni 98 ili 99. Vinko :clap: Od toga jedan (Mujakic) otpao zbog povrede. A nekoliko njih nisu mogli doci na okupljanje zbog obaveza (Besim, Zinedin, Ermedin).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 maj 2018, 22:15

Bravo Vinko, Bravo djeco.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 maj 2018, 13:05

Za razliku od od one uspavanke u Zenici bilo je ljepota gledati utakmicu u Albaniji!
Zna li neko je li Menalo igranjem za A tim u SAD-u i definitivno nas ili moze mijenjati sportsko drzavljanstvo, mirise mi da ce on biti vrhunski igrac pa me strah da ga ne zijanimo!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2018, 13:07

Nema nikakvog izvjestaja, niti golova, niti sastava za ovu utakmicu?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 maj 2018, 13:12

Husika je napisao/la:Za razliku od od one uspavanke u Zenici bilo je ljepota gledati utakmicu u Albaniji!
Zna li neko je li Menalo igranjem za A tim u SAD-u i definitivno nas ili moze mijenjati sportsko drzavljanstvo, mirise mi da ce on biti vrhunski igrac pa me strah da ga ne zijanimo!
Sve dok igrac ne zaigra zvanicnu utakmicu kvalifikacija ili na nekom prvenstvu, ima pravo da promjeni sportsko drzavljanstvo. Odgovor u slucaju Menalo - moze promjeniti.

Samo da ne budi novi Zvonimir Kozulj koji je takodjer puno obecavao a na kraju propade u Hajduku. Meni se inace vrlo svidja Demir Peco, jos jedan veliki potencijal. :bih:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 maj 2018, 13:31

bhsport je napisao/la:Nema nikakvog izvjestaja, niti golova, niti sastava za ovu utakmicu?

Albanija-Bosna i Hercegovina 0:2 (0:1)

Albanija: Gentian Selmani, Esat Mala, Irlian Ceka, Saqir Tafa, Klisman Cake, Emir Sahiti, Keidi Bare, Rubin Hebaj, Lindon Selahi, Valon Ethemi, Aristidi Kolaj. Selektor: Alban Bushi.

Bosna i Hercegovina: Azir Muminović (81. Suan Bešić), Vladan Danilović (56. Haris Hajdarević), Marko Mihojević (74. Stjepan Radeljić), Halid Šabanović (81. Stjepan Vego), Advan Kadušić, Nardin Mulahusejnović (81. Edis Smajić), Nikola Dujaković (56. Nikola Eskić), Mićo Kuzmanović, Marijan Ćavar, Demir Peco (56. Nemanja Anđušić), Kemal Osmanković. Selektor: Vinko Marinović.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 maj 2018, 13:35

Rijeka šalje reprezentativca BiH na posudbu

Da je Čeliković pred odlaskom na posudbu potvrdio je i Rijekin sportski direktor Srećko Juričić, a za njegove usluge se interesuje zaprešićki Inter, koji je u prošlosti afirmisao mnogo mladih fudbalera.
Kao sto sam i prizeljkivao. Super! :thumbup:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2018, 13:55

Vucevich je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Nema nikakvog izvjestaja, niti golova, niti sastava za ovu utakmicu?

Albanija-Bosna i Hercegovina 0:2 (0:1)

Albanija: Gentian Selmani, Esat Mala, Irlian Ceka, Saqir Tafa, Klisman Cake, Emir Sahiti, Keidi Bare, Rubin Hebaj, Lindon Selahi, Valon Ethemi, Aristidi Kolaj. Selektor: Alban Bushi.

Bosna i Hercegovina: Azir Muminović (81. Suan Bešić), Vladan Danilović (56. Haris Hajdarević), Marko Mihojević (74. Stjepan Radeljić), Halid Šabanović (81. Stjepan Vego), Advan Kadušić, Nardin Mulahusejnović (81. Edis Smajić), Nikola Dujaković (56. Nikola Eskić), Mićo Kuzmanović, Marijan Ćavar, Demir Peco (56. Nemanja Anđušić), Kemal Osmanković. Selektor: Vinko Marinović.
Hvala Vucko.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 maj 2018, 18:30

Stets sto Vinko nije poveo Gazibegovica kad je vec Todorovic sa A timom. Igra profesionalni fudbal tako da je komotno mogao dobiti poziv.

Ovaj prvi gol me podsjeca na Vedin gol u Albaniji. Isti je bio cak na istom stadionu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 maj 2018, 21:00

Amar Catic potpisao profi ugovor sa PSVom :clap: :clap:

slika

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 30 maj 2018, 22:33

bravo malac!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 31 maj 2018, 00:05

sajo10 je napisao/la:
Husika je napisao/la:Za razliku od od one uspavanke u Zenici bilo je ljepota gledati utakmicu u Albaniji!
Sve dok igrac ne zaigra zvanicnu utakmicu kvalifikacija ili na nekom prvenstvu, ima pravo da promjeni sportsko drzavljanstvo. Odgovor u slucaju Menalo - moze promjeniti.

Samo da ne budi novi Zvonimir Kozulj koji je takodjer puno obecavao a na kraju propade u Hajduku. Meni se inace vrlo svidja Demir Peco, jos jedan veliki potencijal. :bih:
Kožulj uopšte nije propao, igrao veoma dobro u Hajduku, nije napravio neku fenomenalnu karijeru, ali još je mlad, igra u dobroj hrvatskoj ligi, za veoma dobri Hajduk. U roku od 2g (kad postane još zreliji) napravit će on transfer u neki jači klub, u to sam siguran.

A što se tiče Menala, on dok ne odigra 2 utakmice za "A" selekciju BiH, biti će u mogućnosti da promijeni sportsko državljanstvo i da zaigra za Hrvatsku. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 31 maj 2018, 00:10

Igra veoma dobro? U Hajduku nisu uopste zadovoljni njegovim igrama, ove sezone je ja mislim poceo utakmicu samo 7 puta.

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 31 maj 2018, 10:36

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

Kožulj uopšte nije propao, igrao veoma dobro u Hajduku, nije napravio neku fenomenalnu karijeru, ali još je mlad, igra u dobroj hrvatskoj ligi, za veoma dobri Hajduk. U roku od 2g (kad postane još zreliji) napravit će on transfer u neki jači klub, u to sam siguran.

A što se tiče Menala, on dok ne odigra 2 utakmice za "A" selekciju BiH, biti će u mogućnosti da promijeni sportsko državljanstvo i da zaigra za Hrvatsku. :bih:

Menala što se tiče i bilo kog igrača ustvari - ako odigra milion netakmičarskih utakmica, može promijeniti sportsko državljanstvo, ali ako odigra sekundu u takmičarskoj utakmici, nema više mijenjanja,
BHF

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 31 maj 2018, 11:44

Nismo valjda toliko ocajni da strahujemo za Menala, koji je vec A reptrezentativac BiH?
Ako hoce da ide, neka mu je sretno, taman postao Ronaldo.
Stvarno je vrijeme da postavimo granicu ispod koje necemo ici, kada je u pitanju integritet reprezentacije.
Ja bi njega vec nogir'o , za onu izjavu u vezi Hrvatske i BiH, za primjer.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 31 maj 2018, 12:29

Jedna korektna izjava V. Danilovića :kafa:
Reprezentacija, ako dođe poziv, kojem carstvu bi se privolio?

- Srbija brate! Naravno da nemam ništa ni protiv Bosne, ali srce ipak vuče prema Srbiji, nekako sav zatitram i dok gledam "orlove", mogu misliti kako bi tek bilo i da zaigram...

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 31 maj 2018, 12:41

jos bi korektnije bilo od saveza da se nasi reprezentativci kaznjavaju za ovakve izjave, tj. da mu se zahvali i zazeli sreca cekajuci poziv na koji ce mu srce titrati.
Menalo takodjer, onakve izjave moraju u historiju pa makar mi postali nivo 'L' reprezentacija.
razumijem njihovu ljubav prema srbiji i hrvatskoj ali da aktuelni clan nase repke ovako prica, to ne ide.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DjaniTarik, TETRAPAK, Zglavkar i 39 gostiju.