čim smo ostali, znači da smo se pojačali al' samo to svi ne videPenaltiky je napisao/la:Hehe pa što ste ispali onda što se niste pojačali?prisonbreak je napisao/la:Sqriel govdeSariel1987 je napisao/la:opet bahato celikovci? samo bahato drugovi samo bahato, cuj oni bi todora uzeli ni za kifle nemaju![]()
prodali se turcima ne znaju ni oni za koliko![]()
ljudi dobili sve na gotovs, prodade se svetinja za bud zašto zivote jbte![]()
samo bahato
zasto va je stid petokrake koja vas je i osnovala?moemo vas kupiti, cijrlu rkipu i tusanj. Cuo sam da djasmin imamovski vas drzi kao djecu, radi od sporta sta hoce, fukare vam se raspale, pola vas navija za Slogu, i ti pricad nesto, fujjj
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sta ce se pojacavat kad im za opstanak ne trebaju bodovi 
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Normalno da mu smeta,mozda da je dvoglavi orao tada bi bilo ok.avenija je napisao/la:Znao sam da je to problem nek si konacno priznao.
Smeta ljiljan na grbu a?
- zenicacelik
- Kontakt:
DOBAR DAN TUZLACI.
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Smijesno je koliko ljudi sa mali IQom ima na ovom forumu. Sreca pa moras biti na visokoj funkciji da odredjujes pravila u bilo kakvom pravilniku...AlemC85 je napisao/la:Bilo bi tako da nije na snazi trenutni pravilnik kojeg se svi u savezu ali i klubovi moraju pridržavati.Saurman je napisao/la:Ako Borac nije dobio licencu onda treba ubaciti drugoplasiranog u prvu ligu, kakav Čelik i bakrači zasluženo su ispali i nemaju šta tražiti u prvoj ligi.
Posto pravilnik nije izmijenjen, ovo je jedini i legalan put.
Svugdje u svijetu kada se izbaci jedan klub iz prve lige, onaj koji je trebao da ispadne ostaje, nigdje u svijetu pa ni u Kongu ili Gvatemali nema da ce prije igrati onaj iz druge lige samo bi neki likovi male pameti u Bosni izmisljali nova pravila i stvarali historijske momente da nam se citav svijet smije glupim pravilima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pa ovdje i postoje pravila da bi se krsila, da nije tako u normalnoj drzavi bi jos sinoc bilo sluzbeno objavljeno ko ispada iz PL, a ko ostaje....savez se jos nije sluzbeno ocitovao...pravila, pravila u crno nas zavila........gdje prestaje logika znamo sta nastaje......DeeWa je napisao/la:
Smijesno je koliko ljudi sa mali IQom ima na ovom forumu. Sreca pa moras biti na visokoj funkciji da odredjujes pravila u bilo kakvom pravilniku...
Svugdje u svijetu kada se izbaci jedan klub iz prve lige, onaj koji je trebao da ispadne ostaje, nigdje u svijetu pa ni u Kongu ili Gvatemali nema da ce prije igrati onaj iz druge lige samo bi neki likovi male pameti u Bosni izmisljali nova pravila i stvarali historijske momente da nam se citav svijet smije glupim pravilima.
Hajde ba temu vratit u normalu,Celik na cekanju dok FSBIH ne ozvanici sastav lige.Kanta za nabijanje ko kanta za nabijanje i ako ostanu,jel ni oni ne znaju da li ce igrati ili ne, a prelazni rok na vidiku,dok oni to dovedu ,trener poslozi, federalna vec na vidiku,ko Vitez.Cekamo savez sta kaze,ko su ucesnici.
Moze li neko objasniti po kojoj osnovi Celik ostaje ako Borac ispadne. Mislim volio bi da Celik ostane i radi nas i radi njih ali zar nije Borac Clan RS-a i zar nebi to mjesto trebao popunjavati drugoplasirani iz njihove druge lige ti Rudar Prijedor. Ovako se pomjera sve. I tim koji nije trebao ispasti iz njihove druge lige ispada jer Borac uzima jos jedno mjesto a ovamo Jedinstvo koje je trebalo ispast ostaje posto se samo Vitez pridruzuje. Sve se poremetilo
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- zenicacelik
- Kontakt:
Tako kaze clan 40.Mexico je napisao/la:Moze li neko objasniti po kojoj osnovi Celik ostaje ako Borac ispadne. Mislim volio bi da Celik ostane i radi nas i radi njih ali zar nije Borac Clan RS-a i zar nebi to mjesto trebao popunjavati drugoplasirani iz njihove druge lige ti Rudar Prijedor. Ovako se pomjera sve. I tim koji nije trebao ispasti iz njihove druge lige ispada jer Borac uzima jos jedno mjesto a ovamo Jedinstvo koje je trebalo ispast ostaje posto se samo Vitez pridruzuje. Sve se poremetilo
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Celik i Vitez su po pravilima PL ispali, e sad ko ce ga znati, ne bi me cudilo da se se ova saga ne zavrsi do pocetka prvenstva pa da na zdrijebanju ne bude klub X kao prosle godine umjesto Slobode, izgleda da ni u savezu jos ne znaju....Mexico je napisao/la:Moze li neko objasniti po kojoj osnovi Celik ostaje ako Borac ispadne. Mislim volio bi da Celik ostane i radi nas i radi njih ali zar nije Borac Clan RS-a i zar nebi to mjesto trebao popunjavati drugoplasirani iz njihove druge lige ti Rudar Prijedor. Ovako se pomjera sve. I tim koji nije trebao ispasti iz njihove druge lige ispada jer Borac uzima jos jedno mjesto a ovamo Jedinstvo koje je trebalo ispast ostaje posto se samo Vitez pridruzuje. Sve se poremetilo
Mislim kako se ne bune ovi iz FSRS jer sa ovim u PL ostaju samo Krupa i Radnik od RS timova u ligi 12. Bit ce ovdje svega. Ne moze se jos konstatovati ko ce zamjeniti Borac ali gledajuci politicku pozadinu u citavoj zemlji bit ce povuci potegniSkver je napisao/la:Celik i Vitez su po pravilima PL ispali, e sad ko ce ga znati, ne bi me cudilo da se se ova saga ne zavrsi do pocetka prvenstva pa da na zdrijebanju ne bude klub X kao prosle godine umjesto Slobode, izgleda da ni u savezu jos ne znaju....Mexico je napisao/la:Moze li neko objasniti po kojoj osnovi Celik ostaje ako Borac ispadne. Mislim volio bi da Celik ostane i radi nas i radi njih ali zar nije Borac Clan RS-a i zar nebi to mjesto trebao popunjavati drugoplasirani iz njihove druge lige ti Rudar Prijedor. Ovako se pomjera sve. I tim koji nije trebao ispasti iz njihove druge lige ispada jer Borac uzima jos jedno mjesto a ovamo Jedinstvo koje je trebalo ispast ostaje posto se samo Vitez pridruzuje. Sve se poremetilo
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Čeka se zvanična potvrda, Rudar P. ili Tekstilac.
Savez će odluku donijeti igrajući eci-peci-pec.
Savez će odluku donijeti igrajući eci-peci-pec.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa pise vam lijepo da u ovom slucaju ostaje onaj ko je obezbijedio licencu (bez obzira ispao ili ne)a u ovom slucaju to je Celik.
Zbog Celika bilo bi mi drago ali i sam smatram da nije posteno...Olimpic ima uslove i drugoplasirani u tkz rs ima uslove kakve takve bilo bi najbolje da razigravaju...
Ma nakarada bez jedinstvene druge lige ovo je nakarada...
Zbog Celika bilo bi mi drago ali i sam smatram da nije posteno...Olimpic ima uslove i drugoplasirani u tkz rs ima uslove kakve takve bilo bi najbolje da razigravaju...
Ma nakarada bez jedinstvene druge lige ovo je nakarada...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Pa imaš pravilnik saveza koji je valjda i skrojen po Uefinim instrukcijama,u članu 40. je jasno pojašnjeno,po njemu Čelik ostaje i tu nema dileme,sve drugo je kršenje propisa,.Mexico je napisao/la: Mislim kako se ne bune ovi iz FSRS jer sa ovim u PL ostaju samo Krupa i Radnik od RS timova u ligi 12. Bit ce ovdje svega. Ne moze se jos konstatovati ko ce zamjeniti Borac ali gledajuci politicku pozadinu u citavoj zemlji bit ce povuci potegni
Ostaju Krupa i Radnik,Borac ispada,ulazi ova Zvijezda,opet imaju tri tima,ništa se promjenilo nije.
S tim da se mogu klubovi žaliti na onu odgodu sjednice drugostepene komisije,postoje jasne indikacije da Sloboda i Gošk nisu na vrijeme isposlovali licencu što se krši sa pravilima i vrlo lahko bi mogli i oni u niži rang,.Mislim,Čelik to sad nema razloga da poteže jer je ostao ali Olimpik,Rudar,Tekstilac i slicni svoju šansu za ulazak u PL mogu tu tražiti jer su navedena dva kluba van protokola dobila licencu,.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Celik po propisima, ali posto smo multivitaminska drzava sigurno da se sada bune u FSRS.
Izostavljanjem Borca iz postupka dodjeljivanja licence za iduću sezonu povela se dilema oko toga koji klub ima pravo da ga zamijeni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.Mexico je napisao/la:Moze li neko objasniti po kojoj osnovi Celik ostaje ako Borac ispadne. Mislim volio bi da Celik ostane i radi nas i radi njih ali zar nije Borac Clan RS-a i zar nebi to mjesto trebao popunjavati drugoplasirani iz njihove druge lige ti Rudar Prijedor. Ovako se pomjera sve. I tim koji nije trebao ispasti iz njihove druge lige ispada jer Borac uzima jos jedno mjesto a ovamo Jedinstvo koje je trebalo ispast ostaje posto se samo Vitez pridruzuje. Sve se poremetilo
Mogu se pročitati komentari zašto je FSRS dozvolio, odnosno zašto N/FS ubacuje Čelik u Premijer ligu, a ne neki klub iz Republike Srpske, ali je procedura sasvim jasno.
Kako nam je objasnio jedan od ljudi iz Odjela za licenciranje NK Čelik je bio prvi klub koji je dobio licencu, a prema plasmanu je napustio Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Drugi klub je NK Vitez, no oni i nisu aplicirali za premijerligašku licencu za narednu sezonu, tako da je odmah time N/FS Bosne i Hercegovine bio olakšan posao kod dodjele mjesta zeničkom Čeliku.
Kada bi klub iz Republike Srpske dobio priliku da se takmiči u Premijer ligi umjesto Borca? To bi se dogodilo da je još jednom klubu, GOŠK-u ili Slobodi, uskraćena licenca za Premijer ligu iduće sezone. Tada bi drugi klub bio tražen iz entitetske lige, a pošto je banjalučki Borac izostavljen sa licenciranja, onda bi to mjesto sledovalo ekipi iz Prve lige Republike Srpske.
Kao što je naš portal ranije pisao, iako su nas mnogi sa nevjericom čitali i govorili kako nemamo pojma o pravilniku, Tekstilac je jedini u tom trenutku predao svu potrebnu dokumentaciju N/FS Bosne i Hercegovine, te je bio spreman da popuni to mjesto u Premijer ligi, ali je u međuvremenu N/FS Bosne i Hercegovine tražio od drugoplasiranog prijedorskog Rudara da dostavi svu potrebnu dokumentaciju. Prijedorčani su to uraidli, a nedostajao je samo papir koji potvrđuje da su izmirena dugovanja ili dogovoren reprogram duga prema državi, odnosno u ovom slučaju entitetu, što bi Rudar izvjesno uradio.
Međutim, s obzirom na to da su GOŠK i Sloboda dobili licence, a bez nje ostao samo Borac njegovo mjesto popunjava ekipa koja ima licencu za Premijer ligu, a ispala je iz Premijer lige ove sezone, a to je NK Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
U ovom slucaju samo se zna da su Celik i Vitez ispali, sta ako Borac sutra kaze evo imamo pare, doslo je do malog nesporazuma, ko ce ga istjerati...u drzavi gdje je sve politika....
Nikakva frka,oni su igrama na terenu zaslužili PL svakako za razliku od nekih Tekstilaca i Rudara koji nisu zaslužili ni na terenu ni po pravilima,.Skver je napisao/la: U ovom slucaju samo se zna da su Celik i Vitez ispali, sta ako Borac sutra kaze evo imamo pare, doslo je do malog nesporazuma, ko ce ga istjerati...u drzavi gdje je sve politika....
-
Sariel1987
- Kontakt:
....
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 30 maj 2018, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:
Tuzlaci nama nesto o zagadjenju,a kod njih se nastave prekidale radi iste

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.