Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AndreWilliams
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la AndreWilliams » 29 maj 2018, 11:17

bhsport je napisao/la:Klasicno mijenjanje teme u nedostatku argumenata i izbjegavanje odgovora.
Ako skrolas na vrh ekrana, primjetices naziv teme. Znaci, Robert Prosinecki - selektor fudbalske reprezentacije BiH, a ne Amar Osim - selektor fudbalske reprezentacije BiH! Imas i Zeljinu temu, pa nas postedi onanisanja na tu temu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 maj 2018, 11:20

AndreWilliams je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Klasicno mijenjanje teme u nedostatku argumenata i izbjegavanje odgovora.
Ako skrolas na vrh ekrana, primjetices naziv teme. Znaci, Robert Prosinecki - selektor fudbalske reprezentacije BiH, a ne Amar Osim - selektor fudbalske reprezentacije BiH! Imas i Zeljinu temu, pa nas postedi onanisanja na tu temu.
Zao mi je da ti kazem ali si providan, da ako procitas gore navedeno sto sam napisao je da nas odvede na EP ne interesuje me kako, a to sto ti mislis da ako je Prosinecki nije podlozan kritici me ne interesuje, da je Amar ili Kodro imao ove rezultate u prijateljskim ti bi ga i slicni tebi razapeli osim naravno ako nisi povezan sa ovim sto treba da se prodaju preko repke, a ti su najgnusnija vrsta. Ljigavci.
Ne znam sto spominjete Osima kada ga niko drugi na spominje, zavrsena prica u januaru, bolje ti je brini se sto nemamo igre, igraca niti posjeda ni ideje samo neki svrakopis zutog prevaranta koji je dosao ovdje da jede cevape.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 29 maj 2018, 11:46

bhsport je napisao/la:
AndreWilliams je napisao/la:
Zao mi je da ti kazem ali si providan, da ako procitas gore navedeno sto sam napisao je da nas odvede na EP ne interesuje me kako, a to sto ti mislis da ako je Prosinecki nije podlozan kritici me ne interesuje, da je Amar ili Kodro imao ove rezultate u prijateljskim ti bi ga i slicni tebi razapeli osim naravno ako nisi povezan sa ovim sto treba da se prodaju preko repke, a ti su najgnusnija vrsta. Ljigavci.
Ne znam sto spominjete Osima kada ga niko drugi na spominje, zavrsena prica u januaru, bolje ti je brini se sto nemamo igre, igraca niti posjeda ni ideje samo neki svrakopis zutog prevaranta koji je dosao ovdje da jede cevape.
Kritika je OK sve dok je konstruktivna. Tvoja ocigledno sluzi u svrhu narusavanja atmosfere. Navedi mi makar jedan svoj pozitivan post od imenovanja Robija za selektora i povlacim sve sto sam napisao.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 maj 2018, 11:54

bhsport je napisao/la:
hurem je napisao/la: Jednu stvar treba imati na umu - ovo je najdrasticnija smjena generacija kao sto rece Spaha danas i treba imati strpljenja s Robijem i novim igracima.
Nije istina, ,najdrasticnije je bilo 2007, kada smo ostali bez Barbareza, Bolica, Baljica a potpisnici bojkotovali reprezentaciju.
Tada je Muzurovic sa Misketom i Muslimovicem pokorio Norvesku gore, a u toj godini (2007) uveo Vedu, Dzeku,Guso na golu, Nadarevic pa se nismo brukali. Zvao Custovica protiv Turske pa ga on izvukao i zabio pobjedonosni gol.
Sinoc smo protiv C postave Crne Gore odigrali najgoru utakmicu ikada u reprezentaciji. Bruka i sramota. Onakav manjak volje, zelje i odsustvo kvaliteta je uzasno. Mi smo to trebali iskoristiti da se uigramo za ligu nacija, a nismo vidjeli 2 akcije kako treba.
Slazem se da prijateljske nisu mjerilo sto se tice rezultata jer tu treneri isprobavaju razne stvari, ali jucer nikakve naznake nicega nije bilo.
Protiv Koreje ocekujem isto stanje, bez najboljih pa sta bude.
Najgoru utamkicu IKAD? :rol:

A protiv Kipra u Nikoziji?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 29 maj 2018, 11:58

Nevjerovatno sta ljudi pisu. Mi smo najpoganiji narod na svijetu. Fuj, fuj..Pozoves da ispostujes termin fakticki na kraju sezone, ljudi preumorni, igrali citavu sezonu, gledaju po bookingu gdje ce na ljetovanje i ti sad ocekujes neku volju zelju. Popustite malo, da se ide na neko takmicenje pa uredu ali ne idemo i naravno da su ljudi dosli samo odradit osim pojedinih koji su prvi puta tu i dokazali se koliko toliko..Kontrolisana tekma, sansi bilo, nismo dali pric nasem golu i opet ne valja, trebalo je grist, ujedat po terenu kao je finale LP. Aferim strucnjaci!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 29 maj 2018, 12:39

A i ovaj bhsport se natakario na Prosineckog i ne popusta. Ne sjećam se ni da je Mesa imao neku igru na početku ( a ni kasnije) a imao je punu podršku.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 maj 2018, 12:44

AndreWilliams je napisao/la: Kritika je OK sve dok je konstruktivna. Tvoja ocigledno sluzi u svrhu narusavanja atmosfere. Navedi mi makar jedan svoj pozitivan post od imenovanja Robija za selektora i povlacim sve sto sam napisao.
Kakvog narusavanja atmosfere?
Pozitivan post, pogledaj pod Darko Todorovic jucer. Pogledaj pod Gojko Cimirot.
Pogledaj pod Luka Menalo prije toga.
Ja za razliku od vas klimoglavaca, priznajem dobre stvari ali i ukazujem na lose, a sa druge strane imas trolove koji su nakon jucer zadovoljni koji nakon 5 utakmica i 1 golom kazu da su optimisticni, koji nakon jucer kazu da imamo igru i slicno.
Protiv Senegala je bilo puno bolje nego jucer, dakle termin nam je prosao a uigravanje za septembar gore nego u Martu.
Jedini plus kao sto sam vec jucer rekao Gojko Cimirot koji je bio odlican u prvom i mali Todor koji mora postati prospekt za desnog beka, nije jos za startnih 11 u jakoj utakmici ali on od Vranjesa i ekipe moze nauciti puno, decko je brz i par puta je jucer odlicno reagovao u defanzivi, lijepo se ubaci, zagradi i uzme loptu, sa Viscom je par puta odlicno kombinovao po strani ali je i par puta bio dobro izignorisan od strane saigraca.
Mi ako hocemo na EP, moramo se rijesiti Visce i Kodre iz prvih 11, kao i ovog poluigraca Sarica. Pjanic igra defanzivno i fali nam igrac koji moze dati pas na stranu, a takvog nemamo. Duljevic mora uci u 11, a drugo krilo moze igrati Hajrovic koji je u prednosti nad Miroslavom, mada i njega treba imati u vidu. To su ti vec 3 pozicije gdje moras mijenjati, kao i desni bek. Lijevo nam treba defanzivno orjentisano krilo jer Kolasinac ce cesto ici u napad i treba neko da ga pokriva kada ode gore ili ce Robert to rijesiti sa defanzivnijim veznim redom.
Stoperski par se jos uvijek ne zna, Vranjes ce morati igrati desnog beka jer je tu jos uvijek ispred Todora a za Memisevica je klasa na toj poziciji.
Memisevica treba na stopera.
Ono jucer je bila najnegledljivija utakmica reprezentacije ikada, bez volje, zelje, igre. Igralo se 10-tak minuta sa nase strane ako i toliko.
@Bazinga12345, Mesa je proslost, a proslost ne treba stavljati u sadasnjost, ali skontaj da je Mesa u ovom terminu razbio Izrael koji nas je pola godine prije toga demolirao 3-0, a prije toga je imao utakmicu sa Austrijom 1-1, imao je Japan i Krini kup sa slabijom reprezentacijom od ove, ali to je bilo davno i proslo. On nije bio dobro rjesenje, upropastio je dva plasmana i zavrsio.
Robert ima realnu sansu da nas odvede ako prestane sa glupostima. Najlakse je biti klimoglavac.
Ovi argumenti sa bookingom i ljetovanjem su presmijesni, pa i drugima je tako pa igraju a ne zezaju se. Neko navede Turke sinoc, samo kao jedan primjer.
Zasto smo onda i igrali ovu utakmicu ako su pred ljetovanje i ako nece posluziti svrsi? Cemu takve utakmice u junu? Trojka se mogla oprostiti i na nekoj revijalnoj utakmici, tipa repka 2014 i danasnja.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 maj 2018, 12:50

@bhsport, ne mogu da razumijem zasto toliki "hejt", naravno da je vazna cinjenica to sto je prijateljska a pogotovo termin "godisnjeg odmora". Uz to tek treca tekma u "punom" i podmladjenom sastavu - trebat ce vremena da se to uigra!

I naravno da je ovo, bar prema trenutnom stanju, najdrasticnija smjena generacije, kao sto je i Spaha jucer rekao, gledajuci unazad 2,3 godine, a gledajuci njihove nasljednike danas koji bi trebali nadomjestiti njihov izostanak. (Miske, Spaha, Lulic, Ibisevic, Salihovic, Mujdza, Medunjanin, da dodam i starog lisca Rahimica od prije 4,5 god.)!
Ti spominjes Bolica, Baljica, Barbareza i ostalu ekipu...ali pazi ko ih je naslijedio ili vec igrao s njima (Miske, Spaha, vec nabrojani gore...+ pjanic, begovic, dzeko etc).
...
Reci mi ima li naznaka za kvalitetnu zamjenu za Mujdzu, za Salihovica, Za Misketa i Spahu da ne pricam, Lulica, Vedu, Medu i druge takodjer...
Godinama se spominju Hodzic, Bajic i neki a jos uvijek nista...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 maj 2018, 13:53

hurem je napisao/la:@bhsport, ne mogu da razumijem zasto toliki "hejt", naravno da je vazna cinjenica to sto je prijateljska a pogotovo termin "godisnjeg odmora". Uz to tek treca tekma u "punom" i podmladjenom sastavu - trebat ce vremena da se to uigra!

I naravno da je ovo, bar prema trenutnom stanju, najdrasticnija smjena generacije, kao sto je i Spaha jucer rekao, gledajuci unazad 2,3 godine, a gledajuci njihove nasljednike danas koji bi trebali nadomjestiti njihov izostanak. (Miske, Spaha, Lulic, Ibisevic, Salihovic, Mujdza, Medunjanin, da dodam i starog lisca Rahimica od prije 4,5 god.)!
Ti spominjes Bolica, Baljica, Barbareza i ostalu ekipu...ali pazi ko ih je naslijedio ili vec igrao s njima (Miske, Spaha, vec nabrojani gore...+ pjanic, begovic, dzeko etc).
...
Reci mi ima li naznaka za kvalitetnu zamjenu za Mujdzu, za Salihovica, Za Misketa i Spahu da ne pricam, Lulica, Vedu, Medu i druge takodjer...
Godinama se spominju Hodzic, Bajic i neki a jos uvijek nista...
Vidi, ovdje si uzeo igrace koji su se oprostili 2014, pa kakva je to smjena 4 godine... rekao sam ti da je prava radikalna smjena bila 2007 gdje si preko noci ostao bez maltene prvih 11, sto zbog oprosta sto zbog bojkota i tada su udareni temelji ovoj repki, Dzeko, Vedo, Miske, Ciro to napucava samopouzdanjem a Pape u svom mandatu 2012-2014 izvlaci maksimum iz njih. Danas u odnosu na prosle kvalifikacije imamo nosioce igre, Misketa nema vec dvije godine, Spaha tu i tamo, Vedo se oprostio, ali to je postepeni prelaz.
Podmladjeni sastav ne pije vode, jedino ako cemo ga zvati 'podmladjeni' jer mladjahni Saric nam je najstandardniji igrac, a od mladih je jedino igrao Todor, ako uvedes 1 mladjeg ne znaci da si 'podmladio' nesto.
Shvati da mi vremena za uigravanje nemamo, da smo potrosili 5 utakmica a da nismo uigrali nista i odatle taj kako ga ti zoves 'hejt' a ja kazem nezadovoljstvo. Nije bolan Robert amater, covjek je igrao za Real i Barsu, bio treci na svijetu, zna on kako uigrati nekoga, ali nije mi jasno zasto to ne radi i zasto mu se ekipa vuce ko prebijena macka. Taj argument odmori, booking me stvarno ne interesuje, ako je tako, onda ne treba nikada vise igrati u ovom terminu i to samo nasa reprezentacija, eto svi drugi imaju jos nesto samo nasi idu na odmor. Eno i U21 ide na odmor pa rasuse Albance ko rizu tom logikom su i oni trebali ko mrtvi konji igrati.
Poredi rukopis Marinovica nakon 2 utakmice i Roberta nakon 5 i reci ko je vise uradio, ali realno i posteno a ne vjestacki napumpavati atmosferu da 'imamo igru', vidi se 'rukopis' i slicno. Znao je Robert cim raspolazemo i vise nego dobro, pa nije to opravdanje za sramne partije.
Jedino smo nesto igrali protiv Senegala, moglo se vidjeti na momente taj posjed cemu se tezi a imamo igrace za takvo nesto i on to moze ukomponovati, ali zasto ovo radi vec petu utakmicu nije pitanje za mene nego za njega.
Ako hoce da izvuce zakljucke iz ovog debakla jucer to je da Visca ne moze, da Kodro nije za 11, da se trazi drugo desno krilo, da Saric ne smije biti u 11, da smo dobili Todorovica sto je bas lijepa vijest i na tome treba cestitati i Marinovicu koji je kapitena Memiju izbacio iz ekipe naustrb Todora koji mu je to vratio tako da je za nekih 8,9 mjeseci dosao u A reprezentaciju. Svaka cast mali i nastavi ovako.
Mi da imamo kvalitetne zamjene za igrace koje si naveo bili bi Brazil, Spanija a ne BiH i opet pored toga ti selektor zaobilazi standardnog igraca Rena ili kapitena Empolija.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 29 maj 2018, 14:26

Vucevich je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
hurem je napisao/la: Jednu stvar treba imati na umu - ovo je najdrasticnija smjena generacija kao sto rece Spaha danas i treba imati strpljenja s Robijem i novim igracima.
Nije istina, ,najdrasticnije je bilo 2007, kada smo ostali bez Barbareza, Bolica, Baljica a potpisnici bojkotovali reprezentaciju.
Tada je Muzurovic sa Misketom i Muslimovicem pokorio Norvesku gore, a u toj godini (2007) uveo Vedu, Dzeku,Guso na golu, Nadarevic pa se nismo brukali. Zvao Custovica protiv Turske pa ga on izvukao i zabio pobjedonosni gol.
Sinoc smo protiv C postave Crne Gore odigrali najgoru utakmicu ikada u reprezentaciji. Bruka i sramota. Onakav manjak volje, zelje i odsustvo kvaliteta je uzasno. Mi smo to trebali iskoristiti da se uigramo za ligu nacija, a nismo vidjeli 2 akcije kako treba.
Slazem se da prijateljske nisu mjerilo sto se tice rezultata jer tu treneri isprobavaju razne stvari, ali jucer nikakve naznake nicega nije bilo.
Protiv Koreje ocekujem isto stanje, bez najboljih pa sta bude.
Najgoru utamkicu IKAD? :rol:

A protiv Kipra u Nikoziji?
najgora je bila u rumuniji, ali sve ostalo potpisujem.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 maj 2018, 14:42

Robi ima pozitivnu ocejenu, do sada.
Nema nekih spektakularnih rezultata, ali se vidi da imamo glavu i rep. Da selektor zna sta hoce.
Golovi ce doci, sto je najvaznije, u sest utakmica smo primili samo jedan gol.
Bio bi ogroman naopredak, ako bi nastavili sa sigurnom igom u odbrani.
To je , do sada , bio najveci hendikep reprezentacije. Dzaba sto uvalis 7 Estoniji, kada redovno fasujes dva, tri, cetiri od jakih reprezentacija.
Sto se tice Kodre, Visce i Sarica, mi i nemamo neke igrace za koje bio se moglo tvrditi da su bolji od spomenutih, na tim pozicijama.
Duljevic je OK, ali nije neka pljacka, Besic ce biti standardan, ako bude u redu sa zdravljem i bude igrao.
Kao sto rekoh, pozitivno. Nema nekih velikih zamjerki, vjerujem Robiju, ipak, treba sacekati takmicarske utakmice, da bi se dao konacan sud.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 29 maj 2018, 17:20

Konacno smo u stanju odigrati visoki presing i natjerati protivnika na gresku u zacetku akcije. Tako smo stvorili par prilika. Tu je najveci Kodrin doprinos u igri. Realizacija mora biti bolja, ali primjetan je pomak.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 29 maj 2018, 19:11

robi mi se jedva rijesismo ibisevica na krilu a ti meces novog, nemoj zdravlja ti
Zarathustra

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 maj 2018, 21:15

Najgora tekma ikad? :rol: Da smo pobjedili 1:0, a realno trebali smo, niko ne bi pricao o katastrofalnoj tekmi. Razlika je samo sto jedna lopta, od 5 vrhunskih prilika nije usla. Ja sam vidio dosta pozitivnih stvari protiv Crne Gore, ali ne trebamo se ni lagati, i dosta negativnih, zadnjih 30 minuta utakmice je bio cisti odron, i nedopustivo je pored toga sto je nezgodan termin, da se onako opuste. Tu krivim i Robija sto jednostavno nije zamjenio 3 do 4 igraca i unio jos neku dodatnu zivost i svjezinu. Protiv Senegala smo odigrali isto jako korektnu utakmicu protiv jakog protivnika, ne znam kako je drugima, ali meni ovo lici na nesto, daleko da je idealno, ali niposto katastrofalno. Zabili smo samo jedan gol, ali smo i primili samo jedan u 5 utakmica, i to iz kornera. :salut:

A svakako svaka mu cast ako sa igracima poput Kodre i ekipe napravi nesto, djelimicno smo na nekim pozicijama toliko slabi, da ne pomazu ni Dzeko i Pjanic, sa njihovim genijalnim idejama i klasom. Najvise me brinu krilne pozicije, nadam se da ce Menalo od sljedece sezone startati kako treba u Dinamu, i da bude rjesenje za to lijevo krilo, zajedno sa Duljevicem. Desno smo svakako osudjeni na Viscu, jos ne umire nada da ce i u repci nekad zabiti i asistirati, a ne u svakoj desetoj tekmi :mrgreen:

Isto tako, drago mi je da je Robi svjestan problema na bekovskim pozicijama, pa je pozvao jos dodatno Todorivca i Civica. Mesa i Pape su obicno bili gluhi na to, pogotovo Mesa. Mislim da je Robiju bilo dosta vidjeti Bicakcica par minuta na beku da zna da to nije za njega. A ni za Vranjesa, iako to zna korektno odigrati, mislim da ga vise trebamo na poziciji stopera. Radije cu dati 5 utakmica Todorovicu na beku da se uigra, nego forsirati stopere na toj poziciji.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 maj 2018, 22:08

Veze ovaj nema.
Životni saputnik! 1921

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 30 maj 2018, 04:19

Goalgetter je napisao/la:Najgora tekma ikad? :rol: Da smo pobjedili 1:0, a realno trebali smo, niko ne bi pricao o katastrofalnoj tekmi. Razlika je samo sto jedna lopta, od 5 vrhunskih prilika nije usla. Ja sam vidio dosta pozitivnih stvari protiv Crne Gore, ali ne trebamo se ni lagati, i dosta negativnih, zadnjih 30 minuta utakmice je bio cisti odron, i nedopustivo je pored toga sto je nezgodan termin, da se onako opuste. Tu krivim i Robija sto jednostavno nije zamjenio 3 do 4 igraca i unio jos neku dodatnu zivost i svjezinu. Protiv Senegala smo odigrali isto jako korektnu utakmicu protiv jakog protivnika, ne znam kako je drugima, ali meni ovo lici na nesto, daleko da je idealno, ali niposto katastrofalno. Zabili smo samo jedan gol, ali smo i primili samo jedan u 5 utakmica, i to iz kornera. :salut:

A svakako svaka mu cast ako sa igracima poput Kodre i ekipe napravi nesto, djelimicno smo na nekim pozicijama toliko slabi, da ne pomazu ni Dzeko i Pjanic, sa njihovim genijalnim idejama i klasom. Najvise me brinu krilne pozicije, nadam se da ce Menalo od sljedece sezone startati kako treba u Dinamu, i da bude rjesenje za to lijevo krilo, zajedno sa Duljevicem. Desno smo svakako osudjeni na Viscu, jos ne umire nada da ce i u repci nekad zabiti i asistirati, a ne u svakoj desetoj tekmi :mrgreen:

Isto tako, drago mi je da je Robi svjestan problema na bekovskim pozicijama, pa je pozvao jos dodatno Todorivca i Civica. Mesa i Pape su obicno bili gluhi na to, pogotovo Mesa. Mislim da je Robiju bilo dosta vidjeti Bicakcica par minuta na beku da zna da to nije za njega. A ni za Vranjesa, iako to zna korektno odigrati, mislim da ga vise trebamo na poziciji stopera. Radije cu dati 5 utakmica Todorovicu na beku da se uigra, nego forsirati stopere na toj poziciji.
Morao je tri izmjene napraviti u prvih 20 minuta, dozvoliti legendama da se oproste dostojanstveno. Mislim da je to u mnogome poremetilo igru, jer sve je nekako bilo podredjeno tom trenutku. Sve je bilo u nekom praznicnom fazonu. Reakcije Kodre i Dzeke u prvom poluvremenu su najbolji pokazatelj. Totalna nonsalancija. I sa takvim pristupom "djetici" ne predju centra dvaput za cijelu utakmicu.
Ako nista, makar smo dobili dva nova, solidna beka.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 maj 2018, 08:31

Ne znam sto se toliko cimate oko ove (uzimajuci u obzir termin i oprostajni cin trojice reprezentativaca) nebitne utakmice!
Ovom timu su svakako sve i sva Pjanić i Džeko, a njih je definitivno uhvatio boliqrac da igraju krajem juna neke prijateljske utakmice...
Ne moze se suditi o kvalitetu igre kada je utakmica maltene revijalnog tipa!

O nekim detaljima se moze pricati, tipa Sarić i uopsteno kvalitetom igrackog kadra i sirinom istog, ali pljuvati toliko Robija i izmisljati neke neistine, tipa "C postava Crne Gore", "najgora utakmica ikada" itd. nema apsolutno nikakvo utemeljenje...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 maj 2018, 09:40

marconato je napisao/la:Ne znam sto se toliko cimate oko ove (uzimajuci u obzir termin i oprostajni cin trojice reprezentativaca) nebitne utakmice!
Ovom timu su svakako sve i sva Pjanić i Džeko, a njih je definitivno uhvatio boliqrac da igraju krajem juna neke prijateljske utakmice...

O nekim detaljima se moze pricati, tipa Sarić i uopsteno kvalitetom igrackog kadra i sirinom istog, ali pljuvati toliko Robija i izmisljati neke neistine, tipa "C postava Crne Gore", "najgora utakmica ikada" itd. nema apsolutno nikakvo utemeljenje...
Napokon da diskusija krene u normalnom smijeru. Mučno je bilo ćitati prizemne traktate pojedinaca
:kafa:

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 30 maj 2018, 10:03

Da je u pitanju bila takmičarska utakmica garantujem da bismo uzeli ono sa 3:0. Dobro je marconato rekao, nebitna utakmica i otud nonšalancija i igra pod ručnom da se izbjegnu povrede na kraju sezone kad već ne idemo na Mundijal.
BHF

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2018, 11:12

marconato je napisao/la:Ne znam sto se toliko cimate oko ove (uzimajuci u obzir termin i oprostajni cin trojice reprezentativaca) nebitne utakmice!

Idi prati svoju reprezentaciju i mani se soljenja pameti.
Crna gora je dosla sa 5,6 debitanata, znaci igraci koji nisu u 22 najbolja kada je sve normalno, dakle treca postava.
Nije nebitna utakmica nego je propao termin za uigravanje za ligu nacija. Sto se igre tice, to je bila jedna od najnegledljivijih utakmica koje ne BiH reprezentacija odigrala u istoriji i to na oprostaju 3 legende. Nisu ih bili u stanju ispostovati pobjedom protiv nikad losije Crne Gore.
Tebi vjerovatno godi onakva igra i onakvo zalaganje jer te za BH repkom boli neki cosak, pitao bih te da Srbija odigra onako protiv Cilea u 'nebitnoj prijateljskoj utakmici', samo nemoj mi prosipati te gluposti na ovoj temi. Ako si zvezdas i simpatises Prosineckog zbog drugih razloga, nema potrebe da opravdavas onu sramotu od utakmice.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Proximic, Sarun, Zglavkar i 55 gostiju.