Slazem se,nije trebao izvesti obojicu(Xavia i Iniestu) vec samo jednog,jer ipak,ostalo je bilo jos 10 minuta do kraja,sta znas sta se moze desiti.Eto,imali su cak i priliku za izjednacenje nakon sto su svi otisli i 16terac Barce,a golman uputio loptu.amerosm je napisao/la:Ne bi volio biti u kozi Davida Ville, da su Baskijci uspjeli izjednaciti. Mislim da bi ga svi razapeli. On mora shvatiti da je klub iznad igraca, i njegovih budalastina u glavi. Takodjer da se desilo to izjednacenje (hvala Bogu pa nije) takodjer bi i Pep snosio dio krivice (i ako sam ga uvijek, pa nekad cak i jedini ovdje branio). Dva gola prednosti ti je nesta najgore sto se moze desiti u fudbalu, a on je izveo dva kljucna igraca kada se utakmica trebala privesti kraju. Razumjem ja njegovu zelju da se i tim mladim igracima pruzi prilika, ali isto tako treba imati na umu da oni ne mogu sami bez nekog iskusnog i kvalitetnog igraca u veznom redu. Prosle godine na ovakvim utakmicama smo prosipali bodove sada se iste rutinski uz malo uzbudjenja privode kraju. Kao sto neko napisah, dok se Real "muci" kod anonimusa, Barca polahko odradjuje kvalitetno sva teza gostovanja.
A ovo za Villu sam vec napisao,jbg,nervozan je malo bio zbog svih promasaja,imao je 3-4 stvarno dobre situacije,ali nema veze,samo polako.Nadam se da nece biti vise od 1 utakmice kazne.