FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Brnjoo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Brnjoo » 25 sep 2010, 23:50

Eh citao sam mikyev post od prije sat vremena, i sad tek vidim kakav je crveni dobio igrac Athletica.

ZALOSNO!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 25 sep 2010, 23:52

BUSquets
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 25 sep 2010, 23:52

Golcina Busquetsaa !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 sep 2010, 23:52

Jao golcine Busquetsa :shock: , kako je zakuca bez imalo stida :o
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 25 sep 2010, 23:53, ukupno mijenjano 2 puta.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2010, 23:53

Evo ga Biskvit :)

1-3 Busuqets,3 komada,3 bobe,jos da nije bilo crvenog sve savrseno ali nismo nezadovoljni :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 25 sep 2010, 23:55

Brnjoo je napisao/la:Eh citao sam mikyev post od prije sat vremena, i sad tek vidim kakav je crveni dobio igrac Athletica.

ZALOSNO!
Aj kume vise ne nasre ! Vi bolan neznate iz akcije dati go , nego nake sugave golove dajete , Penale nepostojece dobivate, jel te stid '??? **** sa ove teme ako nemas sta pametno napisat !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 25 sep 2010, 23:55

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 25 sep 2010, 23:57

nova tri boda se pisu idemo dalje 8-) 8-)
.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 sep 2010, 23:57

Barca je ovo trebalo mnogo ranije riješiti, ali Villu nije išlo veceras pa je zato pred kraj dobio crveni jer je bio isfrustriran svim tim promašajima.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 sep 2010, 23:58

Pa to je taj Busquets,koji igrac :D

Moram priznati da sam mislio da ce ovo biti jedno pakleno gostovanje,ali Athletic nevjerovatno los,ma uzasni su bili.Barca perfektna,kako samo dobra igra.Prezadovoljan sam nenormalno,drago mi je zbog pobjede.Realno,6-1 je trebalo biti,ali nebitno,ne zalim se,vazna su 3 boda i da su se sanse redale jedna za drugom.

Glupost Ville na kraju,bezveze dobi crveni,malo je ukenjo sve ovo,ali dobro,nije mu lahko bilo,nafulao se i on.Idemo dalje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 25 sep 2010, 23:59

Joj miline kad ti real gleda u ledja :P
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 sep 2010, 00:00

Villa popusi bezveze crveni i nebi me cudilo da mu daju 2 utakmice kazne i tako da propusti Valenciju :|

Sto kazu nista nije slucajno :) inace previse smo fulali veceras,realizacija se mora popraviti,prije svih Ville koji je imao 6-7 suteva kolko sam vidio,al dobro Messi ce vec vjerovatno iducu biti tu pa ce to jos lakse ici,inace prezadovoljan sam igrom posebno drugo poluvrijeme gdje smo totalno dominirali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 sep 2010, 00:02

Ako Villa u ovoj sezoni da' vise golova od Ibre u prosloj ja cu transplatirati bubreg besplatno. :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 sep 2010, 00:05

Brnjoo je napisao/la:Eh citao sam mikyev post od prije sat vremena, i sad tek vidim kakav je crveni dobio igrac Athletica.

ZALOSNO!
ma za plakat - stacemo sad - nama se sad s Valensijom hrvat - vi ste otpali :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 sep 2010, 00:05

Ne bi volio biti u kozi Davida Ville, da su Baskijci uspjeli izjednaciti. Mislim da bi ga svi razapeli. On mora shvatiti da je klub iznad igraca, i njegovih budalastina u glavi. Takodjer da se desilo to izjednacenje (hvala Bogu pa nije) takodjer bi i Pep snosio dio krivice (i ako sam ga uvijek, pa nekad cak i jedini ovdje branio). Dva gola prednosti ti je nesta najgore sto se moze desiti u fudbalu, a on je izveo dva kljucna igraca kada se utakmica trebala privesti kraju. Razumjem ja njegovu zelju da se i tim mladim igracima pruzi prilika, ali isto tako treba imati na umu da oni ne mogu sami bez nekog iskusnog i kvalitetnog igraca u veznom redu. Prosle godine na ovakvim utakmicama smo prosipali bodove sada se iste rutinski uz malo uzbudjenja privode kraju. Kao sto neko napisah, dok se Real "muci" kod anonimusa, Barca polahko odradjuje kvalitetno sva teza gostovanja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 26 sep 2010, 00:06

bparena je napisao/la:

ZALOSNO!
ma za plakat - stacemo sad - nama se sad s Valensijom hrvat - vi ste otpali :D
To ste rekli i prije poraza od Herculesa :roll:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 26 sep 2010, 00:06

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako Villa u ovoj sezoni da' vise golova od Ibre u prosloj ja cu transplatirati bubreg besplatno. :mrgreen:
Ma polako,ima vremena,bicemo strpljivi.Najvaznije je da on dolazi u prilike,da dobro suradjuje sa ekipom,a golovi ce ako Bog da doci. :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 sep 2010, 00:08

nidjo_barca je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako Villa u ovoj sezoni da' vise golova od Ibre u prosloj ja cu transplatirati bubreg besplatno. :mrgreen:
Ma polako,ima vremena,bicemo strpljivi.Najvaznije je da on dolazi u prilike,da dobro suradjuje sa ekipom,a golovi ce ako Bog da doci. :)
E upravo to i sam villa je rekao da je vazno da napadac dolazi u prilike a golovi ce doci.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 sep 2010, 00:11

Ne znam kako vi gledate, ali meni nije jasno kako Barca jeftino i olako prima golove.
Ima dva stopera svijetkse klase Puyol i Pique, protivnici im sveukupno naprave 2-3 ozbiljne šanse za 90 min maximalno na utakmici i UVIJEK zabiju gol :x ....pa kako to objasniti :?: Hercules je imao 3 ozbiljne šanse i zabio dva gola, veceras Bilbao 2 šanse a zabili jedan gol...i inace tako je to vec godinama ne samo veceras ili prošle godine, ono što šansi daju protivniku -on to uvijek iskoristi.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 sep 2010, 00:13

Mandrak je napisao/la:Ne znam kako vi gledate, ali meni nije jasno kako Barca jeftino i olako prima golove.
Ima dva stopera svijetkse klase Puyol i Pique, protivnici im sveukupno naprave 2-3 ozbiljne šanse za 90 min maximalno na utakmici i UVIJEK zabiju gol :x ....pa kako to objasniti :?: Hercules je imao 3 ozbiljne šanse i zabio dva gola, veceras Bilbao 2 šanse a zabili jedan gol...i inace tako je to vec godinama ne samo veceras ili prošle godine, ono što šansi daju protivniku -on to uvijek iskoristi.
Zato sto barca ima veliko srce i pusta druge klubove se malo nafuraju,a onda u 90 min potopiš :mrgreen:
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.