FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 29 maj 2018, 12:29

Rapisali se o Pjanicu danima, a on uopste nije ni u opticaju nikad ni bio hahaha
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 maj 2018, 12:34

Znaci konacno pokazali interes za Eriksena. Nema sta, otisao Iniesta, mora se taj veznjak ganjat, a njega jedino vidim kao pribliznu kvalitetu Iniesti.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 maj 2018, 12:51

Jean-Pierre Rivère (OGC Nice president): “Barcelona have received a €20m offer for Marlon. He is therefore set to leave OGC Nice.” [via @GFFN]
:think:

Piše Miguel Rico da već postoji dogovor sa Lengletom u vezi plate, ali nisu se još odlučili. Žele prvo da vide kakav će Mina biti na SP-u.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 maj 2018, 13:13

messilla je napisao/la:
Jean-Pierre Rivère (OGC Nice president): “Barcelona have received a €20m offer for Marlon. He is therefore set to leave OGC Nice.” [via @GFFN]
:think:

Piše Miguel Rico da već postoji dogovor sa Lengletom u vezi plate, ali nisu se još odlučili. Žele prvo da vide kakav će Mina biti na SP-u.
Mina da bude najbolji, on jednostavno nije tip stopera kakav treba Barceloni. On je zapravo sve suprotno. Akrap, visok, spor. Pa nasi stoperi stoje na 40 metara a on ko puz spor. I jos nakon svega toga, uopste ne razumije nasu igru, iskace iz formacije, ne zna se postavljat.

Njega ko je pratio, treba mu orden za neznanje dat.
27.10.2020

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 29 maj 2018, 13:35

Pa kako god treba im jos jedan stoper, nece valjda sa 3 stopera uci u sezonu.Vermalena ne racunam nikako, taj ce vjerovatno otici sad a i ako ne ode **** ga kad je povrijedjen svako malo, znaci Pique, Umtiti, Mina i taj iz Seville.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 maj 2018, 14:44

messilla je napisao/la:Eriksen plan B u slučaju da transfer Griezmanna propadne. :rol:

**** veznjak plan B za napadača. Ovi ljudi ne znaju šta rade.
De razmisli nekad. Prvo ne mora biti tacno drugo nike da nema logike, Cou bi igrao ispred, Eriksen gdje planiramo Coutinha i to je to.
Al opet ponavljam ovi i ne razmisljaju o Eriksenu nazalost.
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 maj 2018, 14:53

xaviesta je napisao/la:De razmisli nekad. Prvo ne mora biti tacno drugo nike da nema logike, Cou bi igrao ispred, Eriksen gdje planiramo Coutinha i to je to.
Al opet ponavljam ovi i ne razmisljaju o Eriksenu nazalost.
Šta onda 433? Messi krilo ili Suarezu klupa? Nijedno se neće desiti.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 maj 2018, 15:12

Eriksen nije rješenje. Barcelona ne treba "Iniestu" već "Xavija".
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 maj 2018, 15:38

Sky pise da cemo se "potuc" s Rejalom oko Pjanica i da vec pripremamo veliku ponudu. Rejal ga vidi kao zamjenu za Modrica haha.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 maj 2018, 16:14

Ja mislim da eriksen nema sanse da dodje kod nas nebitno hoce li doci grizman ili, a to da nam ne treba, misim da nije tako, i ne treba ga vezivati uz iniestinu i coutinjovu ulogo, naslo bi se mjesto za njega, i to ovako

..................stegen...........
semedo.....pike.....umtiti.....alba
..............rakitic.buskec.......
....dembelele....eriksen.....coutinjo...
.....................messi..............

ovo bi sigurno bila paklena ekipa, a kad treba ofanzivnije onda mesija povuci nazad a suareza ubaciti

znaci teoretski mogli bi se uklopit i pjanic i eriksen ako ne dodje grizman, i to mocno da izgleda ekipa, al to ce ostati samo teorija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 maj 2018, 16:35

Romariooo je napisao/la:Ja mislim da eriksen nema sanse da dodje kod nas nebitno hoce li doci grizman ili, a to da nam ne treba, misim da nije tako, i ne treba ga vezivati uz iniestinu i coutinjovu ulogo, naslo bi se mjesto za njega, i to ovako

ovo bi sigurno bila paklena ekipa, a kad treba ofanzivnije onda mesija povuci nazad a suareza ubaciti

znaci teoretski mogli bi se uklopit i pjanic i eriksen ako ne dodje grizman, i to mocno da izgleda ekipa, al to ce ostati samo teorija
Primali bi 3 komada po utakmici. Niti jedan od tih 5 igraca gore NE IGRA niti ce zeljeti igrati odbranu. U modernom nogometu ovo ne bi proslo.

Dominirali bi vjerovatno u Ligi, zabili preko 100 golova na kraju, ali bi glatko ispali u knock-out fazi LP.

I cuj kaze KAD TREBA OFANZIVNIJE :rol: Pa kad ubacis Suareza, dobijes samo Busquetsa na sredini terena da pokrije sve zivo :lol: :lol:
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 maj 2018, 17:03

leorey je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Ja mislim da eriksen nema sanse da dodje kod nas nebitno hoce li doci grizman ili, a to da nam ne treba, misim da nije tako, i ne treba ga vezivati uz iniestinu i coutinjovu ulogo, naslo bi se mjesto za njega, i to ovako

Primali bi 3 komada po utakmici. Niti jedan od tih 5 igraca gore NE IGRA niti ce zeljeti igrati odbranu. U modernom nogometu ovo ne bi proslo.

Dominirali bi vjerovatno u Ligi, zabili preko 100 golova na kraju, ali bi glatko ispali u knock-out fazi LP.

I cuj kaze KAD TREBA OFANZIVNIJE :rol: Pa kad ubacis Suareza, dobijes samo Busquetsa na sredini terena da pokrije sve zivo :lol: :lol:

hehehe, ne znam đamije mi odakle ti takve zakljucke izvodis, pa ovo sta sam naveo je sto se tice defanzive puno bolje nego defanziva u ovoj sezoni kad nam je defanziva realno bila dobra, dakle jos je ovo bolje defanzivnije, ovdje samo messi ne bi igrao defanzivu dok je do sada pored mesija tu bio i suarez

rakiti/pjanic i buskec kai i dembele coutinjo i eriksen bi itekako igrali defanzivu, zbog defanzive i velim da bi ovo mocno bilo, bio bi sjajan balans i sjajan presing i povratak onim nasim nekim korijenima jer ovakav tim s brzim igracima i tehnicki jakim bi donio i presing i posjed, 9 igraca iza lopte a u napad se dosta igraca moze brzo transformisati

mozda te buni po stranama coutinjo i dembele, u ovoj formaciji oni ne bi bili ofanzivni kao krila u 4-3-3 kao sto su bili neymar,vilja ili anri npr, itekako bi se vracali nazad
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 maj 2018, 17:04

Igrali bi ljudi odbranu ko Samuel Eto'o u Interu :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 maj 2018, 17:06

Eriksen u veznom redu :lol:

Ovu temu treba zatvoriti kakvi sve idioti pišu ovdje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 maj 2018, 17:33

Pjanic za 65 miliona :ljepota:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 maj 2018, 17:36

jasmin10 je napisao/la:Pjanic za 65 miliona :ljepota:
Zakasnili su barem 4 godine. Nadam se da ce se transfer i ostvariti, mnogi mediji prenose.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 maj 2018, 19:00

Romariooo je napisao/la:
leorey je napisao/la:

hehehe, ne znam đamije mi odakle ti takve zakljucke izvodis, pa ovo sta sam naveo je sto se tice defanzive puno bolje nego defanziva u ovoj sezoni kad nam je defanziva realno bila dobra, dakle jos je ovo bolje defanzivnije, ovdje samo messi ne bi igrao defanzivu dok je do sada pored mesija tu bio i suarez

rakiti/pjanic i buskec kai i dembele coutinjo i eriksen bi itekako igrali defanzivu, zbog defanzive i velim da bi ovo mocno bilo, bio bi sjajan balans i sjajan presing i povratak onim nasim nekim korijenima jer ovakav tim s brzim igracima i tehnicki jakim bi donio i presing i posjed, 9 igraca iza lopte a u napad se dosta igraca moze brzo transformisati

mozda te buni po stranama coutinjo i dembele, u ovoj formaciji oni ne bi bili ofanzivni kao krila u 4-3-3 kao sto su bili neymar,vilja ili anri npr, itekako bi se vracali nazad
Bolan pravis od krila veznjake. Pa onda Griezmanna stavljas u vezu isto tako. Ne ide to tako, ti koji pratis duze nogomet bi to trebao da znas. Pa nismo na PESU.

Svaki ozbiljniji klub bi taj tvoj gore tim natrpao. Zar ti fkt mislis da ce Eriksen, Dembele i Coutinho, a Messi da ne govorim, sparati dole-gore?

Ako to mislis, onda si veca neznalica nego sto sam mislio.
27.10.2020

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 29 maj 2018, 19:14

Pjanić kao igrač van EU neće doći nikad
predosjećam ljeto puno frustracija nesposobnom upravom

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2018, 19:42

Lillard je napisao/la:Eriksen nije rješenje. Barcelona ne treba "Iniestu" već "Xavija".
E pa nažalost Barcelona je se dovela u situaciju da treba zamjenu za obojicu, iako su imali tri godine da za prvog barem pokušaju naći zamjenu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 maj 2018, 19:46

Donnie Darko je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Eriksen nije rješenje. Barcelona ne treba "Iniestu" već "Xavija".
E pa nažalost Barcelona je se dovela u situaciju da treba zamjenu za obojicu, iako su imali tri godine da za prvog barem pokušaju naći zamjenu.
Slažem se, ali prioritet je centralni veznjak, ne ofenzivni. Eriksen je previše sličan Coutinhu, a takva 2 igrača Barcelona ne treba.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.