Usput,ako vec dodje do moranja trejda,sutra bi ga dao za Kuzmu i Ingrama,jer njihove godine vise odgovaraju Murrayu plus imamo LMA sto je fantasticna baza,a bili bi u POu.LMA+Ingram+Kuzma+Murray+ prostor za max tim trejdom Kawhia

Win-win...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma nema mjesta Kawhi u LAL. Eno citam prave mjesto za još jednog Balla, pa onda dolazi i treci.NEZALAGANJE je napisao/la:Boga mi ste i to izmislili.Vise je izvjestaja da bi u LAC,ako bi isao u LA.To da bi u LAL su prenijeli mediji bliski vama.Niko vise.
Usput,ako vec dodje do moranja trejda,sutra bi ga dao za Kuzmu i Ingrama,jer njihove godine vise odgovaraju Murrayu plus imamo LMA sto je fantasticna baza,a bili bi u POu.LMA+Ingram+Kuzma+Murray+ prostor za max tim trejdom Kawhia![]()
![]()
Win-win...
Prvo,nije se imalo sta slaviti,jer se Kobe svugdje cijeni i to je fakt.Bio on egocentrik,ovakav-onakav,njegova velicina,rad,uspjesi i ono sto je uradio za NBA se mora postovati.Druga stvar,nazalost,LAL su i prije te njegove povrede bili u grcevitoj borbi za PO.Oikamid je napisao/la:Eh da Kobi nije uzeo svoje zaslužene milione Lakersi bi uzeli još tri-četiri titule pored GSW-a![]()
Mislim da su ovdje mnogi slavili dan kad je Bog Los Angelesa pokid'o ahilovu tetivu
jeste li to ukrali sunsima medicinski staff ili sam ja to prespavao?NEZALAGANJE je napisao/la:SA statisticki ima najbolje medicinsko osoblje u ligi u zadnji 15 godina.
Znam da je njihov bio najbolji,ali su statisticki u padu zbog zadnje 2-3 godine i povreda Bledsoea,Knighta,Lena itd.Sve visemjesecne povrede.KK_Bosna je napisao/la:jeste li to ukrali sunsima medicinski staff ili sam ja to prespavao?NEZALAGANJE je napisao/la:SA statisticki ima najbolje medicinsko osoblje u ligi u zadnji 15 godina.
Ne, fakat sam bio ozbiljan, bas zbog toga sto u posljednjr vrijeme kod njih se desavaju cudne stvari, a ljufi su uspijevali hilla drzati zdravim, ili nasha koji se raspao kad je dosao kod nas...NEZALAGANJE je napisao/la:Znam da je njihov bio najbolji,ali su statisticki u padu zbog zadnje 2-3 godine i povreda Bledsoea,Knighta,Lena itd.Sve visemjesecne povrede.KK_Bosna je napisao/la:jeste li to ukrali sunsima medicinski staff ili sam ja to prespavao?NEZALAGANJE je napisao/la:SA statisticki ima najbolje medicinsko osoblje u ligi u zadnji 15 godina.
Nisam upucen da je iko od osoblja PHXa presao kod nas,osim sto je SA potpisao Dr.Schmidta prije par sezona i sto su prosle godine potpisali neki ugovor sa nekom klinikom za koju kazu da je vrhunska.KK_Bosna je napisao/la: Ne, fakat sam bio ozbiljan, bas zbog toga sto u posljednjr vrijeme kod njih se desavaju cudne stvari, a ljufi su uspijevali hilla drzati zdravim, ili nasha koji se raspao kad je dosao kod nas...
Lonzo Ball reportedly not 'untouchable' in Lakers trade talks
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.