FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Eh citao sam mikyev post od prije sat vremena, i sad tek vidim kakav je crveni dobio igrac Athletica.
ZALOSNO!
ZALOSNO!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
BUSquets
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Golcina Busquetsaa !!!
Jao golcine Busquetsa
, kako je zakuca bez imalo stida 

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 25 sep 2010, 23:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo ga Biskvit
1-3 Busuqets,3 komada,3 bobe,jos da nije bilo crvenog sve savrseno ali nismo nezadovoljni

1-3 Busuqets,3 komada,3 bobe,jos da nije bilo crvenog sve savrseno ali nismo nezadovoljni

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aj kume vise ne nasre ! Vi bolan neznate iz akcije dati go , nego nake sugave golove dajete , Penale nepostojece dobivate, jel te stid '??? **** sa ove teme ako nemas sta pametno napisat !Brnjoo je napisao/la:Eh citao sam mikyev post od prije sat vremena, i sad tek vidim kakav je crveni dobio igrac Athletica.
ZALOSNO!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Barca je ovo trebalo mnogo ranije riješiti, ali Villu nije išlo veceras pa je zato pred kraj dobio crveni jer je bio isfrustriran svim tim promašajima.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa to je taj Busquets,koji igrac
Moram priznati da sam mislio da ce ovo biti jedno pakleno gostovanje,ali Athletic nevjerovatno los,ma uzasni su bili.Barca perfektna,kako samo dobra igra.Prezadovoljan sam nenormalno,drago mi je zbog pobjede.Realno,6-1 je trebalo biti,ali nebitno,ne zalim se,vazna su 3 boda i da su se sanse redale jedna za drugom.
Glupost Ville na kraju,bezveze dobi crveni,malo je ukenjo sve ovo,ali dobro,nije mu lahko bilo,nafulao se i on.Idemo dalje.

Moram priznati da sam mislio da ce ovo biti jedno pakleno gostovanje,ali Athletic nevjerovatno los,ma uzasni su bili.Barca perfektna,kako samo dobra igra.Prezadovoljan sam nenormalno,drago mi je zbog pobjede.Realno,6-1 je trebalo biti,ali nebitno,ne zalim se,vazna su 3 boda i da su se sanse redale jedna za drugom.
Glupost Ville na kraju,bezveze dobi crveni,malo je ukenjo sve ovo,ali dobro,nije mu lahko bilo,nafulao se i on.Idemo dalje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Joj miline kad ti real gleda u ledja 

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Villa popusi bezveze crveni i nebi me cudilo da mu daju 2 utakmice kazne i tako da propusti Valenciju
Sto kazu nista nije slucajno
inace previse smo fulali veceras,realizacija se mora popraviti,prije svih Ville koji je imao 6-7 suteva kolko sam vidio,al dobro Messi ce vec vjerovatno iducu biti tu pa ce to jos lakse ici,inace prezadovoljan sam igrom posebno drugo poluvrijeme gdje smo totalno dominirali

Sto kazu nista nije slucajno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako Villa u ovoj sezoni da' vise golova od Ibre u prosloj ja cu transplatirati bubreg besplatno. 

ma za plakat - stacemo sad - nama se sad s Valensijom hrvat - vi ste otpaliBrnjoo je napisao/la:Eh citao sam mikyev post od prije sat vremena, i sad tek vidim kakav je crveni dobio igrac Athletica.
ZALOSNO!

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne bi volio biti u kozi Davida Ville, da su Baskijci uspjeli izjednaciti. Mislim da bi ga svi razapeli. On mora shvatiti da je klub iznad igraca, i njegovih budalastina u glavi. Takodjer da se desilo to izjednacenje (hvala Bogu pa nije) takodjer bi i Pep snosio dio krivice (i ako sam ga uvijek, pa nekad cak i jedini ovdje branio). Dva gola prednosti ti je nesta najgore sto se moze desiti u fudbalu, a on je izveo dva kljucna igraca kada se utakmica trebala privesti kraju. Razumjem ja njegovu zelju da se i tim mladim igracima pruzi prilika, ali isto tako treba imati na umu da oni ne mogu sami bez nekog iskusnog i kvalitetnog igraca u veznom redu. Prosle godine na ovakvim utakmicama smo prosipali bodove sada se iste rutinski uz malo uzbudjenja privode kraju. Kao sto neko napisah, dok se Real "muci" kod anonimusa, Barca polahko odradjuje kvalitetno sva teza gostovanja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
To ste rekli i prije poraza od Herculesabparena je napisao/la:ma za plakat - stacemo sad - nama se sad s Valensijom hrvat - vi ste otpaliBrnjoo je napisao/la:Eh citao sam mikyev post od prije sat vremena, i sad tek vidim kakav je crveni dobio igrac Athletica.
ZALOSNO!

- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma polako,ima vremena,bicemo strpljivi.Najvaznije je da on dolazi u prilike,da dobro suradjuje sa ekipom,a golovi ce ako Bog da doci.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako Villa u ovoj sezoni da' vise golova od Ibre u prosloj ja cu transplatirati bubreg besplatno.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
E upravo to i sam villa je rekao da je vazno da napadac dolazi u prilike a golovi ce doci.nidjo_barca je napisao/la:Ma polako,ima vremena,bicemo strpljivi.Najvaznije je da on dolazi u prilike,da dobro suradjuje sa ekipom,a golovi ce ako Bog da doci.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako Villa u ovoj sezoni da' vise golova od Ibre u prosloj ja cu transplatirati bubreg besplatno.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ne znam kako vi gledate, ali meni nije jasno kako Barca jeftino i olako prima golove.
Ima dva stopera svijetkse klase Puyol i Pique, protivnici im sveukupno naprave 2-3 ozbiljne šanse za 90 min maximalno na utakmici i UVIJEK zabiju gol
....pa kako to objasniti
Hercules je imao 3 ozbiljne šanse i zabio dva gola, veceras Bilbao 2 šanse a zabili jedan gol...i inace tako je to vec godinama ne samo veceras ili prošle godine, ono što šansi daju protivniku -on to uvijek iskoristi.
Ima dva stopera svijetkse klase Puyol i Pique, protivnici im sveukupno naprave 2-3 ozbiljne šanse za 90 min maximalno na utakmici i UVIJEK zabiju gol

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Zato sto barca ima veliko srce i pusta druge klubove se malo nafuraju,a onda u 90 min potopišMandrak je napisao/la:Ne znam kako vi gledate, ali meni nije jasno kako Barca jeftino i olako prima golove.
Ima dva stopera svijetkse klase Puyol i Pique, protivnici im sveukupno naprave 2-3 ozbiljne šanse za 90 min maximalno na utakmici i UVIJEK zabiju gol....pa kako to objasniti
Hercules je imao 3 ozbiljne šanse i zabio dva gola, veceras Bilbao 2 šanse a zabili jedan gol...i inace tako je to vec godinama ne samo veceras ili prošle godine, ono što šansi daju protivniku -on to uvijek iskoristi.

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !