PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Shullenta
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Shullenta » 29 maj 2018, 11:07

Priča Hajdarović, noseći dres Veleža i kapitensku traku ponosa Mostara kaže ispunio je svoj san.

"Kao igrač sanjate da igrate Ligu prvaka, a ja sam sanjao dres Veleža i svoj san ostvario. Bio sam kapiten Veleža, postigao pogodak Zrinjskom pod Bijelim Brijegom, a time se može pohvaliti samo mali broj igrača. To je najljepši dio karijere.

Kako je divno pročitati, da je jednom protivničkome nogometašu životni san, postići zgoditak pod BB protiv ljutog rivala. Ovo je dokaz da smo Real Madrid BIH fudbala!
Daj mi furadana!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 maj 2018, 12:27

Shullenta je napisao/la:Priča Hajdarović, noseći dres Veleža i kapitensku traku ponosa Mostara kaže ispunio je svoj san.

"Kao igrač sanjate da igrate Ligu prvaka, a ja sam sanjao dres Veleža i svoj san ostvario. Bio sam kapiten Veleža, postigao pogodak Zrinjskom pod Bijelim Brijegom, a time se može pohvaliti samo mali broj igrača. To je najljepši dio karijere.

Kako je divno pročitati, da je jednom protivničkome nogometašu životni san, postići zgoditak pod BB protiv ljutog rivala. Ovo je dokaz da smo Real Madrid BIH fudbala!
vidi se da malo cijeni Zrinju iako nastupa za rivala, dat mu par stoja mjesecno i odma prekomandovat u nas dres
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 maj 2018, 12:32

Shullenta je napisao/la:Priča Hajdarović, noseći dres Veleža i kapitensku traku ponosa Mostara kaže ispunio je svoj san.

To je najljepsi dio jer ga zavalis u 4. min fasistima u lice, i zaletis se prema stajanju i udaras sakom od prsa i ljubis grb a gledas male ustasoide kako pjene, psuju. A dobar ti je nick, dodji s Dankom na utakmicu Veleza, on je standardni nece ti niko nista :)

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 29 maj 2018, 12:48

drakensang je napisao/la:

To je najljepsi dio jer ga zavalis u 4. min fasistima u lice, i zaletis se prema stajanju i udaras sakom od prsa i ljubis grb a gledas male ustasoide kako pjene, psuju. A dobar ti je nick, dodji s Dankom na utakmicu Veleza, on je standardni nece ti niko nista :)
Neibreti se bezveze, samo sam prenio šta je čovjek rekao za ovaj portal.
Kažem opet lijepo je vidjeti sretna lica gradskih rivala kada pričaju o boljem i uspješnijem klubu, športski selam!
Što se tiče Danke, to je jedna ljudska i sportska gromada, kojeg bi svi poželjeli na čelu svoga kluba.
PS. ja ćekam kenu83, on je čest gost na europskim utakmicama pod bb :D
Daj mi furadana!

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 29 maj 2018, 12:55

Rigoletto je napisao/la:

vidi se da malo cijeni Zrinju iako nastupa za rivala, dat mu par stoja mjesecno i odma prekomandovat u nas dres
Brato moj fini ti se sjećaš kada je Vladavić zvao i molio da dođe kod nas...al gurbetu s pravom zabranišmo dolazak :beba:
Daj mi furadana!

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 29 maj 2018, 15:49

drakensang je napisao/la:

:stop: Najljepši dio igračima je kad im isplatiš sve plate, a ne da se sa fašistima moraju vuć po sudu da dođu do svojih para. :lol:
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 29 maj 2018, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 maj 2018, 17:47

MocMahale444 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Je l' ovo neko hepekir'o temu bokte, svi se selamaju i vole. :mrgreen:
Oooo Selam Skoroalene. Vecinom je tako.

@Ljupka ljubavi prve klase :ljepota:
Alejkumusselam Muha. Kako deveraš s ramazanom?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 maj 2018, 18:13

Treba onog našeg Skauta ubacit u Čelik. Kakav bi spoj bili, neuništivi i oni i on.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 maj 2018, 18:16

skoroalen je napisao/la:Treba onog našeg Skauta ubacit u Čelik. Kakav bi spoj bili, neuništivi i oni i on.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 maj 2018, 18:52

Samo da se zna da sam ja rekao Adžemu za Zajmovića :D :urnebes: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 29 maj 2018, 19:52

DenchiNL je napisao/la:Samo da se zna da sam ja rekao Adžemu za Zajmovića :D :urnebes: :rol: :rol:
kakav vrhunski novinar i intervju :tokralju: :tokralju: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 29 maj 2018, 19:59

DenchiNL je napisao/la:Samo da se zna da sam ja rekao Adžemu za Zajmovića :D :urnebes: :rol: :rol:
:rol: :urnebes: :facepalm:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 29 maj 2018, 22:09

Krešimir Kordić: Golovi Veležu su mi za sada najdraži u karijeri

Krešimira Kordić je najbolji strijelac u povijesti HŠK Zrinjski i ljubimac mostarske publike.

Pred njim i njegovim suigračima je nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH gdje krešmir kordić brane naslov prvaka države. Evo što za naš portal **** kaže popularni Krešo:
Evo kao prvo kako teku pripreme za nastavak sezone?

Pripreme polako prolaze, pogotovo onaj najteŽi dio. Radi se zaista žestoko. Neki igrači imaju problema sa laganim ozljedama i nadamo se njihovom što skorijem oporavku.

Da li si ti zadovoljan svojom spremom i formom?

Još nisam igrao ni jednu utakmicu, teško mi je to ocijenit, i za sada je najbitnije dobro se pripremiti.

Evo kao iskusan nogometaš možeš li nam usporediti momčad iz prvog dijela prvenstva sa ovom koja kreće u drugi dio?

Za to treba vremena. Ostali smo bez Kataneca od bitnijih igrača iz prošle sezone. Po meni, možda se zasada najviše ističe Todorović od novih igrača, ali svi oni trebaju vremena za neke ocjene.

Navijači od tebe očekuju golove, pa nadaš li se većoj minutaži kako bi ostvario navijačka očekivanja?

Naravno da se nadam minutaži. To je sportski, a samim time nadam se i golovima. Motiva imam, a jedan od njih je i 100 golova postignutih do sada za Zrinjski.

U prvom dijelu sezone Zrinjski je igrao samo s jednim napadačem, da li je vrijeme da se krene s dvojicom bar na domaćim utakmicama?

Taktika je stvar struke. Meni osobno svaka odgovara.

Iskreno može li Zrinjski obraniti titulu prvaka države?

Svakako da možemo. Ne zaostajemo puno za Širokim, a i raspored nam ide u prilog. Naravno ne treba zaboraviti da smo i u igri za kup.

U svojoj karijeri postigao si mnogo golova. Da li su ti oni postignuti u Gradskim derbijima najdraži?

Najbolje ću to moći reći tek na kraju karijere, a možda taj gol tek slijedi. Za sada golovi Veležu mi jesu najdraži
, uz onaj Slovanu za pobjedu u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Imaš li ambicija poslije završetka karijere raditi s mlađim kategorijama kao trener u omladinskoj školi?

Naravno da bi u budućnosti htio biti dio kluba i njegovog napredovanja, bilo to kao trener ili nešto drugo.Za sada je rano o tome pričati.

Evo za kraj što Krešo može poručiti navijačima Zrinsjkog?

Poruka navijačima je samo da budu uz nas kao što su bili i do sada.

https://www.herceg.ovina.info/vijesti/s ... jeri-86881

Evo vam najboljeg strijelca kluba svih vremena koji su mu najdrazi golovi :urnebes: :urnebes: a uša u škripine :rol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 29 maj 2018, 22:22

Drago mi je stara ofusino da čitaš hercegovinu.info.
Naleti i ti na ligu šampiona u srpnju, osjeti duh europakog nogometa u svome gradu.
Dosta je više onih selendri po Bosni ipak ste vi VHS giganti...
Daj mi furadana!

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 29 maj 2018, 22:29

Shullenta je napisao/la:Drago mi je stara ofusino da čitaš hercegovinu.info.
Naleti i ti na ligu šampiona u srpnju, osjeti duh europakog nogometa u svome gradu.
Jelde da sam ti opalio tač žestok po toj kocki. Najboljem vam strijelcu svih vremena najdrazi golovi protiv Veleza :lol: :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 29 maj 2018, 22:35

Joj drugoligaške ekipe jes se navadila ovdje, još samo sila nebeska i tigrovi fale
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 29 maj 2018, 22:36

Mexico je napisao/la:
Jelde da sam ti opalio tač žestok po toj kocki. Najboljem vam strijelcu svih vremena najdrazi golovi protiv Veleza :lol: :lol:
Ma šta ti je brato moćan si pravo...
Sad možeš komotno upalit video rekorder i bacit drkicu uz evrposke tekme giganta...skupljaću sekundarnih sirovina iz Bafo naselja :D
Daj mi furadana!

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 29 maj 2018, 22:43

Shullenta je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
Ma šta ti je brato moćan si pravo...
Sad možeš komotno upalit video rekorder i bacit drkicu uz evrposke tekme giganta...skupljaću sekundarnih sirovina iz Bafo naselja :D
Cuj sakupljacu sekundarnih sirovina :lol: :lol: nema brato prejak si sa pet prstiju oslikanih na zatioku za taj pokusaj provokacije a najbolji strijelac kluba vam svrsavao kad da gol Velezu :rol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 29 maj 2018, 22:44

Edit - pogrešan topic
Zadnja izmjena: TofiTofita, dana/u 29 maj 2018, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 29 maj 2018, 22:45

Brato pojavili mi se neki miševi na tavanu, znaš li slučajno gdje ima furadana uzet i pošto je?
Daj mi furadana!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.