Nema veze sto te sramota ipak moras da postujes zemlju u kojoj zivis koju cini 60 % muslimana, pruzili smo vam utociste iako vas ima 9.87 %.FaustinoAsprilla je napisao/la: prosto me sramota od zamotanih zena
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To dok je ramazan, odmotaju se one i vise nego sto treba prije i poslije ramazana, vecina njih.FaustinoAsprilla je napisao/la: prosto me sramota od zamotanih zena

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
- Kontakt:
Bravo, kakvo debilno razmisljanje !!!UltraSA je napisao/la:To dok je ramazan, odmotaju se one i vise nego sto treba prije i poslije ramazana, vecina njih.FaustinoAsprilla je napisao/la: prosto me sramota od zamotanih zena
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Zenicanin988
- Kontakt:

grbavicka je napisao/la:zapravo ni onaj zrinjski nije osnovan 1905. godine... nego poslije WWI. a od svih godina, postojali nisu od 47 godinaMortemHz je napisao/la:Kakvih 113 godina, pa od tih 113 godina sto spominjes bili ste ugaseni jedno 100zapravo ovaj zrinjski nije ni iz mostara ako cemo posteno... ukrali stadion, hvale se igranjem u ndh, navijaci ustase tek takve... zapravo, nista lijepo ovaj klub nije dao ovom svijetu...
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
aj vise objavite ko dobio licencu ko nije i zdravo,sta seru ovi u savezu....
da se nisu opet umorili jadni....
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ima li ko kakve dojaveOZWien7 je napisao/la:aj vise objavite ko dobio licencu ko nije i zdravo,sta seru ovi u savezu....

ne moze proci da se ne spomene nesto za vjeru...ljudino ovo ti je sportsport.ba forum...
a ne kultura i religija forum....
al haj haman te dole sprzilo sunce mostarsko, halal bilooo
a ne kultura i religija forum....
al haj haman te dole sprzilo sunce mostarsko, halal bilooo

Pali haparate i respiratore, imamo velikana na cekanju
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Evolve
- Kontakt:
Pola je.bene lige je na aparatima jbte, Borac ima ogroman dug i nevidim šansu da su oni do danas to sanirali, Sloboda nije riješila situaciju sa Kostićem i Fatićem i čini mi se da nenamejravaju platiti im što oni kažu nisu zaradili, Vitez nije ni pokušavao doći do licence, GOŠK nemam pojma hoce ili nece dobiti, Čelik dobio licencu ali nema apsolutno 3 igrača da valjaju u rosteru trenutno, pffffffffffffffffft. Daj je.benu ligu 10 više
"Ono što ostaje apsolutna nepoznanica za sve klubove je šta se uopšte dešava sa milionskim dugovima koje imaju Sloboda, Čelik i Borac i koji su utvrđeni, a govori se o skoro deset miliona duga po osnovu potraživanja države, fudbalera i radne zajednice. Nejasno je kako mogu iz sezone u sezonu 'prenositi' dug kao da i ne postoji, odnosno da li su klubovi koji su redovno izvršavali svoje obaveze pogriješili što su na takav način riješili svoja dugovanja."
"Ono što ostaje apsolutna nepoznanica za sve klubove je šta se uopšte dešava sa milionskim dugovima koje imaju Sloboda, Čelik i Borac i koji su utvrđeni, a govori se o skoro deset miliona duga po osnovu potraživanja države, fudbalera i radne zajednice. Nejasno je kako mogu iz sezone u sezonu 'prenositi' dug kao da i ne postoji, odnosno da li su klubovi koji su redovno izvršavali svoje obaveze pogriješili što su na takav način riješili svoja dugovanja."
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 29 maj 2018, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg
- Zenicanin988
- Kontakt:
Zamolio bi članove foruma da ignorišu svako spominjanje vjere, ovi sto žive u svom svijetu mržnje nek sami budu u njemu, sportski pozdrav iz Zenice
Organizirat ligu za velikane tzv Hargija ligu i PLBiH za nas obicne klubove sto igramo po europiEvolve je napisao/la:Pola je.bene lige je na aparatima jbte, Borac ima ogroman dug i nevidim šansu da su oni do danas to sanirali, Sloboda nije riješila situaciju sa Kostićem i Fatićem i čini mi se da nenamejravaju platiti im što oni kažu nisu zaradili, Vitez nije ni pokušavao doći do licence, GOŠK nemam pojma hoce ili nece dobiti, Čelik dobio licencu ali nema apsolutno 3 igrača da valjaju u rosteru trenutno, pffffffffffffffffft. Daj je.benu ligu 10 više
koje igranje po europi?Rigoletto je napisao/la:Organizirat ligu za velikane tzv Hargija ligu i PLBiH za nas obicne klubove sto igramo po europiEvolve je napisao/la:Pola je.bene lige je na aparatima jbte, Borac ima ogroman dug i nevidim šansu da su oni do danas to sanirali, Sloboda nije riješila situaciju sa Kostićem i Fatićem i čini mi se da nenamejravaju platiti im što oni kažu nisu zaradili, Vitez nije ni pokušavao doći do licence, GOŠK nemam pojma hoce ili nece dobiti, Čelik dobio licencu ali nema apsolutno 3 igrača da valjaju u rosteru trenutno, pffffffffffffffffft. Daj je.benu ligu 10 više

- samoposteno
- Kontakt:
Isto sto se desava i kod vas 10 ljudi prijavljeno 30 nije brini ti o svom klubu a ne o Borcu Slobodi i CelikuEvolve je napisao/la:Pola je.bene lige je na aparatima jbte, Borac ima ogroman dug i nevidim šansu da su oni do danas to sanirali, Sloboda nije riješila situaciju sa Kostićem i Fatićem i čini mi se da nenamejravaju platiti im što oni kažu nisu zaradili, Vitez nije ni pokušavao doći do licence, GOŠK nemam pojma hoce ili nece dobiti, Čelik dobio licencu ali nema apsolutno 3 igrača da valjaju u rosteru trenutno, pffffffffffffffffft. Daj je.benu ligu 10 više
Minimalno 4 utakmice ove sezone paša moj, držite glavu iznad površine na đubrištu, vidiš šta bude ovima što zarone, gataju iz graha kad će izronit i svaki put im kaže "od sljedeće sezone..."OZWien7 je napisao/la:koje igranje po europi?Rigoletto je napisao/la:Organizirat ligu za velikane tzv Hargija ligu i PLBiH za nas obicne klubove sto igramo po europiEvolve je napisao/la:Pola je.bene lige je na aparatima jbte, Borac ima ogroman dug i nevidim šansu da su oni do danas to sanirali, Sloboda nije riješila situaciju sa Kostićem i Fatićem i čini mi se da nenamejravaju platiti im što oni kažu nisu zaradili, Vitez nije ni pokušavao doći do licence, GOŠK nemam pojma hoce ili nece dobiti, Čelik dobio licencu ali nema apsolutno 3 igrača da valjaju u rosteru trenutno, pffffffffffffffffft. Daj je.benu ligu 10 više![]()
![]()
Jel' se ovo diskutovalo ovdje ili je proslo neprimjeceno?:

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- samoposteno
- Kontakt:
Nemoj da se smijes krmak igra u evropi al folklor nije slago nistaOZWien7 je napisao/la:koje igranje po europi?Rigoletto je napisao/la:Organizirat ligu za velikane tzv Hargija ligu i PLBiH za nas obicne klubove sto igramo po europiEvolve je napisao/la:Pola je.bene lige je na aparatima jbte, Borac ima ogroman dug i nevidim šansu da su oni do danas to sanirali, Sloboda nije riješila situaciju sa Kostićem i Fatićem i čini mi se da nenamejravaju platiti im što oni kažu nisu zaradili, Vitez nije ni pokušavao doći do licence, GOŠK nemam pojma hoce ili nece dobiti, Čelik dobio licencu ali nema apsolutno 3 igrača da valjaju u rosteru trenutno, pffffffffffffffffft. Daj je.benu ligu 10 više![]()
![]()
- Evolve
- Kontakt:
Jel se kažnjava NKŠB ? Nemam pojma o tome koliko je prijavljeno koliko nije, nisam zaposlenik kluba, nešto sam čitao da ima veze sa amataerskim ugovorima, ali i to od sljedeće sezone pada u vodu jer se ide na profi ugovore.samoposteno je napisao/la:Isto sto se desava i kod vas 10 ljudi prijavljeno 30 nije brini ti o svom klubu a ne o Borcu Slobodi i CelikuEvolve je napisao/la:Pola je.bene lige je na aparatima jbte, Borac ima ogroman dug i nevidim šansu da su oni do danas to sanirali, Sloboda nije riješila situaciju sa Kostićem i Fatićem i čini mi se da nenamejravaju platiti im što oni kažu nisu zaradili, Vitez nije ni pokušavao doći do licence, GOŠK nemam pojma hoce ili nece dobiti, Čelik dobio licencu ali nema apsolutno 3 igrača da valjaju u rosteru trenutno, pffffffffffffffffft. Daj je.benu ligu 10 više
NK Široki Brijeg
ja od srca vam zelim i viseMinimalno 4 utakmice ove sezone paša moj, držite glavu iznad površine na đubrištu, vidiš šta bude ovima što zarone, gataju iz graha kad će izronit i svaki put im kaže "od sljedeće sezone..."

Dobar si insan, upratio sam te. ZivioOZWien7 je napisao/la:ja od srca vam zelim i viseMinimalno 4 utakmice ove sezone paša moj, držite glavu iznad površine na đubrištu, vidiš šta bude ovima što zarone, gataju iz graha kad će izronit i svaki put im kaže "od sljedeće sezone..."
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
možda budeš imao priliku u zenici navijati za šampiona državeOZWien7 je napisao/la:ja od srca vam zelim i viseMinimalno 4 utakmice ove sezone paša moj, držite glavu iznad površine na đubrištu, vidiš šta bude ovima što zarone, gataju iz graha kad će izronit i svaki put im kaže "od sljedeće sezone..."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.