FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Garant neko moćno pojačanje! Kao i uvijek!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Osjecam da je Velić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Misliš na Emila Velića brate?MortemHz je napisao/la:Osjecam da je Velić
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Misliš na Emila Velića brate?MortemHz je napisao/la:Osjecam da je Velić

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije loš Velić.
Ja bih da mi "zaganjamo" malog Danilovića iz Borca. Dobar, mlad igrač, generacija '99, danas igrao 56 minuta za mladu repku u pobjedi protiv Albanije. Čini mi se kao dobar igrač sa velikim potencijalom za budućnost.
Idemo Hadžija, dovedi ga. 
Ja bih da mi "zaganjamo" malog Danilovića iz Borca. Dobar, mlad igrač, generacija '99, danas igrao 56 minuta za mladu repku u pobjedi protiv Albanije. Čini mi se kao dobar igrač sa velikim potencijalom za budućnost.

Osjećaš li još da je on?MortemHz je napisao/la:Osjecam da je Velić

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
On je vec prodat.KrajisnikBosnjak je napisao/la: Ja bih da mi "zaganjamo" malog Danilovića iz Borca. Dobar, mlad igrač, generacija '99, danas igrao 56 minuta za mladu repku u pobjedi protiv Albanije. Čini mi se kao dobar igrač sa velikim potencijalom za budućnost.Idemo Hadžija, dovedi ga.
Zašto Velić? Ta ne igra on u Prvoj ligi Federacije! Usrefe, ne razbacuj se!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ozbiljno? Gdje ide?Zukanovic je napisao/la:On je vec prodat.KrajisnikBosnjak je napisao/la: Ja bih da mi "zaganjamo" malog Danilovića iz Borca. Dobar, mlad igrač, generacija '99, danas igrao 56 minuta za mladu repku u pobjedi protiv Albanije. Čini mi se kao dobar igrač sa velikim potencijalom za budućnost.Idemo Hadžija, dovedi ga.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da.High je napisao/la:Osjećaš li još da je on?MortemHz je napisao/la:Osjecam da je Velić

Garant je grub.MortemHz je napisao/la:Da.High je napisao/la:Osjećaš li još da je on?MortemHz je napisao/la:Osjecam da je Velić

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Itekako. 

SMS Dilaver, da telefone porazbijamo na vrijeme
Nego mozel kako Saric za koju repku na svjetskom odigrati bar 15 minuta, ovako jadnika forsiraju a daj Boze da ga utrpaju u bjelorusiju, bugarsku, tursku drugu ligu

Nego mozel kako Saric za koju repku na svjetskom odigrati bar 15 minuta, ovako jadnika forsiraju a daj Boze da ga utrpaju u bjelorusiju, bugarsku, tursku drugu ligu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Nikako ublehe da skontaju neke stvari. Ovdje je tesko dovest neko ime od igraca i ako imas pare,jer ljudi kad vide terene,sudije i ostale nakarade odma bjeze i ako ih slicajno prevaris,ma koliko god to nekom smjesno zvuci,plus limitiranje stranih igraca gdje je i hrvat,srbin stranac a isti cine narod ove drzave. Jedini soas i ispravan pravi put su mladi kavlitetni igraci koje imamo i profesionalno treneri,gurnes mlade i dovede 4 vrhunska stranca il 6 kako god,i guras djecu svake sezone sa uslovom da imaju dugogodisnje ugovore sve ostalo je ubleha
Ima li šta od Jahovića?! 

- dynamodresden1
Godina za godinom, ista prica, isti san

Ja sam za da se guraju ovi nasi igraci iz PLBiH, da igraju za repku par tekmi i da se prodaju. Pogotovo ako su nebitme utskmice u pitanju.Inijesta je napisao/la:SMS Dilaver, da telefone porazbijamo na vrijeme![]()
Sad najveci fazon je sto opet ne znamo izabrsti pametnog igraca da se gura, koji bi pomogao kako sebi tako i klubu, pa se sad forsira Saric koji ide besplatno.
U praksu uvesti da se guraju igraci, pomognu da odu van BiH. Al to treba pametno i posteno raditi, a s obzieom da nam je postenje ravno nuli.. sva prica pada u vodu oko napretka

Pa zar nije vec u BugarskojInijesta je napisao/la:SMS Dilaver, da telefone porazbijamo na vrijeme![]()

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Pa 100% , svakako nam je repka menadjerska i guraju se kojekakvi igraci i poluigraciZip je napisao/la:Ja sam za da se guraju ovi nasi igraci iz PLBiH, da igraju za repku par tekmi i da se prodaju. Pogotovo ako su nebitme utskmice u pitanju.Inijesta je napisao/la:SMS Dilaver, da telefone porazbijamo na vrijeme![]()
Sad najveci fazon je sto opet ne znamo izabrsti pametnog igraca da se gura, koji bi pomogao kako sebi tako i klubu, pa se sad forsira Saric koji ide besplatno.
U praksu uvesti da se guraju igraci, pomognu da odu van BiH. Al to treba pametno i posteno raditi, a s obzieom da nam je postenje ravno nuli.. sva prica pada u vodu oko napretka
A slazem se , treba forsirat igraca od kojeg ce klub prvenstveno imati koristi , a ne guras Sarica i u repci i u klubu, odrzavas mu formu na ustrb nekog djeteta ili drugog igraca, a u jednoj od najbitniji utakmica ( derbi) cuvas mu nigice zbog navodne povrede, da bi za 6 dana za repku igro
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, AvantiBL, bordospartanac, budzak, MaroonBjelave, relativizam, Samba71, zagorski i 78 gostiju.