Imali ste ovdje šansu da se odvojite. Ako ostane egal i Bron bude imao imalo svježine u zadnjoj četvrtini ne vidim kako možete dobiti.BernardBarnjak je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Gledamo zadnju tekmu Jamesa u dresu CLE...
Rano je, ima jos da se igra...
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Blagi pad u igri Bostona, par losih odluka u napadu i premalo traze Tatuma iako i on u 2. cetvrtini nije onako odlucan kao na startu
Vratise se Cavsi ali ovakvom igrom na tankom su ledu..
Vratise se Cavsi ali ovakvom igrom na tankom su ledu..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Green najbolji igrac Cavsa pored Jamesa,nevjerovatno.Smith konacno ubode.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Meni nikako nije jasno kako je ovo egal tekma a ne 20 razlike, 5 poena dali ljudi za 8 minuta i egal tekma, haos
- BernardBarnjak
- Kontakt:
THEC je napisao/la:pa sve i da dobiju veceras, mislis da mogu dobiti Warriorse/Rocketse ? - nema sanse, a nije valjda toliko lud da i sljedece sezone igra u ovakvoj ekipiBernardBarnjak je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Gledamo zadnju tekmu Jamesa u dresu CLE...
Rano je, ima jos da se igra...
Bolje otici u veliko finale nego izgubiti veceras. Za boston bi to bila stepenica vise sto je dobro jer se sistemski gradi tim.
Ne kontam tvoj post fakat.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Daj covjece,faul u napadu?
Kakva odbrana Smitha i Grenna u zadnjem napadu
sreca pa i ovi promasuju.
Kakva odbrana Smitha i Grenna u zadnjem napadu
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 28 maj 2018, 03:39, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
@bernard ispravio sam, mislio sam na to da mu je zadnja sezona u Cavsima a ne zadnja tekma 
Pyro is not a crime !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Losa cetvrtina za Bos.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
daj vise zadnjih 15 napada 14 trojku pucate, mogli zidat pod kosem i odrzavat razliku, nisam zadovoljan nikako jer je klivlend toliko los veceras da bi ih toronto dobio
Kako mrzim ove kompenzacije. Prvo ne sviraju čist faul Brona na Tatumu i onda izmisle ofanzivni faul Bronu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Kobe Bryant
- Kontakt:
I jedni i drugi očajni u otvorenim tricama 
Cuj faul u napadu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakav flop smarta.. 
Pa dobro, nisu baš toliko lošijosipmusa je napisao/la:daj vise zadnjih 15 napada 14 trojku pucate, mogli zidat pod kosem i odrzavat razliku, nisam zadovoljan nikako jer je klivlend toliko los veceras da bi ih toronto dobio
Slažem se s prvim dijelom, trica očigledno ne ide i trebalo je nastaviti s igrom ispod koša, Horford je zaista nezadrživ
Očajni i jedni i drugi za tri poena
Levati ih vratiše u igru. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Loši i jedni i drugi, liči na sve osim na košarkašku utakmicu. Inače, ne znam ko će MVP dobiti, ali znam ko će oskara, Marcuse, svaka ti čast. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BernardBarnjak
- Kontakt:
THEC je napisao/la:@bernard ispravio sam, mislio sam na to da mu je zadnja sezona u Cavsima a ne zadnja tekma
Halali. Skontao sam poslije. Trebao si onda nezalaganje citirati a ne i mene
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hehehehe, nemoj zezati Smart se bacio k'o delfinKawhi je napisao/la:Kako mrzim ove kompenzacije. Prvo ne sviraju čist faul Brona na Tatumu i onda izmisle ofanzivni faul Bronu.
ma pozurio sam malo i ja, pa kad ti rece nije jos gotovo tj ima jos da se igra, nesto me prenijelo pa sam razumio u fazonu kao ono mozda i ostane James, pa kontam nije valjda budala da sa ovima igra i naredne sezoneBernardBarnjak je napisao/la:THEC je napisao/la:@bernard ispravio sam, mislio sam na to da mu je zadnja sezona u Cavsima a ne zadnja tekma
Halali. Skontao sam poslije. Trebao si onda nezalaganje citirati a ne i mene
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 28 maj 2018, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.