Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Ali zato zna izbiti loptu
Koje stranice ss.ba?
Evo i Sarme koji ne izlazi iz pajinog supka.

Koje stranice ss.ba?

Evo i Sarme koji ne izlazi iz pajinog supka.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Scezny je jedinica Juventusa naredne sezone,Perin je rezerva ako i potpiše,Paja nije dobro informisan,slabe mu veze kod Alegrija..
japa je napisao/la:E cuj obrisali postove sa te rasprave![]()
koja steta bilo je strasnih bisera a najdrazi mi je onaj ta ce Ramos imao srece jer je Spanac pa igra za Real i Spaniju
![]()
hahah gledaj klipa pub defenderpogledaj samo one tekme kad dva klauna dvorska luda i pub stoper poklone titulu kupa Birminghamu u zadnjim minutama i jos kakva je slina igrac Birminghama mu sljagu upali dok trci da se raduje on nista, Ramo bi da je tako pogrijesio bar otisao i noge polomio tom liku i dobio crveni ova je beskicmenjak pustio jos da ga ponizavaju. I taj lik fol neki vodja odbrane i kapiten...nije ni cudo sto smo uspjesni bili.
biseri tih dana su bili šta bi mijenjali boljeg igrača za lošijeg

na tom klipu se može viditi koje su osovine činile kičmu granitne obrane prćije

anell je napisao/la:A ko to brise postove ?
Druze prihvatio bi Ibrahima Sehica umjesto one olupine na golu.
Jesu li to opet oni Seamenovi pouzdani izvori potvrdili da Szczezny nece biti prvi golman Juventusa?
šta cviliš kad te se uhvati na djelu

bolje uči

a ne da drkaš na ovo

poljska luda od velike kvalitete nije mogao dedača izbaciti s gola,a dedač imao cirkus reakcija

anell je napisao/la:Uhvati na djelu, koliko je glup lik
pisao si šta bi dali boljeg wc kepeca za kiksera ramosa

Petr Cech tutorials, like share and subscribe.
anelle sramoto bas te izofira lik, prosu te ko casu vode
anelle sramoto bas te izofira lik, prosu te ko casu vode
Hahahahaha prepravlja postove, pa dal' je ovo realno, daj banuj se sam uhvaćen si, kmekač u mišju rupicu,
kad Sarma ovde nešto napiše ja nemam napretka mjesec dana
kad Sarma ovde nešto napiše ja nemam napretka mjesec dana
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Valja mi se odjaviti na jedno mjesec dana, počeo sam se primati ko onaj se Liverpoolove teme.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E moj Anele, ispiši se sam
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo sto ode Gigi da bi poljak branio, a izgleda da im ne treba rezerva jer cim dovode Perina to je to yebem ti logikujapa je napisao/la:PRihvatio si i Ospinu pa prima iz kornera![]()
Na vise stranica sam vidio da dovode Perina, sto ej normalno ta ce im golman kojeg je i voajer otjeroa

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Marsal
- Kontakt:
La Repubblica | Arsenal have devised an offer for Lazio midfielder Sergej Milinkovic-Savic, that, including bonuses, reach €150m. PSG also have made the same offer. This beats United and Real Madrid's which is around the €120m figure. #afc

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koji je to izvor? La Republika Srpska?Marsal je napisao/la:La Repubblica | Arsenal have devised an offer for Lazio midfielder Sergej Milinkovic-Savic, that, including bonuses, reach €150m. PSG also have made the same offer. This beats United and Real Madrid's which is around the €120m figure. #afc

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
hahaha voajeroljupci uhvaceni na dijelu sramite se cuj brisu postove. hahaha ta ce Ramos imamo Koscijelnog

Scesni u velikoj ekipi moze biti samo rezerva, da nece mozda Perin njemu biti klupa?Azpi je napisao/la:Samo sto ode Gigi da bi poljak branio, a izgleda da im ne treba rezerva jer cim dovode Perina to je to yebem ti logikujapa je napisao/la:PRihvatio si i Ospinu pa prima iz kornera![]()
Na vise stranica sam vidio da dovode Perina, sto ej normalno ta ce im golman kojeg je i voajer otjeroaa dobro nikad tebi logika nije bila jaca strana
Mi nemamo ovoliko para kad bi sve igrače prodali.Marsal je napisao/la:La Repubblica | Arsenal have devised an offer for Lazio midfielder Sergej Milinkovic-Savic, that, including bonuses, reach €150m. PSG also have made the same offer. This beats United and Real Madrid's which is around the €120m figure. #afc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ma jok dolazi perin da bude prvi golmanjapa je napisao/la:Scesni u velikoj ekipi moze biti samo rezerva, da nece mozda Perin njemu biti klupa?Azpi je napisao/la:Samo sto ode Gigi da bi poljak branio, a izgleda da im ne treba rezerva jer cim dovode Perina to je to yebem ti logikujapa je napisao/la:PRihvatio si i Ospinu pa prima iz kornera![]()
Na vise stranica sam vidio da dovode Perina, sto ej normalno ta ce im golman kojeg je i voajer otjeroaa dobro nikad tebi logika nije bila jaca strana

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ti si decko zalutao u fudbal, Perin je do ozlijede bio drugi golman reprezentacije Italije i legitimni nasljednik Buffona, vratio se sada i ako dodje u Juve logicno je da ce biti prvi golman. Jok eto doci ce na klupu liku kojeg je Ospina klupirao 

Trenutno korisnika/ca: Homelander, JackW, Rosicky i 15 gostiju.