Covjece,daj molim te zaobidji me....nalupao si gluposti za 2 zivota....ja i ti imamo dijametralno suprotne stavove oko vecina stvari i nema potrebe za nekim objasnjavanjima....koga ja gledam,za koga navijam,simpatisem to je moja licna stvar... popusti me,ziv biotuzlak1987 je napisao/la:Dobro je @staragarda gledati Slogu, odmah znas da pobjedjujes utakmicu pa makar i kupljena. Valjda se obican covjek tada osjeca bitnijim, malo qrcenje Husicevim novcem. "Lijep fudbal" u SH, dva pasa nisu u sezoni sastavili, a dali vise golova preko sudija nego kroz akcije.
Naredne godine ce navijaci ovog kluba plakati kada ih pocne svojim tvrdim qrcem mlatiti N/FSBIH
A i ako bude nekog uspjeha nikad ne znas sta Azmir zamislja, hocel odigrati kladionicu, prodati finale, kome ce odgovarat? Nikom. Na publici je samo da sjedne i aplaudira kako on izrezira.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Onda prestani ismijavati FK Sloboda jer nije kriva Sloboda vec tvoj iskrivljeni pogled na svijet.staragarda je napisao/la:Covjece,daj molim te zaobidji me....nalupao si gluposti za 2 zivota....ja i ti imamo dijametralno suprotne stavove oko vecina stvari i nema potrebe za nekim objasnjavanjima....koga ja gledam,za koga navijam,simpatisem to je moja licna stvar... popusti me,ziv biotuzlak1987 je napisao/la:Dobro je @staragarda gledati Slogu, odmah znas da pobjedjujes utakmicu pa makar i kupljena. Valjda se obican covjek tada osjeca bitnijim, malo qrcenje Husicevim novcem. "Lijep fudbal" u SH, dva pasa nisu u sezoni sastavili, a dali vise golova preko sudija nego kroz akcije.
Naredne godine ce navijaci ovog kluba plakati kada ih pocne svojim tvrdim qrcem mlatiti N/FSBIH
A i ako bude nekog uspjeha nikad ne znas sta Azmir zamislja, hocel odigrati kladionicu, prodati finale, kome ce odgovarat? Nikom. Na publici je samo da sjedne i aplaudira kako on izrezira.
-
- Kontakt:
Ima cojk pravo da navija za kog hoce.legitimno.
Samo realno sad u istoj ligi za slogu pored slobode?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloga i ne postoji, to je danas Sloga, sutra City. Navijanje za to je navijanje za Husica osobu. A on je kao neka personifikacija sportskog uspjeha.Sariel1987 je napisao/la:Ima cojk pravo da navija za kog hoce.legitimno.
Ali laznog naravno i preko tudjih ledja uz igrace placenike. Jel tu ima i r od romantika? Ili bar pravog rada? Da kazes covjek zna sta radi, pravi sistem, pravi omladinski, pravi klub. Vec samo bacanje para za svoju dusu dok ne dotuzi.
-
- Kontakt:
A evo i brata siminhan72.sace i. izvjestaj sa utakmice
Ima taj neki prijeratni stih izvjestavanja jele

Ima taj neki prijeratni stih izvjestavanja jele

-
- Kontakt:
Ceka brat mudro da idemo lec pa onda sam laganini odradi sihtu 

husic je zaspao ko beba. Uzeo dobre pare na kladionici, ovjerio ulazak, legenda najveca
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' kineska kladara....tamo je ordinirao kad je Slobodu vodio....nije se valjda presaltao sad negdje drugoshaman7 je napisao/la:husic je zaspao ko beba. Uzeo dobre pare na kladionici, ovjerio ulazak, legenda najveca
Kad vi planirate ovjerit ulazak
Ne znam jarane, 7+ , preokret, penal, 3 gola u 10 minuta. Ako voli lajvat, veceras je zaspao lakse nego ikadstaragarda je napisao/la:Jel' kineska kladara....tamo je ordinirao kad je Slobodu vodio....nije se valjda presaltao sad negdje drugoshaman7 je napisao/la:husic je zaspao ko beba. Uzeo dobre pare na kladionici, ovjerio ulazak, legenda najveca

Iduce godine, kad se i vi vratite nazad. Yebo te zar nisi ti onaj sto me tjerao s teme slobode, sad ovdje ordiniras. Jel to ono sto se spominje petoba po navijanju?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to je to..... dobro si.... kakva varalica,jest namazan jbt....a ovo za navijanje.... jest, jest....ja sam ti sad navijac Sloge...pare,jbg...štašshaman7 je napisao/la:Ne znam jarane, 7+ , preokret, penal, 3 gola u 10 minuta. Ako voli lajvat, veceras je zaspao lakse nego ikadstaragarda je napisao/la:Jel' kineska kladara....tamo je ordinirao kad je Slobodu vodio....nije se valjda presaltao sad negdje drugoshaman7 je napisao/la:husic je zaspao ko beba. Uzeo dobre pare na kladionici, ovjerio ulazak, legenda najveca
Muke pred spavanjestaragarda je napisao/la:Ma to je to..... dobro si.... kakva varalica,jest namazan jbt....a ovo za navijanje.... jest, jest....ja sam ti sad navijac Sloge...pare,jbg...štašshaman7 je napisao/la:Ne znam jarane, 7+ , preokret, penal, 3 gola u 10 minuta. Ako voli lajvat, veceras je zaspao lakse nego ikadstaragarda je napisao/la: Jel' kineska kladara....tamo je ordinirao kad je Slobodu vodio....nije se valjda presaltao sad negdje drugo

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je...ne spavas dobro, probaj sa leksaurinima
...........................
.................................................................... "TERUSI" - POLETI PTICO
.................................................................... "TERUSI" - POLETI PTICO
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 dec 2018, 14:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Bas ce neko u simin hanu slusat teruse
To je muzika mladosti carsije

- bavariapivo
- Kontakt:
to ti slusaju stari bardovi iz simin hanaSariel1987 je napisao/la:Bas ce neko u simin hanu slusat teruse![]()

Odgovori.Ko je ovdje na snimku pjevač Terusa?Sariel1987 je napisao/la:Bas ce neko u simin hanu slusat teruse![]()
Ja volim FK Tuzla City
Pitaj beriza, zna on garantsloboda72 je napisao/la:Odgovori.Ko je ovdje na snimku pjevač Terusa?Sariel1987 je napisao/la:Bas ce neko u simin hanu slusat teruse![]()
...........................http://www.old.barikada.com/interviews/ ... jlovic.php
..............BESIM -BESKO -SMAJLOVIĆ- NEKAD PJEVAČ GRUPE TERUSI
Ja volim FK Tuzla City

da mu nije saliha slucajno suprugasloboda72 je napisao/la:...........................http://www.old.barikada.com/interviews/ ... jlovic.php
fukare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.