NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Kod setova Warriorsa Rocketsi bukvalno brane pasing zone, ne dopustaju im nista osim 1 na 1 rjesavanja. I ovi nemaju odgovor na to, potpuno su van ritma i komfora jer izolacija nije njihova kosarka.
Ako ce pobjediti morat ce to uraditi na ruzan nacin, jer ne djeluje da mogu pronaci druga rjesenja.
Ako ce pobjediti morat ce to uraditi na ruzan nacin, jer ne djeluje da mogu pronaci druga rjesenja.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 27 maj 2018, 03:18, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ko je rekao da je bolji scorer? I kakve to veze ima, evo Curry puca lose ovu seriju, jel to znaci da nije goat suter?totasef1 je napisao/la:Prica oko Hardena kao boljeg scorera od KD-a i Lebrona prestaje cim se sjetim proslogodisnje serije Houstona sa Spursima gdje je Harden u dvije biitnee utakmice dao nekih 10ak poena , cak je skoroo pa uspio imati 10 izgubljenih.
Realno , kad se utakmica lomi i kad je svaki posjed bitan, vise vjerujem KDu i Lebronu nego Hardenu i to je to.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 maj 2018, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Joj ovih s SK-a, zar ne mogu ugasiti američke komentatore, ne može se normalno pratit
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
pogodi i brada tricu nakon 23 promasaja...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
AHAJAHAHA BUSHIIII
Opasno ušli crveni u tekmu, čak je i Harden skinuo maler, biti će ovo gusto za prvake.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa jel moguce da GS djeluje ovako ocajno,a ovi bez Paula??Pa oni su totalno pogubljeni,igraju stihijski i na individualni kvalitet i izgleda da ce tako morati dobiti,ako zele game 7.Role igraci totalno odsjeceni od svih desavanja i uopste se ne kreira za njih!Ekipa koja je imala skoro 30 ass u prosjeku ne moze nista lagano sebi da stvori. 
Koji je Kerr klaun, Bell i West istovremeno na parketu

Odsustco paula se ne osjeti trenutno nimalo.Rakete brutalne
- branimir85
- Kontakt:
ratnici u knockdownu
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Looney na trici stoji, lafo parket siri hahahhaha pa ne vjerujem hahahha
Fali Iguodala...
Zadnja izmjena: nele-BHF, dana/u 27 maj 2018, 03:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jel Ratnici znaju da ce ispasti ako izgube...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma GSW se obicno budi u 3/4 tad cdmo vidjeti sve
Bravo Bradoni
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Izdrzo je Houston zadnje 2 trece cetvrtineronaldo99 je napisao/la:Ma GSW se obicno budi u 3/4 tad cdmo vidjeti sve
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakav raspad sistema, jel moguce ovo 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Da li je moguce da Wariorsi u situaciji win or go home u prvoj cetvrtini prime 39 poena,pa kakva je ovo energija u dvorani,nekome se sahrana sprema?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.