Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Lovren i Van Dijk kroz sta su prosli zadnjih pola sata treba im spomenik dici i onom navijacu sto je zaustavio Ronalda.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odbrambeno perfektno odigrana utakmica, ali onda na scenu stupa Karius.
Mrs iz kluba zajedno sa Mignoletom!
Pa moze li ovaj klub napokon dovesti normalnog golaman. Daj ba iskesiraj 150miliona ako treba za Oblaka ili Alisona!
Mrs iz kluba zajedno sa Mignoletom!
Pa moze li ovaj klub napokon dovesti normalnog golaman. Daj ba iskesiraj 150miliona ako treba za Oblaka ili Alisona!
-
- Kontakt:
Kako jeftino ljudima poklonismo trofej, haos. Prvo Salah, pa jedan golova kakve vidjamo na tekmama pjetlica pa onda ala Zidane gol, pa jos jedan kiks Karinasa. Pokaki se covjek na sve ono sto je odradio dobro do ove tekme.
Nadam se da ce Salah igrati na SP
Nadam se da ce Salah igrati na SP
-
- Kontakt:
Karius od kad je čvrsto preuzeo mjesto od Mignoleta bio je veoma dobar ali poslije ovoga večeras treba ga mijenjati. Od sutra ujutro odmah ganjati Allisona.
Znam da je lako sad govorit ali znao sam cim smo prosli Romu da smo donji, zato sto nemamo klupe, s Realom u finalu, istih 11 igra zadnje 3 sezone, plus bezobrazluk plus iskustvo i plus se nadoda hendikep Salaha...ali sve u svemu ja sam ponosan na njih i ponosno cu nositi njihov dres!!!
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ko je gledao na Areni Sport, Grujić je sam rekao da nema pojma kako Karisu igra za Liverpool.
Ponosan na momke.
Sad kvalitetno odraditi prelazni rok, pa da budemo još jači naredne sezone.
Ponosan na momke.
Sad kvalitetno odraditi prelazni rok, pa da budemo još jači naredne sezone.
Kocka je bačena
Marko Grujic rekao to ili neki drugi?
Marko Grujić rekao ovom što sjedi u sredini.Jiestifo je napisao/la:Marko Grujic rekao to ili neki drugi?
Zadnja izmjena: Hendo, dana/u 26 maj 2018, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kocka je bačena
Da, evo sad ponovi ovaj drugi,u fazonuJiestifo je napisao/la:Marko Grujic rekao to ili neki drugi?
"Prva 2 mjeseca u Liverpulu na treninzima nije mogao ništa odbraniti"
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ne znam. Meni je fakat zao kariusa. Prvi put u zivotu vidim da je neko napravio onakav kiks kod prvog gola i mogu samo mislit kakav je uticaj imalo na njega u nastavku. Imao je on dobrih intervencija i kasnije ali se vidjelo da je rastresen.
Treci gol se desavao i mnogo vecim imenima od njega. Sutevi bejla i ronalda generalno su neugodni jer lelujaju pa je golmanima tesko da ih uprati.
Ne branim ga, ali se iskreno nadam da mu ovo nece uticat na karijeru.
Steta i za Salaha. Covjek ima sezonu iz snova i onakav peh.
Treci gol se desavao i mnogo vecim imenima od njega. Sutevi bejla i ronalda generalno su neugodni jer lelujaju pa je golmanima tesko da ih uprati.
naprijed rejal
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bi mi bilo krivo da su normalno pobijedili. Kada kazem normalno, mislim na razradjene akcije a ne greske pojedinca. Svaka cast momcima u odbrani, pa i veznom redu na perfektno odigranoj utakmici!!
Izlaskom Salaha bilo je jasno da nam je napad 50% slabiji. Sve dok ovakvu klupu imamo nemamo mi sta traziti u ligi prvaka.
Izlaskom Salaha bilo je jasno da nam je napad 50% slabiji. Sve dok ovakvu klupu imamo nemamo mi sta traziti u ligi prvaka.
- MikeToreno
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Odbrambeno perfektno odigrana utakmica, ali onda na scenu stupa Karius.

Ne zvuci nimalo optimisticno ovo sto im je Grujic rekao za Buvaca, kako sam skontao i on je pesimistican kako ce Klopp bez njega.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Klopp mora rijesiti jedinicu u timu a onda mora poraditi na doziranju ovog pressinga a ne da nam igraci poslije 60-te izgledaju ko krepane kokosi. Upali kad uvalimo 3-4 gola na pocetku ali u ovakvim tekmama treba drugacija taktika. I pristojan golman, te bar jedan pristojan igrac s klupe.
EDIT : Salah dislocirao rame, upitan nastup na SP. E jbt zivot, kakav kraj sezone za covjeka
EDIT : Salah dislocirao rame, upitan nastup na SP. E jbt zivot, kakav kraj sezone za covjeka

Ma nije problem ova utakmica, iako je to glupo napisati, kad neko ovako zasere u finalu, problem je sto je ovaj debil odkad je dosao u Liverpool na ovom nivou, ne znas ko je napravio vise debilnih gresaka, on ili Mignolet.Sveti je napisao/la:Ne znam. Meni je fakat zao kariusa. Prvi put u zivotu vidim da je neko napravio onakav kiks kod prvog gola i mogu samo mislit kakav je uticaj imalo na njega u nastavku. Imao je on dobrih intervencija i kasnije ali se vidjelo da je rastresen.
I jos kad procitam da je trebao ostati na golu i sljedece sezone, jer je imao jedan period kad nismo primali golove njegovim greskama i imao nekoliko dobrih odbrana. A svima koji zele da vide je jasno da je lik los golman.
Zar je neko ozbiljno ocekivao da ce se Buvac vratitiStevieG8 je napisao/la:Ne zvuci nimalo optimisticno ovo sto im je Grujic rekao za Buvaca, kako sam skontao i on je pesimistican kako ce Klopp bez njega.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Marsal
- Kontakt:
Što je on uopšte otišao?StevieG8 je napisao/la:Ne zvuci nimalo optimisticno ovo sto im je Grujic rekao za Buvaca, kako sam skontao i on je pesimistican kako ce Klopp bez njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@YNWAStevieG8 je napisao/la:Ne zvuci nimalo optimisticno ovo sto im je Grujic rekao za Buvaca, kako sam skontao i on je pesimistican kako ce Klopp bez njega.
Zar je neko ozbiljno ocekivao da ce se Buvac vratiti

Pesimistican u smislu Kloppovog rada bez Buvaca a ne oko njegovog povratka, jasno je svima da je to kraj.
@Marsal navodno je Buvacu prisao Arsenal jer im se u vrhu nalazi i neki bivsi suradnik iz Dortmunda a Buvac to sakrio od Kloppa pa ga je Klopp iskljucio iz svih aktivnosti u klubu.
Svaka čast i igračima i Klopu, a i navijačima Liverpula.
Sa onakvim veznim redom dokopati se finala, kapa do poda.
Sa onakvim veznim redom dokopati se finala, kapa do poda.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- kumkalesic
- Kontakt:
Šteta...al' kad si baksuz, baksuz si i to je tako...trebat će vremena da se čovjek oporavi od ovoga...
Joint_fc