Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Znaju i ptice na grani da je ovo bilo namjerno od strane ramosa al nema potrebe za psovanje. Samo bi volio da i on se povrjedi i propusti svjetsko. Ynwa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Onda kaže "a evo zaleđe je bilo čak i u prvom dijelu akcije kod Cristiana" pa ponovno vrte akciju i sad kao skuzi Benzema nije u zaleđu ipak bio i kaze "a ne,ne,ne,Benzema cini se nije bio u zaleđu,ovo je tema za diskusiju" koju je*ebu diskusiju krv ti **** ako si minutu ranije i sam rekao da je Cristiano bio u zaleđu trenutak ranijeTritolone je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Je*i me u glavu ako Ramos ono nije napravio sa namjerom.Neviđeno smeće.
A od ovog Cosica me mozak boli.Kakav je*eni imbecil.Lik je 20+ puta neku neviđenu glupost izvalio u 45 min. ili krivo oslovio igrača.
Pijan je 100%, pet puta ponavljaju situaciju kod gola Reala on spominje kako nije ofsajd.

Krivi se izlomilibranimir85 je napisao/la:s obe strane bankomati,moralne nakaze i budući stanovnici RemetincaSveti je napisao/la:3 hrvata u finalu lige prvala
Kru ti ljubim
želim im svima da se izlome,a tekma kao tekma
nek pobjede crveni iz Poola.

daka1010 je napisao/la:2Cellos svira himnu Lige Prvaka na otvaranju.
Ja mislio zajebancija,a ono stvarno.Koji ku*ac

Nemoj se sramit, iz kojeg si sela
je l volis pe*ercice ka dva cela?
Pa čovjek mu napravio polugu i oborio ga kakve veze ima koje je rame povrijedio ?Epidaurus je napisao/la:Evo tek sad vidim da je Salah lijevo rame sj.ebo a Ramos ga drzo za desno i likovi fakat ubjedjeni da ga je namjerno povrijedio hahahahah

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja se divim tvom intelektu i intelektu svakog ko fakat misli da je Ramos iso povrijedit Salaha. Ima Ramos svog ciganluka pocesto i jest manijak al ovdje sigurno nije isao povrijedit Salaha. Niko mu nije kriv sto je baksuz i sto je defektno pao.Lillard je napisao/la:ZamisliEpidaurus je napisao/la:Evo tek sad vidim da je Salah lijevo rame sj.ebo a Ramos ga drzo za desno i likovi fakat ubjedjeni da ga je namjerno povrijedio hahahahah![]()
Pa dan te yebo. Namjera je da ga syebe, to što je syebao drugu ruku, isti k, išao je na to da ga zayebe i uspio je, makar nije desno rame.
Jarane,odjavi se. Prosipas gluposti.Epidaurus je napisao/la:Evo tek sad vidim da je Salah lijevo rame sj.ebo a Ramos ga drzo za desno i likovi fakat ubjedjeni da ga je namjerno povrijedio hahahahah
Kakva asistencija Lallane. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Joj odbrane Liverpoola sta radi. 

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 26 maj 2018, 21:56, ukupno mijenjano 3 puta.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
jaoo.. koja sreca .D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
A defektno pao sam od sebeEpidaurus je napisao/la:Ja se divim tvom intelektu i intelektu svakog ko fakat misli da je Ramos iso povrijedit Salaha. Ima Ramos svog ciganluka pocesto i jest manijak al ovdje sigurno nije isao povrijedit Salaha. Niko mu nije kriv sto je baksuz i sto je defektno pao.Lillard je napisao/la:ZamisliEpidaurus je napisao/la:Evo tek sad vidim da je Salah lijevo rame sj.ebo a Ramos ga drzo za desno i likovi fakat ubjedjeni da ga je namjerno povrijedio hahahahah![]()
Pa dan te yebo. Namjera je da ga syebe, to što je syebao drugu ruku, isti k, išao je na to da ga zayebe i uspio je, makar nije desno rame.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Inace spanci ko spanci.Samo na prevaru i ciganluk.Def najpoganiji narod na svijetu sto se tice nogometa.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa čovječe ne bi pao onako da mu ovaj nije držao ruku. Ne kažem da ga je namjerno povrijedio, al' je itekako kriv za povredu.Epidaurus je napisao/la:Ja se divim tvom intelektu i intelektu svakog ko fakat misli da je Ramos iso povrijedit Salaha. Ima Ramos svog ciganluka pocesto i jest manijak al ovdje sigurno nije isao povrijedit Salaha. Niko mu nije kriv sto je baksuz i sto je defektno pao.Lillard je napisao/la:ZamisliEpidaurus je napisao/la:Evo tek sad vidim da je Salah lijevo rame sj.ebo a Ramos ga drzo za desno i likovi fakat ubjedjeni da ga je namjerno povrijedio hahahahah![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Buahahahahah bravo Maaaazicu hahahah
-
- Kontakt:
Haha zutog debila.
-
- Kontakt:
Hahahaha jel moguće ovo
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jel ono trazi faul 
Il se buni za udaljenost, pa nije gol aut kralju

Il se buni za udaljenost, pa nije gol aut kralju

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav kreten, Karius 

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 2 gosta.