RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VFC_MO
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VFC_MO » 25 sep 2010, 19:59

VFCB je napisao/la:sve manje i manje raje dolazi na utakmice, tako treba, doci ce stvari na svoje mjesto, samo ne treba odustajati ;)

sto se tice danasnje utakmice, pa ocekivan poraz, sta drugo...
Nebi mi bilo krivo ni da Ispadnemo ako ce onaj debeli pika i njegovi pijuni **** iz kluba. Onda igrat u prvoj ligi sa nasim mladim igracima (Demic,Dzano,Kazazic,Mahinic,Mahmutovic,Zvonic,......) a Obad da bude trener.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 sep 2010, 19:59

Je.bo ti ovakav forum sa ovakvim moderatorima i sta se sve dopusta ovdje. Ovo je zadnji post koji cu napisati na Premijer ligi. Dabogda Zeljo dozivio istu sudbinu kao i Velez pa bi vidio bili se mi vama smijali. Ali to pokazuje kakvi ste neljudi. Cast izuzecima!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 sep 2010, 20:06

drH je napisao/la:Je.bo ti ovakav forum sa ovakvim moderatorima i sta se sve dopusta ovdje. Ovo je zadnji post koji cu napisati na Premijer ligi. Dabogda Zeljo dozivio istu sudbinu kao i Velez pa bi vidio bili se mi vama smijali. Ali to pokazuje kakvi ste neljudi. Cast izuzecima!
Samo ti proklinji Želju i njegovu sudbinu veži za sudbinu svoj omanjeg kluba, ali neces taj film docekati....to je sudbina tvog kluba,a ne Želje....nije vam Željo kriv što vas jedan covjek sistematski uništava dok vi gledate sa strane pasivno i druge proklinjete po forumima, a qrcem ne micete za svoj klub.
Opet se ti bahato ponašaš kao da je ovaj forum tvoja babovina i nekoga tjeraš odavde.
Trebao bi moderator da te pošalje malo na hlađenje, konacno....da skontaš da ovo nije tvoj privatni forum.

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 25 sep 2010, 20:11

pa svi ste napaceni ! sta je vama ? obicne djecije svadje ! jedni druge proklinjete ! sad me stid kad vidim kakvi jos navijaju za svetniju kakva je željo ! ja protiv veleza nemam nista niti ga simpatisem !
@ VFC_MO
pa ti nisi normalan ! kako tako nesto mozes rec ? znas ti sta je lju i poginulo zbog grbavice ?! znas li koliko je sada djece kakav si ti koji nemaju ? Grbavica je propatila i prozivjela dosta ali uvjek ostaje najjaca ! mozes se samo stidjeti !

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 sep 2010, 20:16

Alipasino je napisao/la:Sram da vas bude Velezovci.Ma kakvi Velezovci ovo na internetu sve doslje iz okoline pa seru na Zelju.Sram vas bilo sta pisete.Vi niste vise Velez vi ste obicni dosljaci jer ovo nepisu stari Velezovci garant.Cuj te dobro misevi nas stadion je bio zapaljen i srusen al je obnovljen.Vi ste proslost nazalost al je tako.
Eto Seslije sjutra u Mostaru a HOTT ide iz kluba

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 25 sep 2010, 20:17

tm_ludak je napisao/la:pa svi ste napaceni ! sta je vama ? obicne djecije svadje ! jedni druge proklinjete ! sad me stid kad vidim kakvi jos navijaju za svetniju kakva je željo ! ja protiv veleza nemam nista niti ga simpatisem !
@ VFC_MO
pa ti nisi normalan ! kako tako nesto mozes rec ? znas ti sta je lju i poginulo zbog grbavice ?! znas li koliko je sada djece kakav si ti koji nemaju ? Grbavica je propatila i prozivjela dosta ali uvjek ostaje najjaca ! mozes se samo stidjeti !
Ja prvi tu pricu nisam poceo. Vas navijac je prvi spomenuo Bijeli Brijeg gdje su mnogi Mostarci bili zarobljenici u ratu i izgubili zivot. Jesam pretjerao ali kad mi neko spomene bijeli brijeg jednostavno izgubim se.

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 25 sep 2010, 20:21

pabizo je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Sram da vas bude Velezovci.Ma kakvi Velezovci ovo na internetu sve doslje iz okoline pa seru na Zelju.Sram vas bilo sta pisete.Vi niste vise Velez vi ste obicni dosljaci jer ovo nepisu stari Velezovci garant.Cuj te dobro misevi nas stadion je bio zapaljen i srusen al je obnovljen.Vi ste proslost nazalost al je tako.
Eto Seslije sjutra u Mostaru a HOTT ide iz kluba
Drazi mi je Seslija od ovog Hotica 1000x ali ako ne ode pika nije to neka velika promijena.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 sep 2010, 20:54

Velezu sve najbolje u nastavku sezone i ako Bog da da sto prije izadje iz krize,a ovi imbecili sa obadvije strane sto pisu ovakve ruzne komentare su najsretniji ljudi na svijetu,pa njih zbog njihovog koeficijenta inteligencije ni rodjena mati ne bi zeljela klonirati.Na vasu zalost nikada necete posvadjati prave navijace Veleza i Zelje,jer su ovo ipak veliki klubovi sa velikim navijacima.Kriza dodje i prodje pa ce tako biti i sa rodjenim.Pozdrav i sve najbolje.Nisam danas bio u Mostaru ali mislim po onome sto sam slusao da smo zasluzeno pobjedili.
RODJENI NE DAJTE SE U INAT DUSMANIMA, IDITE NA TEKME I PODRZAVAJTE VELEZ I KAD LOSE IGRA
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 sep 2010, 21:07

Prvo sve cestitke Zeljeznicaru na pobjedi, a nama niko nije kriv sto se ne mozemo zastiti od sudija i na domacem terenu....Sljedece je izvinjenje, normalnim navijacima Zeljeznicarima( znaci, ne ovim nekim nikovima), na slabom prijemu navijaca, koji opet ide na sramotu nase uprave, ali vidite i sami kakvih i mi imamo problema sa njima, pa i ova danasnja sramota je samo jos jedan potez koji pokazuje ko nas vodi i kako vodi....
Znaci, ne uvlacim se ovim nikovima mog kluba, sa njima se i dalje ne slazem, a razlozi su se vidjeli i danas...
Djaba omladinska skola, djaba kvalitetni i posteni ljudi, djaba organizacija i sve ono sto vi piskarate danima ovde, kad se zna da igramo u ovoj igri koja se zove premier liga BiH...Kad te nema ko zastiti ni na domacem terenu a ne nesto drugo...
Zato, kad saberem seljacki prijem gostujucih navijaca i dopustanje Zrilicu da ovako sudi na bitnoj utakmici na domacem terenu, znaci samo jedno....Uprava sa Pikom na celu, vise ne moze ili nece i od danas su od mene izgubili i ono malo pozitivnih stvari koje sam cuvao u sebi....
O Hoticu necu da trosim rijeci, od prvog dana za mene je bio niko i nista i necu trositi rijeci na njega...
Na kraju samo da opet cestitam Zeljeznicaru na pobjedi, a Rodjenim nek je bog na pomoci u sljedecem periodu....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 sep 2010, 21:09

carina je napisao/la:Prvo sve cestitke Zeljeznicaru na pobjedi, a nama niko nije kriv sto se ne mozemo zastiti od sudija i na domacem terenu....Sljedece je izvinjenje, normalnim navijacima Zeljeznicarima( znaci, ne ovim nekim nikovima), na slabom prijemu navijaca, koji opet ide na sramotu nase uprave, ali vidite i sami kakvih i mi imamo problema sa njima, pa i ova danasnja sramota je samo jos jedan potez koji pokazuje ko nas vodi i kako vodi....
Znaci, ne uvlacim se ovim nikovima mog kluba, sa njima se i dalje ne slazem, a razlozi su se vidjeli i danas...
Djaba omladinska skola, djaba kvalitetni i posteni ljudi, djaba organizacija i sve ono sto vi piskarate danima ovde, kad se zna da igramo u ovoj igri koja se zove premier liga BiH...Kad te nema ko zastiti ni na domacem terenu a ne nesto drugo...
Zato, kad saberem seljacki prijem gostujucih navijaca i dopustanje Zrilicu da ovako sudi na bitnoj utakmici na domacem terenu, znaci samo jedno....Uprava sa Pikom na celu, vise ne moze ili nece i od danas su od mene izgubili i ono malo pozitivnih stvari koje sam cuvao u sebi....
O Hoticu necu da trosim rijeci, od prvog dana za mene je bio niko i nista i necu trositi rijeci na njega...
Na kraju samo da opet cestitam Zeljeznicaru na pobjedi, a Rodjenim nek je bog na pomoci u sljedecem periodu....
znaci sudija opet?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 sep 2010, 21:11

Samo da me ne shvate neki normalni navijaci Zelje negativno..Ne negiram pobjedu sudjenjem, daleko od toga, Zeljeznicar je kompletnija i spremnija ekipa od Veleza, i u nekoj drugoj ligi bi ova pobjeda bila sasvim normalna stvar....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 sep 2010, 21:13

carina je napisao/la:Samo da me ne shvate neki normalni navijaci Zelje negativno..Ne negiram pobjedu sudjenjem, daleko od toga, Zeljeznicar je kompletnija i spremnija ekipa od Veleza, i u nekoj drugoj ligi bi ova pobjeda bila sasvim normalna stvar....
ne kontam,nemam namjeru da se prepirem ali bas me interesuje u cemu je problem u penalu?jeli bio?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 sep 2010, 21:26

Penal nije bio, kartoni preostri,ali u stvari penal je samo i izgovor za Hotica i ostale...Pricam o stvarima koje nam se konstatno dogadjaju vec mjesecima, sjeku nam napade, kad idemo u polukontru, sviraju nam faul za nas, a nazalost, to je jedino nase oruzje...Velezova igra je davno provaljena, odnosno ono malo sto je od nje ostalo...Ta polukontra i izbacivanje Dzane ili nekog drugog naprijed...Ne treba ti sudija nista uraditi, nego samo presjeci napad i svirati faul za nas...A ti penali i kartoni za mene su i nebitni toliko, kad ti uzmu ono malo igre koju znas odigrati kvalitetno...
Mozes Velezu dati 800 minuta da napada, kad se protivnik povuce, necemo zabiti gol, i to ovaj debil Hotic zna, i nista ne mjenja.....A lijepo mu je Jazo nametnuo ekipu, i to i laik kao ja zna....
Odo i svadjajte se i dalje, to je ono sto najbolje znate :D 3
Pozz svima, odo se napiti :D

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 sep 2010, 21:30

Dok ste vi bili na utakmici FK Pika - NK Zeljeznicar, Red Army je bio uz one koji su to i zasluzili.

Edit moderacija:postavljanje navijackih slika i klipova krsi pravila foruma.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 25 sep 2010, 21:34

drH je napisao/la:Dok ste vi bili na utakmici FK Pika - NK Zeljeznicar, Red Army je bio uz one koji su to i zasluzili.

halo ba dokle cete ne pravilno pisati nije nk nego FK ŽELJEZNIČAR,znam da su simpatizeri HNK veleža u tuzi ali ovako pogrijesiti ccc
51%--------49%

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 sep 2010, 21:35

zeka_tm87 je napisao/la:
drH je napisao/la:Dok ste vi bili na utakmici FK Pika - NK Zeljeznicar, Red Army je bio uz one koji su to i zasluzili.

halo ba dokle cete ne pravilno pisati nije nk nego FK ŽELJEZNIČAR,znam da su simpatizeri HNK veleža u tuzi ali ovako pogrijesiti ccc
Pa jel vam ovo grb

slika

Ako nije onda se izvinjavam

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 25 sep 2010, 21:38

drH je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:

Pa jel vam ovo grb

slika

:roll: kako kad
Zadnja izmjena: mujoisuljo, dana/u 25 sep 2010, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 25 sep 2010, 21:39

drH je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:

Pa jel vam ovo grb

slika

ovo je neki stari grb neznam ovaj grb koristila je i bhtv1 do nedavno,da rezimiramo ovo NIJE grb ŽELJE
51%--------49%

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 25 sep 2010, 22:10

Na proljece cete utakmicu u sarajevu dzaba gledati samo sa stabala iznad tranzita jer ce vam karte na sjever, gdje vas inace ugostimo, biti 1000 maraka...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 sep 2010, 22:49

Slavko sine zajeba se ti Red army je u Bojkotu tako da ti na proljece nece niko doci jer Bojkot ce trajati dugo dugo pa ti naplacuj ulaz nekom drugom .
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.