Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
FaustinoAsprilla
-
Kontakt:
Postao/la FaustinoAsprilla » 25 maj 2018, 16:34
Marsal je napisao/la:tale07 je napisao/la:
Druze Zenica je za vas Pariz. Po prostornom uredenju je ispred mostara jedno 100 godina, a o ljudima da ne pricamo. Zivio 3 godine dole, nedo dragi Bog nikom. Zadojenost i zatucanost mrznjom s obje strane Neretve mislim da se ne moze naci nadaleko i nasiroko.
Ja u Mostaru izdržao 2 mjeseca prije nego što sam poletio kući. Onakva mržnja se ne može vidjet ni u Belfastu, Ruandi, Siriji nit niđe drugo na svijetu. Ned'o mi bog dragi u Mostaru živjet.
jesi li nesposoban za rad , nedovoljno inteligentan za studirat ? nemoj se zavaravat , priznaj raji sta je bio problem
mrznja ? pitaj kenana pirica , bekrica , milosa filipovica i tisuca drugih koji zive s "pogresne strane " sta im smeta i ko ih mrzi . pusti medije i politicka natezanja
-
tale07
-
Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:@tale07
Jeste mozda tebi jer ti je neko rekao na faksu nemoj kod "onih" tamo i zato si se zabio u sobu i nisi vidio dalje od relacije soba-faks.
Da si prosetao citavim Mostarom jednom vidio bi mnogo toga, ali ovako mozes lupati kao Zenica i prostorno uredjenje.
Koje prostorno uredjenje pitam se ja ? - psi lutalice, masa ljudi u kladionicama itd itd, sta ima Pariz.

Ljude ne dijelim na one tamo i one ovamo jer odakle ja dolazim kod nas to ne postoji. Imas ljude i hajvane.
A koje prostorno urednje ?
Dodjes u Zenicu pa vidis

-
Marsal
-
Kontakt:
FaustinoAsprilla je napisao/la:
jesi li nesposoban za rad , nedovoljno inteligentan za studirat ? nemoj se zavaravat , priznaj raji sta je bio problem
mrznja ? pitaj kenana pirica , bekrica , milosa filipovica i tisuca drugih koji zive s "pogresne strane " sta im smeta i ko ih mrzi . pusti medije i politicka natezanja
Pa priznao sam raji šta je problem, nisam se nikako uklopio u Mostar kao grad, bio je to šok za mene poslije Zenice gdje su svi isti.
Što se tiče škole, imam završeno sad hvala Bogu nešto što nema mnogo ljudi u BiH
Ovo moje je bilo 2010. godine, kakva je situacija otad pojma nemam, ali ja tad nisam mogao progutati neke stvari i nisu mi se svidjele.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
PERO1234
-
Kontakt:
U svakom slučaju bi izbacio one koji ne ispunjavaju uvjete licenciranja ali i one koji su za zelenim terenom amateri bili. Stoga liga 10, eto prilike i šalji i Čelika i Slobodu u cvajtu.......
A ovi o prostornom uređenju što pričaju. Nedavno sam bio u Zenici. Jedan dio koliko toliko može proći ali ostalo da te Bog sačuva. Najveća kasaba u državi. Iskopaju na jednom mjestu nešto i tako ostave. Kaos
Zadnja izmjena:
PERO1234, dana/u 25 maj 2018, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
High
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-mosta ... /160401141
I ulice Budaka, Francetića...
Ali - pitajmo obrazovanog Bekrića i Handžića znaju li ko su!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
GoskGabela
-
Kontakt:
Postao/la GoskGabela » 25 maj 2018, 16:47

Sto se tice poreza i prijavljenih, jednostavno nikoga ne prijavite i nemate duga poreznoj.
Tako mi radimo

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Zadnja izmjena:
MortemHz, dana/u 25 maj 2018, 16:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
avenija
-
Kontakt:
PERO1234 je napisao/la:U svakom slučaju bi izbacio one koji ne ispunjavaju uvjete licenciranja ali i one koji su za zelenim terenom amateri bili. Stoga liga 10, eto prilike i šalji i Čelika i Slobodu u cvajtu.......
A ovi o prostornom uređenju što pričaju. Nedavno sam bio u Zenici. Jedan dio koliko toliko može proći ali ostalo da te Bog sačuva. Najveća kasaba u državi. Iskopaju na jednom mjestu nešto i tako ostave. Kaos
kada neko pise iz mjesta koje kada se svi stanovnici saberu ne mogu napuniti zenicku arenu onda znas da je relevantan da prica o necemu

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
GoskGabela
-
Kontakt:
Postao/la GoskGabela » 25 maj 2018, 16:52
Može još Banja Luka, a ostalo i jesu sve sela obična.
Mada nije da sarajevo nema brđana, svega se naselio od sandzaka, istočne Bosne itd.
-
PERO1234
-
Kontakt:
avenija je napisao/la:PERO1234 je napisao/la:U svakom slučaju bi izbacio one koji ne ispunjavaju uvjete licenciranja ali i one koji su za zelenim terenom amateri bili. Stoga liga 10, eto prilike i šalji i Čelika i Slobodu u cvajtu.......
kada neko pise iz mjesta koje kada se svi stanovnici saberu ne mogu napuniti zenicku arenu onda znas da je relevantan da prica o necemu

Kada frajer usporedi veličinu grada sa uređenosti. Opet ti kažem nebi svoj stan u Širokom od 120 kvadrata dao za cijelu zgradu u centru Zenice
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
GoskGabela je napisao/la:
Može još Banja Luka, a ostalo i jesu sve sela obična.
Mada nije da sarajevo nema brđana, svega se naselio od sandzaka, istočne Bosne itd.
Ma znam brate nego se malo sprdam jer se pise o gradovima a ja volim tu temu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
RoB_Do_BaGrO
-
Kontakt:
Postao/la RoB_Do_BaGrO » 25 maj 2018, 16:56
PERO1234 je napisao/la:U svakom slučaju bi izbacio one koji ne ispunjavaju uvjete licenciranja ali i one koji su za zelenim terenom amateri bili. Stoga liga 10, eto prilike i šalji i Čelika i Slobodu u cvajtu.......

haj mrš oklem si doš'o
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
samoposteno
-
Kontakt:
Postao/la samoposteno » 25 maj 2018, 16:57
PERO1234 je napisao/la:avenija je napisao/la:PERO1234 je napisao/la:U svakom slučaju bi izbacio one koji ne ispunjavaju uvjete licenciranja ali i one koji su za zelenim terenom amateri bili. Stoga liga 10, eto prilike i šalji i Čelika i Slobodu u cvajtu.......

Kada frajer usporedi veličinu grada sa uređenosti. Opet ti kažem nebi svoj stan u Širokom od 120 kvadrata dao za cijelu zgradu u centru Zenice
Zar imate stanove u Sirokom ozbiljno pitam
-
avenija
-
Kontakt:
PERO1234 je napisao/la:avenija je napisao/la:PERO1234 je napisao/la:U svakom slučaju bi izbacio one koji ne ispunjavaju uvjete licenciranja ali i one koji su za zelenim terenom amateri bili. Stoga liga 10, eto prilike i šalji i Čelika i Slobodu u cvajtu.......

pa zenica spada medju najuredjenije gradove u drzavi sa najboljom saobracajnom sportskom komunalnom i svom drugom infrastrukturom od najvecih parkova u drzavi do najboljih i nauspjesnijih najposjecenijih pozorista kina dvorana itd do najciscih zelenih povrsina i urednosti grada.
Ja kada odem u Mostar posto Listica nije bitna jer tu ni zalutat ne mozes 3 sata mi treba da se naviknem na U grafite nedovrsene zgrade , smece, rusevine itd..trava do koljenja sve gledam hoce li me **** kakav ujest.
-
FaustinoAsprilla
-
Kontakt:
Postao/la FaustinoAsprilla » 25 maj 2018, 17:02
prodji rimom nac ces stotine fasistickih grafita ... metropola , mora svega bit
samo kod nas , novinari nikad neće uslikat silne antifa grafite i slične gluposti jer to nije vijest . osobno su mi i jedni i drugi obicna zavedena djecurlija , postujem samo ove sto saraju klubovima .

-
GoskGabela
-
Kontakt:
Postao/la GoskGabela » 25 maj 2018, 17:08
avenija je napisao/la:
pa zenica spada medju najuredjenije gradove u drzavi sa najboljom saobracajnom sportskom komunalnom i svom drugom infrastrukturom od najvecih parkova u drzavi do najboljih i nauspjesnijih najposjecenijih pozorista kina dvorana itd do najciscih zelenih povrsina i urednosti grada.
Ja kada odem u Mostar posto Listica nije bitna jer tu ni zalutat ne mozes 3 sata mi treba da se naviknem na U grafite nedovrsene zgrade , smece, rusevine itd..trava do koljenja sve gledam hoce li me **** kakav ujest.
Kakva Zenica, pa Čapljina je za vas pojam uređenog grada po svemu, dodji pa vidi.
-
chily-rz
-
Kontakt:
Imal ko prodat stan u Širokom,oko 120 kvadrata,može i zamjena za zgradu na Crkvičkom brdu(novogradnja),kontak u inbox,.šifra,tripovana baba.
-
tale07
-
Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Imal ko prodat stan u Širokom,oko 120 kvadrata,može i zamjena za zgradu na Crkvičkom brdu(novogradnja),kontak u inbox,.šifra,tripovana baba.
Da je uski bio bi 30kv al posto je siroki nista ispod 120

-
GoskGabela
-
Kontakt:
Postao/la GoskGabela » 25 maj 2018, 17:12
chily-rz je napisao/la:Imal ko prodat stan u Širokom,oko 120 kvadrata,može i zamjena za zgradu na Crkvičkom brdu(novogradnja),kontak u inbox,.šifra,tripovana baba.
Ima po Mostaru ovih iz Zenice koliko hoćeš, traže šta i ti. Doselili poslije rata na Ortiješ. Tj protjerani iz Zenice..
-
avenija
-
Kontakt:
GoskGabela je napisao/la:avenija je napisao/la:
Kakva Zenica, pa Čapljina je za vas pojam uređenog grada po svemu, dodji pa vidi.
pa za godinu dana obidjem 16 hiljada puta mostar i sve do mora sto ima, tako da znam sve u detalj ali ne racunam ta mala mjesta to nisu gradovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.