Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Seru da prostiš. Kažu tijelo u fazi raspada, nema šanse da su mogli tek tako bez neke obdukcije saznati šta se desilo.Sariel1987 je napisao/la:izgleda su nasli malog amara sto je nestao jos 2 maja..
kako znaju da je samoubistvo???
Ja ba ne kontam zasto bi jos otisao na Vršane i izvrsio samoubistvo...Aerials je napisao/la:Seru da prostiš. Kažu tijelo u fazi raspada, nema šanse da su mogli tek tako bez neke obdukcije saznati šta se desilo.Sariel1987 je napisao/la:izgleda su nasli malog amara sto je nestao jos 2 maja..
kako znaju da je samoubistvo???
Meni ovo liči na još jedan neriješen slučaj ili prikrivanje ubistva.
Koliko je udaljen lokalitet Vrsljani gdje je pronadjen od prvog naseljenog mjesta?Sariel1987 je napisao/la:sacu bas provjerit, vjerovatno postoje indicije.
Nije da je baš blizu, ipak je to šuma, sumnjam da je pješke tamo išao.avenija je napisao/la:Koliko je udaljen lokalitet Vrsljani gdje je pronadjen od prvog naseljenog mjesta?Sariel1987 je napisao/la:sacu bas provjerit, vjerovatno postoje indicije.
Tolika potraga bila da ga nisu nasli..
Jel zabaceno to mjesto
pronašli su tog drugog, bio u džamijiChinaglia je napisao/la:jel u Tuzli nestao jos jedan momak, negdje sam to cuo
Gdje to piše?Aerials je napisao/la: Eno objavili da je uzrok smrti prostrjelna rana u predjelu glave. Ne piše da su našli oružje.
sta biloChinaglia je napisao/la:upravo sam saznao neku info, sto apsolutno sugerise da nije moguce da se radi o samoubistvu
prije svega ne bih to da iznosim na forum, a ne mogu sa sigurnoscu tvrdit da je pouzdana info, al trebala bi bitiprisonbreak je napisao/la:sta biloChinaglia je napisao/la:upravo sam saznao neku info, sto apsolutno sugerise da nije moguce da se radi o samoubistvu
Itekako dosta je cudnih okolnosti oko svega, ako moze privatno napisiChinaglia je napisao/la:prije svega ne bih to da iznosim na forum, a ne mogu sa sigurnoscu tvrdit da je pouzdana info, al trebala bi bitiprisonbreak je napisao/la:sta biloChinaglia je napisao/la:upravo sam saznao neku info, sto apsolutno sugerise da nije moguce da se radi o samoubistvu
a i nema logike da momak ode daleko od kuce i izvrsi samoubistvo, ko to radi...
Šta, nema oružja?Chinaglia je napisao/la:upravo sam saznao neku info, sto apsolutno sugerise da nije moguce da se radi o samoubistvu
saznat se hoce, al ne bih ja o tome da pisem javno...Aerials je napisao/la:Šta, nema oružja?Chinaglia je napisao/la:upravo sam saznao neku info, sto apsolutno sugerise da nije moguce da se radi o samoubistvu
Hajde ba svakako će se saznati, posebno mi iz Tuzle. Pričat će se o tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.