a i mene budale, nigdje ne pise da je klub sa balkana

jest Boca, sad sam se sjetio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jacky09 je napisao/la: Bišćan je napravio jedan kontroverzan potez pa je 2001. izbačen iz reprezentacije Hrvatske. O čemu se radi?
Točno 100%Johnyx95 je napisao/la:Boca,brod dosao iz Svedske pa su uzeli plavu i zutu
Pogodio sam pitanje od samo fks.Devil je napisao/la:Bravo Boca je u pitanju.
cuj Hajduk veliki klub.![]()
@jacky kada pogodis onda daj to pitanje do tada sledi onaj ko pogodi.
Ako je zanimljiva cena onda bi trebalo da je 1f jer se obicno propali klubovi/firme toliko prodaju.Johnyx95 je napisao/la:Bivsi vlasnik Chelsea,Ken Bates je 1982. godine kupio taj klub.Koliko je platio?
Zanimljiva cijena je u pitanju,zato sam postavio.
Siguran sam da je 1998,posto je tada dao 1 gol onda je to Columbia.__Liedson__ je napisao/la:Protiv koga je Beckham zabio svoj prvi penal na Svjetskim prvenstvima ?
jacky09 je napisao/la: Bišćan je napravio jedan kontroverzan potez pa je 2001. izbačen iz reprezentacije Hrvatske. O čemu se radi?
vjerovatno pijančenje,alkoholjacky09 je napisao/la:jacky09 je napisao/la: Bišćan je napravio jedan kontroverzan potez pa je 2001. izbačen iz reprezentacije Hrvatske. O čemu se radi?
jeli vidiš da sam odgovorio točno prvi na pitanje? ili si ćorav.Nail for Real je napisao/la:jesi dosadan jacky, vidis da remetis rad i red?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kraljttbvb i 14 gostiju.