TonySosa je napisao/la:Allegri je bolji trener od Ancelottija.
To što Max još uvijek nema LP je više splet nesretnih okolnosti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
TonySosa je napisao/la:Allegri je bolji trener od Ancelottija.
Sacchi je imao 40god kad je dosao u milan koliko ja znam. Ne podcjenjujem toliko sarria lik je napravio extra rezultat al je smjesno u nebesa ga dizati.SiamoNoi je napisao/la:A Sacchi se vukao po Serie C i nižim ligama prije nego je Parmu dovukao u prvu ligu i dobio Milan u rukeGentile5 je napisao/la:Liku 60god vukao se po nizerazrednim klubovima do neki dan i sad ga u nebesa dizu i usporedjuju sa vrhunskim trenerima. Prvi alegri ne za njega mag, a o karlu da ne govorim.I to od jednog maga Liedholma uz asistenciju Capella.Ta će Sacchi seljak
Allegriev fudbal ne volim i to sam kao papagaj tvrdio, cak sam bio i za varijantu da ide, ali takticki pa i u elementima autoriteta i drzanja zadovoljnim te involviranjem svih igrača mu malo ko u svijetu moze parirati. Carlo je osvojio klempe, a male uspjehe ima u ligaskim natjecanjima. Nema dileme i to ne samo danas da je Allegri u globalu najbolje sto dolazi iz Italije.TonySosa je napisao/la:Allegri je bolji trener od Ancelottija.
Nadam se da jest. To bi automatski galvaniziralo ekipu i postao motiv za osmu titulu u nizu, moze Max odmah poslati psihologe na godinu neplacenog odsustva.muha milanez je napisao/la:Jel ovo Vidal stigao u Napulj jutros?
Genoa Sturara, i ode u Seria B napokon.dinoo je napisao/la:Milan uzme MOratu,
Napoli Vidala
Inter Asu,
itd itd
Dzoni je napisao/la:Sarri je trener kojem sezonu odradi maximalno 14 igraca.
Ostali dobiju priliku na kasiku.
S obzirom da Napoli i nema vise od 14 igraca spojit ce ugodno s korisnim.
OčekivanoAmong players with 10+ goals scored in the Serie A 2017-18, Mauro Icardi recorded the best shot conversion rate (35%)
Forwards: Paulo Dybala, Lionel Messi, Sergio Aguero, Gonzalo HiguainSiamoNoi je napisao/la:OčekivanoAmong players with 10+ goals scored in the Serie A 2017-18, Mauro Icardi recorded the best shot conversion rate (35%)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.