Kada vrate Sabovici i ostali i on ce.tuzlak1987 je napisao/la:Nije on unistio klub ali nas ebe sad jer je tako zamislio. Da je bio korektan mogli smo prodisati uz ovaj reprogram, a on nama tovari kako bi uprava digla ruke. I uz sve to je na svoju ruku bacao pare i racuna neka 3 miliona sebi. Mogao je daleko bolje da je cilj bio Sloboda ali nije vec gleda sebe.Brcanskamalta je napisao/la: Pa je li kriv Azmir sto ga zadesilo 8 mil duga je li i zato kriv....
Boli me **** za njeg ali uhvatili ste se Azmira ko da je on unistio klub prije njega bili milion u plus i imali 6 titula eto...
Eto Senad jadni zateko takvi stanje....boze budala idi ba
Koliko je dao moze sve uzeti, moze ucjenjivati klub, odnosno postao je neprijatelj kluba i sve to zbog sebe i jer tako hoce. Mi tako nismo ni imali zelju vec je on takav plan napravio. Sam je odlucio da ode, rekao je nece u sport, a onda kroz tri mjeseca odmah krenuo u akciju, rekao nece u politiku pa onda krenuo u politiku. Ukratko hvala mu i ni metar blizu Tusnja vise ni sa Slobodom ni sa City.
Bujrum neka i ta 3 mil aktivira pa da vidimo koliko je tu opravdano, ali prvo neka vrati 750 hiljada poreskog duga i 200 hiljada prema igracima.
Nema sta aktivirati jer revizija ce utvrditi koliko se duguje.
Moze traziti 3 i imati napismeno...Dovoljno da predamo na sud i to je to....
Pa da vidimo. ..porijeklo novca porezi....poslovanje....Nema mu da on nista aktivirat