FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 23 maj 2018, 01:49

75000 je napisao/la:Menadzeri su mu isti ko i Todoru.
sta me boli **** ko su mu menadzeri, pitam jel ima kakve veze s Tuzlom i Slobodom

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 maj 2018, 03:37

Chinaglia je napisao/la:
sta me boli **** ko su mu menadzeri, pitam jel ima kakve veze s Tuzlom i Slobodom
ja mislim da je on bio nas omladinac pa ga akademija pokupila s jos jednim nasim igracem.
Sloboda Tuzla

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 23 maj 2018, 11:02

Chinaglia je napisao/la:
Iz Kluba 7.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2018, 11:08

Brcanskamalta je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Misevi nadali se. A sacemo i kamate uzimat :urnebes:
To pravnice samo deri ebi im nanu nanulicu do iznemoglosti i zadnjeg slucaja.A mnogi su sumLJali :urnebes:
Kakve kamate, kome :?:
E' sad su yebali nanu naninu. Pokusali nas rekatariti sada ih treba pritisnuti. Jos nase pare drzali degeni. Svaka cast za pravnika iako sam sumnjao u njegove sposobnosti. Treba im sada kamatu nabaciti i sindikalcima oplesti tuzbu, pa sve prijaviti uredno Fifi i Uefi. Godinama nas handre pocev od zabrane izlaska u Evropu one godine pa evo do sada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 maj 2018, 11:13

A na ljeto atomska bomba, ulazi superteskas u UO ZARICEMO I PALICEMO ko nikad dosad upamtite, samo se pripremite i vezite, jer uskoro polijecemo! :cool:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 23 maj 2018, 12:18

Probisvjet je napisao/la:
To pravnice samo deri ebi im nanu nanulicu do iznemoglosti i zadnjeg slucaja.A mnogi su sumLJali :urnebes:
E' sad su yebali nanu naninu. Pokusali nas rekatariti sada ih treba pritisnuti. Jos nase pare drzali degeni. Svaka cast za pravnika iako sam sumnjao u njegove sposobnosti. Treba im sada kamatu nabaciti i sindikalcima oplesti tuzbu, pa sve prijaviti uredno Fifi i Uefi. Godinama nas handre pocev od zabrane izlaska u Evropu one godine pa evo do sada.
Šta pričate?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 maj 2018, 12:25

ale ale aleeeee :opaopa:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 maj 2018, 12:26

Probisvjet je napisao/la:
Pozitivno sam iznenadjen...svaka mu cast.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 maj 2018, 12:31

Covjece sve se okrenu za dan ko bi reko :lol: :opaopa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 maj 2018, 12:34

Probisvjet je napisao/la: Pokusali nas rekatariti sada ih treba pritisnuti. Jos nase pare drzali degeni. Svaka cast za pravnika iako sam sumnjao u njegove sposobnosti. Treba im sada kamatu nabaciti i sindikalcima oplesti tuzbu, pa sve prijaviti uredno Fifi i Uefi. Godinama nas handre pocev od zabrane izlaska u Evropu one godine pa evo do sada.
Ima da nam UEFA sad dadne i 2 miliona, a ne 1!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 maj 2018, 14:02

Sariel1987 je napisao/la:A na ljeto atomska bomba, ulazi superteskas u UO ZARICEMO I PALICEMO ko nikad dosad upamtite, samo se pripremite i vezite, jer uskoro polijecemo! :cool:
Džaba n am to sve kad smo luzerskog mentaliteta.
dobro je ako će nam donirati 100 kilograma vazelina, da možemo namazat guzove na Šićkom i na Ban brdu da nas guza ne boli.
Predhodnih godina smo ga fino primali i bez valazlina ko prave fukare, a sad ako je istina da će biti para, rred je da se podmažemo pa da i ne osjetimo ništa, jer braćo crno nam se piše, uz Borac smo glavni favoriti za ispadanje.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 maj 2018, 14:12

nebi zajebanciju prepoznali ni da vas u glavu udari :D

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 23 maj 2018, 14:28

O cemu se radi ? Moze li mi neko objasniti u pp ? :shock:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 maj 2018, 14:36

ma malo se salimo :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 maj 2018, 14:37

Igrači Slobode dobili su odmor koji će trajati do 9. juna, kada će biti obavljena prozivka pred početak priprema za naredno prvenstvo.

Nijedan igrač još nije otpušten, jer uprava kluba trenutno radi samo na osiguranju uslova za dobijanje licence.

– Sve je sada u drugom planu dok ne okončamo obaveze vezane za licencu. Sa četvoricom igrača dogovorili smo rokove i način izmirenja duga, jedino nismo s Kostićem i Fatićem koji uopće ne žele razgovor. Njihovo potraživanje je oko 100.000 maraka i oni se pozivaju samo na FIFA-u i traže sav novac – izjavio je za Fenu predsjednik Slobode Senad Mujkanović.

Prema njegovim riječima, situacija oko licence nije toliko kritična, s obzirom na to da se još ne zna koji klubovi će se plasirati u Premijer ligu BiH, a i oni moraju ispuniti uslove za licenciranje, tako da rokovi nisu toliko “tijesni”.

Mujkanović s optimizmom gleda na proces licenciranja, mada kaže da su sve opcije otvorene.

– Moguće je da će nadležna tijela NSBiH potvrditi prethodnu odluku prvostepene komisije za licenciranje, možda u drugoj odluci budu još rigorozniji prema nama, a moguće je i da ponište prvostepenu odluku i sve vrate na početak. Sutra ističe rok za žalbu, idemo u Sarajevo i znat ćemo jasnije kakva je situacija – napominje predsjednik Slobode.

Licenca je razlog što se još ništa ne radi oko otpuštanja ili dovođenja novih igrača. Poznato je da su ugovori istekli Aleksandru Ignjatoviću, Ivoru Weitzeru, Milošu Mijiću, Aleksandru Lazevskom, Vladimiru Grahovcu, Adnanu Hadžiću i Anelu Husiću, ali s njima tek predstoje razgovori pa će se znati ko ostaje, a ko odlazi.

Također, do početka priprema pokušat će se angažirati najmanje pet novih, kvalitetnih igrača. Mujkanović kaže da će tročlana radna grupa upravi predloži spisak novih igrača i finansijske potrebe, nakon čega će, u saradnji sa stručnim štabom, biti odlučeno ko će od novih igrača „sletjeti“ na Tušanj.

Navodno se za Darka Todorovića zanima jedan klub iz Norveške, dok skauti za njemačko tržište prate Edisa Smajića, barem kako pišu pojedini mediji.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 maj 2018, 14:40

a sunce ti poljubim, ne zele razgovor, ok supci ortodoksni, znaci nema price moras platit. kvaj pvice.
plati. zavrsi s njima za sva vremena.
cuj s optimizmom a od toga ti licenca zavisi :lol: :facepalm:
znaci kasnicemo i po pitanju sastavljanja ekipe, pa ako ovo nije crveni meteoalarm ne znam sta je ajjjjj karmela.

p.s todore ne idi u norvesku zbog sebe. bolje nek malo razmisli.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 maj 2018, 14:54

malo nategnuta prica. sve je u drugom planu zarad licence ok posteno,a onda kaze i to s licencom nisu rokovi toliko tijesni,znaci ako se oduzi sa licencom nista od pravljenja ekipe dotad. :roll: :crazy:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 maj 2018, 14:59

nista cekamo drugostepenu..
"mozda budu jos rigorozniji prema nama" jao jao back to the pesimisticnu fazu :(

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 maj 2018, 15:15

Da hoce neko polomit Kostica mater mu yebem.
Sta je Azmire dje ta ljubav prema Slobodi sto ga ne pritisnut da uzme 20 000 i halali ostalo ili reprogram pa tvoj je igrac....mamu vam cigansku obojici yebem
Samo grad da ispostuje reprogram nije problem Senade ni federalka uz tebe smo po OVOM PITANJU.
Sloboda do groba.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 23 maj 2018, 15:39

Pa majku li im ****, gledaj pizde trazi pare kad je pobjegao da trenira sa zeljom, a onaj supak Fatic postene utakmice nije odigrao a trazi 66.000...**** li vam azmir mamu a vi njemu kad vam dade takve ugovore nehljebari

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ZaBoljuSlobodu i 15 gostiju.