Jedino čemu se nadam je da će naći kakvu mrcinu za BWM poziciju. To će biti apgrejd.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ti malo bolje pucis usne, nije ti ni do koljena taj Emerik.topnik1 je napisao/la:Dje su ti dresovi moze slika,gdje je taj Emerik hehehh
Unai Emery intends to make Aaron Ramsey central to his plans at Arsenal, according to Sky ****.
Sta cu kada danasnje Picqe to vole,moram ugoditi ,nije zbog mene nego zbog mog malogbega_afc je napisao/la:Ti malo bolje pucis usne, nije ti ni do koljena taj Emerik.topnik1 je napisao/la:Dje su ti dresovi moze slika,gdje je taj Emerik hehehh
Sta Marsal kaze na pucenje, voli li i on isto?topnik1 je napisao/la:Sta cu kada danasnje Picqe to vole,moram ugoditi ,nije zbog mene nego zbog mog malogbega_afc je napisao/la:Ti malo bolje pucis usne, nije ti ni do koljena taj Emerik.topnik1 je napisao/la:Dje su ti dresovi moze slika,gdje je taj Emerik hehehh![]()
Logično. Koga će drugog vidjeti kao lidera šampionskog Arsenala?Jack je napisao/la:Unai Emery intends to make Aaron Ramsey central to his plans at Arsenal, according to Sky ****.
VGS je napisao/la:Pa Ramsey ako mu neko konacno opali koju vaspitnu i kazni ga ako ne igra poziciju koja mu je odredjena moze biti jako dobar. Disciplina i on ce biti 50% bolji igrac a ne bi me ni zacudilo da je Wengerova ideja bila da ovaj visi u 16 metara sve vrijeme.
Ajvobija.Artetitis je napisao/la:Logično. Koga će drugog vidjeti kao lidera šampionskog Arsenala?Jack je napisao/la:Unai Emery intends to make Aaron Ramsey central to his plans at Arsenal, according to Sky ****.
Pa to ti kazem, ne moze on ni imati defanzivne ucinke kad ne igra defanzivu, taj covjek je vise pred golom protivnika nego na sredini. Sad je pitanje da li je Wengerova zamisao da ovaj visi u protivnickom sesnaestercu ili je bio tolika kita od autoriteta da nije mogao reci igracu da se drzi zaduzenja ili nece igrati. Remzija ako neko disciplinuje po mom misljenju moze igrati barem na 70-80% onog nivoa iz najbolje sezone.AA23 je napisao/la:VGS je napisao/la:Pa Ramsey ako mu neko konacno opali koju vaspitnu i kazni ga ako ne igra poziciju koja mu je odredjena moze biti jako dobar. Disciplina i on ce biti 50% bolji igrac a ne bi me ni zacudilo da je Wengerova ideja bila da ovaj visi u 16 metara sve vrijeme.
Negdje sam pisao statistiku Ramseya one blic sezone kad je bio naš ubjedljivo najbolji igrač.
Imao je najviše procentualno osvojenih duela na svojoj poziciji, 70% ako se sjećam dobro, bukvalno je jeo na sredini terena i imao nevjerovatne defanzivne vještine tada, imao je prosjek osvojenih duela i startova kao Nemanja Matić, zato smo i kidali u tom periodu i bili prvi na tabeli do njegove i Ozilove povrede, a i Liverpool je okidao tu sezonu svakako a mi smo završili četvrti.
Nakon te sezone Ramsey se vratio staroj navici preseravanja i bukvalno je postao igrač koji ne postoji na poziciji koju igra, već on je višak u napadu i ako zabije gol, zabije, ako ne zabije onda ćemo yebati mater našim štoperima što moraju pokrivati Ramseyeve rupetine na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.