RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Pirke
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Pirke » 24 sep 2010, 18:35

MOZAK je napisao/la:Gostovanja navijaca veleza po prvoj ligi federacije..kada bi mnogi posustali, mi smo svoju ljubav iskazali

visoko

slika

hehehehe Sjecam se ovog gostovanja... Tribine nismo imali pa su raja pocela slamovati.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 sep 2010, 18:46

Nikakvo mudrovanje i pametovanje ne treba mostarcima i red army samo cu im reci da pogledaju kako su konkretno Hz radili na promjenama u klubu i sta su radili a druga stvar za essi tm nesto tako u citanju postova naletih na jednu groznu recenicu a to je kad kaze uzeli vam stadion vama mostarcima i velezu e moj sine nemas ti pojma o zivotu a i o grbavici i nekim ratnim desavanjima ti bi na juris ccc :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
i samo da zazelim red armyu spjesnu borbu za svoj klub ;)
izvinjavam se na off
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 sep 2010, 18:59

Esii TM87 je napisao/la:
mujoisuljo je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Niste vi više ni V od Veleža od nekad drugari, tog Veleža se možete tek sa ponosom sjećati i ništa drugo!
Neću više pisati ovdje jer vidim da ne znate normalno diskutovati, ali sam morao da primjetim da ste iz godine u godinu sve više i više iskomplexirani, bolje rečeno isfrustrirani! Za sve je "zaslužan" vaš gradski rival, kojeg do ovih lijepih vremena kojih se rado sjećate nije bilo nigdje, ali je zato vrlo brzo preuzeo primat u gradu. Uzeli su vam prvo BB, (oj muko moja nije vam lahko), uvijek su u vrhu BH fudbala sa zavidnim rezultatima, titula, kupovi, evropa...Vi druga liga, pa ne možete ni jedan yebeni bod osvojiti u derbijima pod BB, (pardon osvojili ste onaj jedan na koševu), čak ih više ne možete dobiti ni u vrapčićima... Mogao bih još nabarajati ali mi se neda više. Da možda i njima ne prodajete tekme kao Želji, jer smo ih mi "ubili" ko zadnje levate prošle sezone! Što prije shvatite gdje je uzrok vaših problema, samim tim prije ćete doći i do rješenja! Prvo morate da dostignete komšije, jer su daleko ispred vas (oni rade, a ne kukaju ko vi) pa tek onda da krenete u trku sa nama jer sa 5 titula smo Institucija ne samo za vas, već za sve! Budite mi pozdravljeni i pamet u glavu...

@ Carina ne drobi više časti ti jer ti očigledno još živiš u prošlosti. Bolje pomozi raji "svojoj" da istraju u svojim namjerama i da i za vas napokon dođu bolja vremena! Ponavljam, samo ih vi možete donijeti sami sebi i niko drugi zapamti! Zato nemoj samo pametovati, radi nešto konkretno!
Sportski pozz.
Prosvijetlio si nas!Sad fino otiđi do Alijinog mezara i prouči mu fatihu i istetoviraj mu ime na ruci.Da vam u Dejtonu nisu vratili Grbavicu sad ovde nebi bilo diskusije oko ove utakmice jer ko zna gdje bi tvoj Željo bio.Ja priznam mi nismo ni V od onog starog Veleža ali znaj da ni jedan klub koji je igrao u bivšoj prvoj ligi nije ni blizu onih vremena.Pa vi imate svoj stadion i grad koji je nekoliko puta veći od Mostara pa ste opet talašika.Nemoj se bolan upuštat u nešto o čemu nemaš pojma.Mlad si za politike, idi na svoju temu i drkaj na Želju, nas pusti na miru.Isto tako rezultati nesmiju biti mjerilo jednog navijača i njegovog odnosa prema klubu.Ti si jedan od onih koji se javlja samo kad se pobjeđuje i slavi a kad ide loše nema vas nigdje.Okani se ćorava posla i šupljaka, pusti nas da se borimo za naš klub, za koji nam nije bitno u kojoj ligi igra već da igra časno i sportski pa makar i u kantonalnoj.
"Talašika" :?: Koji onda izraz možeš iskoristiti za svoj klub?
Za ovo boldirano samo ću reći: Rat se ne bi još završio, da nam Grbavica nije vraćena...U protivnom bi je mi na "juriš" osvojili, Jer je ona samo naša i nikad nam je niko oduzeti neće! Dokaz je i pjesma koju "joj" i dan danas pjevamo svim srcem! Ostalo nije vrijedno pomena...
Da mi je tvoje godine pa da se slatko naspavam!Pa **** me svak skim se ja prepirem. :roll:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 24 sep 2010, 21:17

Ud'rite dušmani sa svih strana ! :P :P :P
Grandmaster.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 sep 2010, 22:00

Oni bi rado onaj Braco,Vaha,Baka, Dusko , Barba, Mara, Kodro, Tuce,Vlada gen sto mi imamo ....

Al ne moze , a to zna dati osjecaj frustracije ....nedovoljnosti .. jaza .... pogotovo ako te nadju da lezis na zemlji ... Hoce da udju na silu u taj prazni prostor poput seljaka kada se docepa grada i praznog stana ... Odma ga obiljezi sa "ZAUZETO" ... :D :D ... Hoce na silu taj fudbalsko gospodski gen bolje i DIESEL sa pijace ako ne mozes do originala bolje i kupljena titula ako ne mozes posteno ;) ....
Napunise nam temu raznim svojim glupostima , opet onaj osjecaj nedovoljnosti na svojoj temi ...

By the way , ovo za rukomet super ideja !!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 24 sep 2010, 22:37

zanima me postoji li jos uvijek grupa RA Ilidza..posto sam i sa ilidze a i vidjao sam neke momke..ovako mladje, i znam da su bili neki na sjeveru protiv cluja..moze odgovor i na pm

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 24 sep 2010, 22:44

Ima ima mladja raja neznam tacno koliko imaju godina 16 18 tu negdje vidjao sam ih ja .
Samo jedan klub Velež Mostar

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 sep 2010, 22:54

kimbo je napisao/la:Oni bi rado onaj Braco,Vaha,Baka, Dusko , Barba, Mara, Kodro, Tuce,Vlada gen sto mi imamo ....

Al ne moze , a to zna dati osjecaj frustracije ....nedovoljnosti .. jaza .... pogotovo ako te nadju da lezis na zemlji ... Hoce da udju na silu u taj prazni prostor poput seljaka kada se docepa grada i praznog stana ... Odma ga obiljezi sa "ZAUZETO" ... :D :D ... Hoce na silu taj fudbalsko gospodski gen bolje i DIESEL sa pijace ako ne mozes do originala bolje i kupljena titula ako ne mozes posteno ;) ....
Napunise nam temu raznim svojim glupostima , opet onaj osjecaj nedovoljnosti na svojoj temi ...

a najblje kad ima onih nisko moralnih klubova pa se prodaju za orbit,inace su velikani samo ih niko ne razumije multi-kulti izgubljeni u vremenu i prostoru :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 24 sep 2010, 22:58

Adnel je napisao/la:Ima ima mladja raja neznam tacno koliko imaju godina 16 18 tu negdje vidjao sam ih ja .
hvala na odgovoru :) znam da su bili prilicno aktivni po ilidzi..i grafiti i nalijepnice..al nisu se dugo zadrzali ni jedno ni drugo..sto od nasih mladjih clanova sto od strumfova..

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 24 sep 2010, 23:57

Za ove sto se rapravljaju o stvarima o kojima nemaju pojma:

Daytonom je uvtrdjeno dijeljenje BiH na 2 entiteta (51%-49), gdje teritorijalna razlika predstavlja samo formalnost. U podijeljenoj drzavi glavni grad SARAJEVO, mora biti 100% u Federaciji (prostor danasnje Lukavice nikada nije bio dio Sarajeva, vec mjesto do kojeg seze grad). Dakle, stadion je vracen u pravi posjed JER SE NALAZI TU GDJE SE NALAZI. Da je kojim slucajem na prostoru RS-a, guravo bi bilo...E, vidite dragi moji, podijeljen je i vas Mostar. Stadion je pripao opet/novo-osnovanom Zrinjskom jer se nalazi u dijeli grada u kojem se nalazi. Ukoliko neki nisu shvatili poentu, jos cu dodati da je potpisnike Daytona kao i NATO, s stotinama hiljada mrtvih na ovim prostorima, zaista bolila jedna stvar za Velež kao i za Želju, a pogotovo ih je bolila jedna stvar gdje ce ko igrat...Da je mentalitet naroda drugaciji, igrali bi oba na istom stadionu...Bio je i Holokaust, pa igra Poljak rodjeni (vise njih) za Njemačku.

Halalite mi off, ali morao sam. Sportski pozdrav svima.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 sep 2010, 00:00

Halal olsun :D
Support Velez, It's logical! ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 sep 2010, 00:30

nick je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Oni bi rado onaj Braco,Vaha,Baka, Dusko , Barba, Mara, Kodro, Tuce,Vlada gen sto mi imamo ....

a najblje kad ima onih nisko moralnih klubova pa se prodaju za orbit,inace su velikani samo ih niko ne razumije multi-kulti izgubljeni u vremenu i prostoru :D
eooo ga opet .... jeste sve smo sto kazes I jos dalje i jos gore, Preko gorkih,preko mornih, Preko gloga,preko drace,
Preko zege,preko stege ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 sep 2010, 00:40

kimbo je napisao/la:
nick je napisao/la:

eooo ga opet .... jeste sve smo sto kazes I jos dalje i jos gore, Preko gorkih,preko mornih, Preko gloga,preko drace,
Preko zege,preko stege ...
ma brao 4+
5 ces dobit kad predjes preko...do tad mahala centar svijeta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 25 sep 2010, 08:52

iggy_tm87 je napisao/la:Za ove sto se rapravljaju o stvarima o kojima nemaju pojma:

Daytonom je uvtrdjeno dijeljenje BiH na 2 entiteta (51%-49), gdje teritorijalna razlika predstavlja samo formalnost. U podijeljenoj drzavi glavni grad SARAJEVO, mora biti 100% u Federaciji (prostor danasnje Lukavice nikada nije bio dio Sarajeva, vec mjesto do kojeg seze grad). Dakle, stadion je vracen u pravi posjed JER SE NALAZI TU GDJE SE NALAZI. Da je kojim slucajem na prostoru RS-a, guravo bi bilo...E, vidite dragi moji, podijeljen je i vas Mostar. Stadion je pripao opet/novo-osnovanom Zrinjskom jer se nalazi u dijeli grada u kojem se nalazi. Ukoliko neki nisu shvatili poentu, jos cu dodati da je potpisnike Daytona kao i NATO, s stotinama hiljada mrtvih na ovim prostorima, zaista bolila jedna stvar za Velež kao i za Želju, a pogotovo ih je bolila jedna stvar gdje ce ko igrat...Da je mentalitet naroda drugaciji, igrali bi oba na istom stadionu...Bio je i Holokaust, pa igra Poljak rodjeni (vise njih) za Njemačku.

Halalite mi off, ali morao sam. Sportski pozdrav svima.

Netacno -Za tvoju informaciju Lukavica je bila u opstini Novo Sarajevo a koliko znam ta opstina je sastavni dio Grada Sarajeva bila i prije rata a i danas je.

Sjedi 2+
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 sep 2010, 10:34

Nakon što smo u zadnja dva kola osvojili 0 bodova, nadam se da ćemo danas odigrati dobro i pobijediti Želju i tako se vratiti u utrku za sami vrh. Još dosta stvari se treba popraviti, ali samo polako. Treba igrati utakmicu po utakmicu i iz svake utakmice trebamo izvući što više.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 sep 2010, 11:30

pile 87 sekiraj se ti za svoje dedare sto se vuku po terenu nemoj se ti sekirat za Hotica i Velez .
Samo jedan klub Velež Mostar

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 sep 2010, 11:58

Adnel je napisao/la:pile 87 sekiraj se ti za svoje dedare sto se vuku po terenu nemoj se ti sekirat za Hotica i Velez .
Ma ne sekiram se ja za velez sto se mene tice mozete se i ugasiti toliko ste mi pali u ocima.Samo je rasprava krenula o politici pa rekoh da vratim na sport al vi pa ocigledno ne mozete bez politike.Pisacu na ovoj temi koliko me volja i dokle ja budem zelio, a ti ako se zelis svadjati sa nekim izadji malo iz kuce.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 sep 2010, 13:47

Malu raju spremam na rukomet, ja odoh da pokisnem gledajuci taktiku proslavljenog i, od danas, nikad prezaljenog, Demira Hotica.

Tri puta Demir, jednom Hotic :lol:
Support Velez, It's logical! ★

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 25 sep 2010, 17:32

Ti si dobro naivan momak Mont0, majke mi. Nemoj mi se sada koprcati sa pričom "ne mogu ja protiv Veleža, protiv ljubavi"... Daj bolan, ko da ja navijam za Mančester ili Arsenal. Eto ti sada i pokisao si i 3-1. Samo se pitam šta si očekivao ?
Care, BOJKOT !!! I neka ti bude jasno da dok je Pika i sadašnja Uprava u Veležu samo ćeš živjeti u fikciji. Uglavnom FK Pika - NK Želježničar 1-3. Pa dobro, nije loše za malog debelog kompleksaša, protiv prvaka samo 3-1. Eh da je tu bio Velež....
Sad će tek komedija kad smijene Hotića, a dovedu recimo Kemala Hafizovića, a ovaj obeća da će igrači ostvariti pobjede ubuduće, hahahaha. Svakakvih čuda u režiji Ćemalovića...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 sep 2010, 18:03

mostarski je napisao/la:Ti si dobro naivan momak Mont0, majke mi. Nemoj mi se sada koprcati sa pričom "ne mogu ja protiv Veleža, protiv ljubavi"... Daj bolan, ko da ja navijam za Mančester ili Arsenal. Eto ti sada i pokisao si i 3-1. Samo se pitam šta si očekivao ?
Care, BOJKOT !!! I neka ti bude jasno da dok je Pika i sadašnja Uprava u Veležu samo ćeš živjeti u fikciji. Uglavnom FK Pika - NK Želježničar 1-3. Pa dobro, nije loše za malog debelog kompleksaša, protiv prvaka samo 3-1. Eh da je tu bio Velež....
Sad će tek komedija kad smijene Hotića, a dovedu recimo Kemala Hafizovića, a ovaj obeća da će igrači ostvariti pobjede ubuduće, hahahaha. Svakakvih čuda u režiji Ćemalovića...
Znaš mostarski ovo i jest zadnja utakmica Hotiću na klupi Veleža. Neka ide i nek ga đavo nosi i njega i njegovu stručnost. Nikog ne možemo dobiti. Idi Hotiću. Da li se već spekuliše ko bi mogao doći za novog trenera? Ovo više ne može ovako. Ako je ovo rješenje da ova prokleta i od boga ukleta uprava ode nek više idu nalet ih bilo. Daboga se nikada neponovila uprava kakva je sadašnju Veležu.. I još nešto podržavam BOJKOT da se konačno ovi lešinari otjeraju. Nemojte posustati i pod cijenu ispadanja iz ove ljige............

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.