FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čestitke na bodovima iz Mostara. Kao što sam i rekao, morate nekad proraditi, a ovo je bilo najbolje vrijeme za to. Pokazali ste da niste za "staro gvožđe", te da ćete i ove sezone biti u samom vrhu(nasuprot mišljenju mnogobrojnih "stručnjaka").
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- zlaya_tm87
- Kontakt:
jao jesi naporan dalilinog mi zivota. de neka ga neko bana pliz.CRC_LJ77 je napisao/la: školovan momak..imaš jake riječi samo što imaš muda labudova pa ne smiješ otiči na utakmici
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ovaj sto ljubi mamu da nas postedi incestoidnih situacija hehehehe,
a ovaj pitar hajde ba hop hop hop kengurko
a ovaj pitar hajde ba hop hop hop kengurko
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- LjoŽe PionŠam
- Kontakt:
CRC
Ali fkt uvijek kad je neko nekoga prozivao za huliganstvo na internetu,trebao je poći od sebe jer isti takav. !
Ali fkt uvijek kad je neko nekoga prozivao za huliganstvo na internetu,trebao je poći od sebe jer isti takav. !
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Jako tesko gostovanje i pobjeda bas u pravom trenutku...ova pobjeda vrijedi svih nasih sekiranja...bravo plavi momci...cestitam svakom igracu,od prvog do zadnjeg,ponijeli su se muski,odigrali po jako teskim uslovima i pobijedili na kraju...ovo je jako vrijedno i zbog tabele i zbog psihe i zbog daljih utakmica...svaka cast !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Idiote pa pogledaj lokaciju i sve ce ti biti jasno..[/quote]CRC_LJ77 je napisao/la:kako ti kažeš INTERNET NAVIJAČ..što nisi u Mostaru??![]()
školovan momak

Hahahhahahaa, de molim te reci mi da se salis????? Jesi ti cuo za zemlju pod nazivom SVEDSKA, i gdje se nalazi. Cuj, ne smijes otici na utakmicu hahahhahahah, jao boze dragi kakvih ljudi ima na ovom svjetu...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne smaraj bolan, bas me zanima gdje ces ti biti kad Sarajevo bude igralo u gostima.
zrinjski dobio i borac, sto je vazno od ovih odigranih... opet borac bjezi 4 boda zelji... stici cemo mi to hehe
Pobjeda zlata vrijedna.Prvo zbog psihe sviju nas,pa onda bodova stanja na tabeli.Najvaznije pokazali smo da smo najveci i najbolji kad najvise treba.
pobjeda za Bajru Haubicu.....izdzi Bajro
pobjeda za Bajru Haubicu.....izdzi Bajro

1921-2011
Nije mi jasno sto uopste reagujete na ove wanna be argentince. Pustite ih malo, vidite da ih je panika ufatila. Nebojte se da ce vam olimpic 1 bod

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dobro je ...Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica u Mostaru je veoma bitna za nas i vrlo lako bi mogla biti prekretnica za nastavak sezone. Sa pobjedom ne dobijamo samo 3 boda nego puno vise. Izmedju ostalog, samopouzdanje igracima i podizanje atmosfere medju navijacima. Lakse bi igrali kup utakmicu sa Borcem. Pobjedom nad Celikom kuci, u sljedecem kolu, bi lakse docekali gostujucu utakmicu u Istocnom Sarajevu a onda i derbi.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
evo na BH radio 1 rekao lik da je se iz aviona mogao vidjeti penal koji nije sudjen, ono sto je yose rekao nad lazom...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ovo je pobjeda koja nam je kao hljeb trebala, ovo je tekma koja ce prelomit ovu polusezonu definitivno,
bravo momci
pobjeda za Bajru
bravo momci
pobjeda za Bajru
Semper Fidelis
drago mi je sto smo se vratili nakon primljenog gola,svaka cast momci
-
- Kontakt:
Bravo momci ....vjerovali ili ne sinoc sam sanjao da smo i ovu sezonu prvaci...nadam se da ce se to stvarno i desiti aBd....Volim te Zeljo...
Visestruka vaznost pobjede. Gubili, 3 gostovanja zaredom zijanili, 5-6 povrijedjenih, raznorazni vjetrovi sa svih strana itd itd itd, odavno vaznije pobjede nije bilo.
Sanjao sam i ja neke kanarince ima li to neke veze sa ovim hehehe
Sanjao sam i ja neke kanarince ima li to neke veze sa ovim hehehe
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 25 sep 2010, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Paromlinac, Redfire16 i 50 gostiju.