NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Što se priča,je li Begonja ostaje?
Cudna sezona u najmanju ruku. Niti sam nezadovoljan, a nisam ni zadovoljan. Smatram da nam je ovosezonski nastup u Europi bio uspjesan. Izbacili smo ekipu koja je ko zna koliko puta skuplja od nase, protiv skotskog velikana smo odigrali odlicno, i da je bilo malo srece(Krstanovic volej) tko zna kako bi zavrsiloEvolve je napisao/la:Rezime sezone ?

A sto se tice prvenstva,

Maric i Zlomislic definitivno pokazali da se na njih moze racunati, nadam se da ce i jedan i drugi vec ove naredne sezone imati daleku vecu ulogu, pogotovo Maric
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
To sam mislio reći, ako imaš kvalitetnog kondicionog te ozljede bi trebale biti smanjene, one na utakmici nemožeš utjecati, tipa Menalo potres mozga, Čabraja ozljeda itd. ali bila je tu masa onih sitnih stvari
NK Široki Brijeg
Amen, nek se ne vraca vise hahasince1948 je napisao/la:Peko bivši
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ovo je nekim igracima (pogotovo nasima koji su dugi niz godina ovdje) prvi put da su prosli ovakav tempo priprema, nije ni Brekalo tu puno za ozljede kriv mada nek i on mrvicu popusti 

- Evolve
- Kontakt:
Bar neka dobra vijest danas, ne vraćaj se više.
Trebao bi Begi ostat i sljedecu sezonuSCOUTZADAR98 je napisao/la:Što se priča,je li Begonja ostaje?
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
Mene samo zanima status Barišića. Ukoliko on ostane nek se propucaju
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Odlaskom Bralica, ostaješ samo na Perkovicu...imamo jos Nikica na posudbi. Za ljutu muku moze i on ostati, ali kao zamjena. Tesko je naci dobrog stopera danas, Joja bar ima iskustva, iako je kikser. Isto mi je ostao on ili se vratio Brekalo.PERO1234 je napisao/la:Mene samo zanima status Barišića. Ukoliko on ostane nek se propucaju
- Evolve
- Kontakt:
Nebi ga ja ni za ljutu muku, uvedi bilo kojeg juniora stopera, bolji je.
NK Široki Brijeg
Joji je ponuđeno jos godina,ali sve je na njemu jer nije više željan profesionalnog nogometa..jos mi je on ostao od nepozeljnih u ekipi 
Brekalo i Nikić ne dolazi u obzir.

Brekalo i Nikić ne dolazi u obzir.
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
Luka Begonja ostaje na Pecari,Baraban po svemu sudeci bivši,Jurić posudba,ranije sam pisao da je Brale odbio produziti ugovor..
Samo jedno ime
Drago mi je radi Begonje,nadam se da ce odraditi kvalitetne pripreme i da ce biti vazna karika u ekipi,jer sigurno moze i zna igrati na visokoj razini.Barabanu hvala na svemu,iako bez nekog pretjeranog golgeterskog ucinka,treba mu skinuti kapu za borbu,trku i pozrtvovnost u nasem dresu.Ja bi Jurića ostavio,iako nije imao neku minutazu,pokazao je da se na njega moze racunati.Bralić,hvala i njemu,najvise ce faliti Tonći.
Igraj Široki ti si najbolji!
Prvo pojačanje u novoj sezoni.
Vraća se Slavko Brekalo
Vraća se Slavko Brekalo
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Tuga, mislio sam da idemo naprijed, al nista od toga ocito..PERO1234 je napisao/la:Prvo pojačanje u novoj sezoni.
Vraća se Slavko Brekalo
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "