On se nazalost u ovom slucaju nishta ne pitaOmerbavarac je napisao/la:Zdena rekao Gero, zato odbij.Admir_Sa je napisao/la:Pa ja biram avatar, a to ce da bude dortmund. ja bayern ocima ne mogu gledat, pa mi jos samo jedan avatar vishe fali![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
On se nazalost u ovom slucaju nishta ne pitaOmerbavarac je napisao/la:Zdena rekao Gero, zato odbij.Admir_Sa je napisao/la:Pa ja biram avatar, a to ce da bude dortmund. ja bayern ocima ne mogu gledat, pa mi jos samo jedan avatar vishe fali![]()
Ma svejedno, da ne spamamo temu. Kad se Zdena pojavi, dogovorite se.Admir_Sa je napisao/la:Pa valjda se to odnosilo da umjesto njega on meni bira avatar izmedju ona 4 kluba sto sam par postova iznad napisao
Nisam trenutno kod kuće, stižem u nedjelju i tad ću staviti avatar.Admir_Sa je napisao/la:Nidje zdene![]()
Zabio i to kako, na majstorski nacin i pokazao jos jednom ko je gazdaLos*Blancos je napisao/la:zabijo ga tata RAUL![]()
Predobar tekst po meni,ali uvijek ima levata koji će reći nešto protivHamo je napisao/la:Mohammed war ein Prophet
Der vom Fußballspielen nichts versteht
Doch aus all der schönen Farbenpracht
Hat er sich das Blau und Weiße ausgedacht.
Gdje navijači ovaj tekst izmisliše i baš Muhameda![]()
Znao sam za ovo odavno ali nikako da upitam.
Dobar ti avatarZdena04 je napisao/la:Konačno sam tu.![]()
Nisam gledao ove dvije utakmice gdje smo upisali prve bodove al' nema veze, neka smo počeli sakupljati bodove. Na osnovu onoga što sam vidio i pročitao zaključio sam da nismo nešto dobro odigrali u Freiburgu no ipak smo pobijedili. Protiv M'gladbacha su prvo poluvrijeme odigrali katastrofalno a drugo fantastično.
Čekam da se javi @Admir_Sa pa da stavim taj avatar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.