EuroLeague 17/18
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EuroLeague 17/18
kakav raspad sistema kod žalgirisa
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakva luda utakmica. Lijep uvod za veliko finale.
Jao zalgiris za malo prodadose dobijenu tekmu

E sada ide i veliko finale, nadam se dobroj tekmi

E sada ide i veliko finale, nadam se dobroj tekmi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
У " за 3.' на Ф4 $ $ & је " " ", $ & је ' " ¥ пораз у ?.
& је " са " & ? $ ?, $ су $, " на " ", " пара, " & у ?, " $ све ", " &, " " запну за &.
" & су ? то ?, пораз у ? $ ? " је " $, % је ? ? " ? не ? ¥, " ова " за 3.' је за " " &.
На $ " " у ? " " ¥ & пораза у 1/2Ф, ? " су у ' ' ? " $, " $ су ?. " " су ? ? " $ $ " " ', 3.' % за " " сезону ?.
" то је то. ? је $ % " $, са $ " жара, /. " ? $. Ветеран & те ? " " " на &.
& је $ $ /, но & су ? на прагу &, ? -24 у 3/4, у 4/4 су ? ангажовано $, " ? је ? ?, " ? &, на & " ? пораз (77:79). " ? рђаво ? & се ? у $ $ овог ', но " - по $ " овај Ф4.
На & $ " је " & % & ' & " % ", " & ? " су $ својој ? %. Све " за ? ову сезону ?.
& је " са " & ? $ ?, $ су $, " на " ", " пара, " & у ?, " $ све ", " &, " " запну за &.
" & су ? то ?, пораз у ? $ ? " је " $, % је ? ? " ? не ? ¥, " ова " за 3.' је за " " &.
На $ " " у ? " " ¥ & пораза у 1/2Ф, ? " су у ' ' ? " $, " $ су ?. " " су ? ? " $ $ " " ', 3.' % за " " сезону ?.
" то је то. ? је $ % " $, са $ " жара, /. " ? $. Ветеран & те ? " " " на &.
& је $ $ /, но & су ? на прагу &, ? -24 у 3/4, у 4/4 су ? ангажовано $, " ? је ? ?, " ? &, на & " ? пораз (77:79). " ? рђаво ? & се ? у $ $ овог ', но " - по $ " овај Ф4.
На & $ " је " & % & ' & " % ", " & ? " су $ својој ? %. Све " за ? ову сезону ?.
Zadnja izmjena: Divos, dana/u 20 maj 2018, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Aj drago mi je pa Zalgiris uze pobjedu. Sezona preko svih ocekivanja
$ нас & ? ? ?. $ Фенера је наравно Жоц, & " зна & се " ? ?.
Ту " " за & ', & (?) " ? ($ " ?), " - " у ' '. ? - $ свој $ у $, у 1/2Ф & " % " " $ " $. Он то - " у ?, ту ' " $, ту су % " ', & - " " " $ ' у ?.
$ је ? у птању, ту " ова сезона стане у $ ", ? $. & % $ овог Ф4, но $ је ту " " /, јесте % & ", % то " онај " /, ' " $ не стаје, но / је " ". " " $.
? су ту, $ у ' ? " $ своју ?, ?, / $ ? " зна " у " ", " он је ¥ тај & ", " " за ? '.
& " $ %, 50:50%, ? $ $ + " -, ' % $ & $ & " $, $ $ $ $ $. Оно % је ", $ $ %.
Ту " " за & ', & (?) " ? ($ " ?), " - " у ' '. ? - $ свој $ у $, у 1/2Ф & " % " " $ " $. Он то - " у ?, ту ' " $, ту су % " ', & - " " " $ ' у ?.
$ је ? у птању, ту " ова сезона стане у $ ", ? $. & % $ овог Ф4, но $ је ту " " /, јесте % & ", % то " онај " /, ' " $ не стаје, но / је " ". " " $.
? су ту, $ у ' ? " $ своју ?, ?, / $ ? " зна " у " ", " он је ¥ тај & ", " " за ? '.
& " $ %, 50:50%, ? $ $ + " -, ' % $ & $ & " $, $ $ $ $ $. Оно % је ", $ $ %.
Luka over, Fener pobjeda. Win-win.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
dokle je ovo sve doslo da se ja radujem kosu fernandeza,nesto ne mogu turke i obradovica
Cim su im prestali svirat faule turska **** se vracaju
-
- Kontakt:
Ne vidim po cemu je to Doncic bolji od Muse, stvarno nista posebno
Dobra tekma, pravo finale 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
GaelMonfils je napisao/la:Ne vidim po cemu je to Doncic bolji od Muse, stvarno nista posebno
ma jedva da je bolji od atića
- anonymousHD
- Kontakt:
Wanamaker spreman za Hollywood, kakva gluma.MElloo je napisao/la:Cim su im prestali svirat faule turska **** se vracaju
Koja je razlika između Beograda i Istanbula?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Evo da ti ja kazeemKawhi je napisao/la:Koja je razlika između Beograda i Istanbula?
Vise turaka ima u beogradu nego u istambulu
Dobra tekma,sudenje sasvim OK...Tavares bi mogao da presudi Ako su pametni.
Al onaj ofanzivni faul Dončića. Kalinić prvo 5 faulova na njemu i onda sviraju ofanzivni faul Luki nakon samo jednog faula. Niđe veze.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Pa normalno. Otišli iz Stambola u Sarajevo.. Naredio sultan.MElloo je napisao/la:Evo da ti ja kazeemKawhi je napisao/la:Koja je razlika između Beograda i Istanbula?
Vise turaka ima u beogradu nego u istambulu

@Kawhi kojih pet? De nabrojih. Nemoj samo bacati brojeve i nadati se da niko neće vidjeti laž.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- anonymousHD
- Kontakt:
Najočitiji faul u tome svemu je bio kad ga je udario u lice. Čovjek ga i nogama udara i kukovima i rukama, Lamonica svira faul u napadu. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.