Talijanima je FFP samo izgovor jer ne žele puno da troše, ko hoće nađe načina (sponzorski ugovori, ime trening centra...).Captain4 je napisao/la:Samo Talijani poštuju FFP, gdje su te silne kazne PSG, Cityu, Realu..
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Cuj Real troši
U zadnjih 5 godina ljudi u minusu od svega 50 miliona na transfere mislim
Druga stvar je sto ovi raspali milanski klubovi nemaju u rosteru ukupno 2 i pol kvalitetna igrača koja mogu prodati pa da dovedu nesta

Druga stvar je sto ovi raspali milanski klubovi nemaju u rosteru ukupno 2 i pol kvalitetna igrača koja mogu prodati pa da dovedu nesta
- BuffonGigi
- Kontakt:
FFP dise za vratom Kinesko - Talijanskim klubovima jer nemaju prihode, a pokusavaju pumpanjem love da se vrate tamo gdje su nekad bili. PSG u zadnje vrijeme ima jak marketing i dosta dobrih sponzorskih ugovora,a igraju i Ligu Prvaka konstantno godinama vec. Tako da se ne mogu porediti u kontekstu FFP-a.
Juventus trenutno ima love za trosenje itekako, ali bit ce je jos i vise zbog prodaje par igraca. Sve u svemu ocekuje se revolucija, jer pojedinci koliko god da imaju kvalitet, nemaju vise gladi da se nadmecu u ovako slaboj ligi.
Juventus trenutno ima love za trosenje itekako, ali bit ce je jos i vise zbog prodaje par igraca. Sve u svemu ocekuje se revolucija, jer pojedinci koliko god da imaju kvalitet, nemaju vise gladi da se nadmecu u ovako slaboj ligi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kralju ovdje nema Talijana pa da nekome smeta što mu klub više nije "pravi" talijanski (a kao da ima ijedan da je takav)BuffonGigi je napisao/la:FFP dise za vratom Kinesko - Talijanskim klubovima jer nemaju prihode

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zna seChinaglia je napisao/la:momcino koga ces ti podrzatmuxa je napisao/la:Bravo Chini

Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Cuj PSG i marketing. Kralju sve je to cisto upumpavanje novca preko kojekakvih firmi. Kad zatreba novca, ugovor se obnavlja. Isto radi i City. Koga zanima ko je vlasnik kluba i kako novac stiže. Što se mene tiče neka vlasnik i Nigerijac, samo neka pare troši.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
PSG je drzavni projekat jedne male fildzan drzavice sa Arabijskog poluotoka, doslovno jedma drzava pumpa novac u PSG.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ta ista kompanija je htjela kupiti Milan. Ali pedofil nije htio prodati. Na žalost stotina miliona navijača širom svijeta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jao sto vam smeta kad spomenem Kineze...a to je cinjenica i nista drugo. Nije nikakvo ruganje ni bilo sta. Milan i Inter su u vlasnistvu Kineza, i do sad nisu zapoceli nikakav ozbiljan projekat, iako se lupalo na sva zvona o tome. Spiskaju 100 mil na polovnjake i misle da su u vrhu svjetskog fudbala, e pa stani malo bato... Iako mi se ne svidja recimo politika Rome kad je u pitanju prodaja igraca, mislim da su organizaciono jedini na tragu Juventusu donekle, svi ostali su blago receno katastrofalni.
PSG i City imaju stalno pune stadione, ogromne prihode od TV prava, ja znam da je to tesko reci, ali radi se o velikim klubovima. Sama tradicija ne cini klub velikim, postoje brojni faktori za to. Ali ne znam koliko jos godina provedenih u prosjeku morate provesti da shvatite neke stvari...
PSG i City imaju stalno pune stadione, ogromne prihode od TV prava, ja znam da je to tesko reci, ali radi se o velikim klubovima. Sama tradicija ne cini klub velikim, postoje brojni faktori za to. Ali ne znam koliko jos godina provedenih u prosjeku morate provesti da shvatite neke stvari...
City ima jake prihode od tv prava kao i svi Englezi ali PSG ne, oni imaju manje čak i od talijana. Pun stadion? Pa Inter prati više navijača na stadionu nego PSG ili City. Šta ste ono još provalili, PSG ima jak marketing?BuffonGigi je napisao/la:PSG i City imaju stalno pune stadione, ogromne prihode od TV prava, ja znam da je to tesko reci, ali radi se o velikim klubovima. Sama tradicija ne cini klub velikim, postoje brojni faktori za to. Ali ne znam koliko jos godina provedenih u prosjeku morate provesti da shvatite neke stvari...

- BuffonGigi
- Kontakt:
TI mozes sebi oba testisa odrezati, ali i dalje cete tavoriti u sredini i slaviti ucesce u kupu UEFA. Znaci tesko postoji nacin da se to promijeni. Eto tako da ti objasnim na tvom jeziku.
joj Olimpica, Allahu dragi :tokralju:
joj koreografije **** ti sve, ovi navijaci zasluzuju bolje :(
joj koreografije **** ti sve, ovi navijaci zasluzuju bolje :(
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 20 maj 2018, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Svaki prafi antifašista je večeras uz Internazionale 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Forza Lazio 
Idemoooo

Idemoooo

Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 20 maj 2018, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
GOOOOOOOL idemooooooo, volim te Lazioooooo !!!!!!!!!!! :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
koja sreća, ova bi lopta otišla jedno 5-6 metara od gola da ne pogodi perišu u vugla 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
http://live.drakulawidget.com/streamvid ... 62755.htmlFaraon iz Visokog je napisao/la:gdje gledate,nek baci neko stream,ja ne mogu naci
ćoker icardi 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ovo je brutalna istina. Covjek im je izbio ligu prvaka ove godinerope11 je napisao/la:ćoker icardi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.