tebi prvi post i odma djelis vaspitneLjoŽe PionŠam je napisao/la:Jesi glupan gore ti je stole napisao da to ima samo velež ti postavljaš glupa pitanja !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
tebi prvi post i odma djelis vaspitneLjoŽe PionŠam je napisao/la:Jesi glupan gore ti je stole napisao da to ima samo velež ti postavljaš glupa pitanja !
slazem se sa tobom uvjek sam volio i volim Velež naravno poslje ŽELJE al polako mi postaju isto ko sloboda,celik,zrinjski,sarajevo itd itd...barbarez je napisao/la:meni je velez uvijek bio simpatican,ali stvarno ne kontam taj njihov animozitet prema zelji.njih je sarajevo izbacivalo iz lige,pustali im bodove po mostaru i oni se lizu sa pitarima,a protiv zelje uvijek neka frka,uvijek neke tenzije.ne mogu sada da trazim sliku od prije par godina sa utakmice zeljo-zrinski kada je na jugu bio veliki transparent izronice velez za one sto ga vole,kada su bili u drugoj ligi u istoj onoj ligi u koju ih je lijepo trasiralo sarajevo.bravo mostarci svaka cast,za svu tu mrznju.
Esii TM87 je napisao/la:tebi prvi post i odma djelis vaspitneLjoŽe PionŠam je napisao/la:Jesi glupan gore ti je stole napisao da to ima samo velež ti postavljaš glupa pitanja !halooo
LjoŽe PionŠam je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:tebi prvi post i odma djelis vaspitneLjoŽe PionŠam je napisao/la:Jesi glupan gore ti je stole napisao da to ima samo velež ti postavljaš glupa pitanja !halooo
Da ti znaš koji mi je post' ne bih ti više nijedne progovorio
ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOoLjoŽe PionŠam je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:tebi prvi post i odma djelis vaspitneLjoŽe PionŠam je napisao/la:Jesi glupan gore ti je stole napisao da to ima samo velež ti postavljaš glupa pitanja !halooo
nebitno...vidis da nas je krnulo u gostimaLjoŽe PionŠam je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:tebi prvi post i odma djelis vaspitneLjoŽe PionŠam je napisao/la:Jesi glupan gore ti je stole napisao da to ima samo velež ti postavljaš glupa pitanja !halooo
ko nam je to banovanLjoŽe PionŠam je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:tebi prvi post i odma djelis vaspitneLjoŽe PionŠam je napisao/la:Jesi glupan gore ti je stole napisao da to ima samo velež ti postavljaš glupa pitanja !halooo
Mi smo bolji od toga.nookey je napisao/la:Treba ih išibati sad u u drugom poluvremenu,ta su oni umislili,da nas svi redom mogu tući,joj jedva čekam proljeće pa da nam svi ovi seljaci dođu na Grbavicu!
Ma znam ali izgleda da im ove godine moramo objasniti kako će se ubuduće ponašati kad mi dođemo u gostetanzla je napisao/la:Mi smo bolji od toga.nookey je napisao/la:Treba ih išibati sad u u drugom poluvremenu,ta su oni umislili,da nas svi redom mogu tući,joj jedva čekam proljeće pa da nam svi ovi seljaci dođu na Grbavicu!
A čuj komentatora života ti,ubio se za koride!Avanes je napisao/la:Vjecito pitanje, mogu li ovi ped.ers.kiju muziku pustiti na radiju za vrijeme ovih pauza kad su utakmice?
navijači će se vratiti najvjerovatnije....1921 ! je napisao/la:NAŠI NAVIJAČI DOŠLI AL IM NEDAJU NA SKELU , JER NISU PLATILI KATE ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.