Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
kolektivna zbunjenost u Sarajevu, jesmol naši ili smo njihovi?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
dobro rečeno...Rigoletto je napisao/la:kolektivna zbunjenost u Sarajevu, jesmol naši ili smo njihovi?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nego kako, ko je prvi dao slobodu vjerovanja do Islama?Kawhi je napisao/la: Meni je ovo najjaca stvar. Svi ce rado reci da se islam mirom sirio, al ce isto tako reci da su im Osmanlije drage jer su donijele islam ratom.
Ratom je islam došao na ove prostore ali nije niko prisiljen da vjeruje.
Meni je jače ovo velicanje nekih kraljeva, kao ja se trebam ponositi kraljevskom porodicom koja se rasula po evropi dok osmanlike nisu ni pokucale na vrata kako treba.
Don't hate what you don't understand.
Jel te podsjeca na Mostar.Rigoletto je napisao/la:kolektivna zbunjenost u Sarajevu, jesmol naši ili smo njihovi?
Hm, svaka nacija u Evropi se ponosi svojim dinastijama. To je dio nacionalnog identiteta. Gdje je nas identitet?xaviesta je napisao/la:Nego kako, ko je prvi dao slobodu vjerovanja do Islama?Kawhi je napisao/la: Meni je ovo najjaca stvar. Svi ce rado reci da se islam mirom sirio, al ce isto tako reci da su im Osmanlije drage jer su donijele islam ratom.
Ratom je islam došao na ove prostore ali nije niko prisiljen da vjeruje.
Meni je jače ovo velicanje nekih kraljeva, kao ja se trebam ponositi kraljevskom porodicom koja se rasula po evropi dok osmanlike nisu ni pokucale na vrata kako treba.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
FGR, najveca zla, masakri i holokausti su se dogodili zbog Vatikana. Al' to je OK, sad su šminka, postavi hipi papu i kao da se nista nije desilo.Derdiyok je napisao/la:Jel problem kad papa dođe ?
jok, samo na SarajevoKawhi je napisao/la:Jel te podsjeca na Mostar.Rigoletto je napisao/la:kolektivna zbunjenost u Sarajevu, jesmol naši ili smo njihovi?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ponose se debili, Belgijanci, Španci koji su uspjeli što niko nije, izbrisati kompletnu jednu civilizaciju sa lica zemlje.Kawhi je napisao/la: Hm, svaka nacija u Evropi se ponosi svojim dinastijama. To je dio nacionalnog identiteta. Gdje je nas identitet?
Ništa veći dokaz od one Ruske drolje od prije 3 hefte koja je iskoristila pozornicu i pričala o nekakvom građanskom ratu u BiH. Ili o laktaškom voždu koji u svakoj prilici priča o secesionizmu u Beogradu dok je narod u tom entitetu na granici siromaštva.NeshaFCB je napisao/la:Dolazak Erdogana je samo dokaz da BiH nije država.
I da je njen kraj sve izvjesniji.
Kako ne bih bio pogrešno protumačen, aludiram na to da niko nikoga ne pita može li, već se radi sopstvene promocije potežu koraci.
Da se razumijemo, svejedno mi je ko dolazi u Sarajevo. Baš kao i u Mostar.
Suština je da se svo licemjerstvo politike ogleda između ostalog i u gore navedenom.
Deceniju se iz Sarajeva plasira kako su Srbi kočnica ka EU... A onda prvi međ Bošnjama prima čovjeka kojem je EU zabranio održavanje mitinga na svojoj teritoriji. Plus čovjeka naroda koji je 500 godina uništavao tu istu državu.
BiH će biti država sve dok u njoj žive ljudi koji je vole, a ne oni koji slave druge zemlje. Znam da bi "vam" bilo drago da je nema, ali neće da može.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kad se ovo dešavalo?xaviesta je napisao/la:FGR, najveca zla, masakri i holokausti su se dogodili zbog Vatikana. Al' to je OK, sad su šminka, postavi hipi papu i kao da se nista nije desilo.Derdiyok je napisao/la:Jel problem kad papa dođe ?
Memento Mori...
Memento Mori...
Malo se kopiraju statusi sa fb.bihuzur je napisao/la:Na čaršiji u Sarajevu stavili zastavu sa ljiljanima i zastavu Turske, a osmanlije odsjekle glavu zadnjem bosanskom kralju koji je nosio krunu sa ljiljanima.High je napisao/la:Otprilike - par sekundi prije postavljanja bombe.BelminM23 je napisao/la: To već čuješ riječi Sultana i predsjednika Bošnjaka dok stojiš u prvim safovima glasačke klase?
Nepoznavanje historije vodi u propast jednog naroda.
Zanimljivo je i to da je na danasnji dan pao Bobovac kao simbol srednjovjekovne bosanske države, i to baš od istih tih Osmanlija.
Kocka je bačena
Naravno da jest,sta ce nam lider najvece pedofilske organizacije na svijetuDerdiyok je napisao/la:Jel problem kad papa dođe ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nije bitno kad, vec u cije ime.Sage je napisao/la: Kad se ovo dešavalo?
Pa naravno da je bio građanski rat. Jer da nije, danas bi valjda i u Sarajevu živjeli Srbi, a Bošnjaci u Banjaluci.Pogba je napisao/la:Ništa veći dokaz od one Ruske drolje od prije 3 hefte koja je iskoristila pozornicu i pričala o nekakvom građanskom ratu u BiH. Ili o laktaškom voždu koji u svakoj prilici priča o secesionizmu u Beogradu dok je narod u tom entitetu na granici siromaštva.NeshaFCB je napisao/la:Dolazak Erdogana je samo dokaz da BiH nije država.
I da je njen kraj sve izvjesniji.
Kako ne bih bio pogrešno protumačen, aludiram na to da niko nikoga ne pita može li, već se radi sopstvene promocije potežu koraci.
Da se razumijemo, svejedno mi je ko dolazi u Sarajevo. Baš kao i u Mostar.
Suština je da se svo licemjerstvo politike ogleda između ostalog i u gore navedenom.
Deceniju se iz Sarajeva plasira kako su Srbi kočnica ka EU... A onda prvi međ Bošnjama prima čovjeka kojem je EU zabranio održavanje mitinga na svojoj teritoriji. Plus čovjeka naroda koji je 500 godina uništavao tu istu državu.
BiH će biti država sve dok u njoj žive ljudi koji je vole, a ne oni koji slave druge zemlje. Znam da bi "vam" bilo drago da je nema, ali neće da može.
Što se tiče vaše ljubavi... Pitam se šta bi bilo da je toliko ne volite... Onda valjda nebi dočekivali okupatore... Ko će ga znati... različiti su ti aršini o ljubavi. Jednako kao i o naopako okrenutoj zastavi i pjevanju himne koja nema tekst ili ti skrnavljenju. Al eto, volite je.
Jeste bitno. Mentalni sklop ljudi i svijeta, generalno, nije isti 1091. godine i 2018. godine....xaviesta je napisao/la:Nije bitno kad, vec u cije ime.Sage je napisao/la: Kad se ovo dešavalo?
Nit kudim Islam nit branim Kršćanstvo, Bože sačuvaj, ali nije isto poredit Krstaški rat prije 900 godina i neke stvari koje bi velika većina muslimanskog svijeta pokrenula u 2018. godini.
Znači poenta je što neću da se neko yebe nad državom koja je moja kao što je slučaj danas. Vidim ovdje se spominju Hrvati i Srbi, pa sa njim smo imali zajedništvo u prošlim državama i sad stanujemo zajedno, pogotovo u BiH, ljudi imaju dvojna državljanstva, politika i šta sve ne igra ulogu, trgovinski sporazumi, lopovluci itd. I sad njemu je zabranjeno u EU, kojoj mi stremimo i mi skinemo gaće i naguzimo se. Baš LGBT potez
Memento Mori...
Memento Mori...
O takvom karakteru rata možda vi učite u vašoj mitomanskoj historiji. Činjenice su ipak drugačije. Je li ono bijaše da su vojnici JNA stradali u tadašnjoj Dobrovoljačkoj ili sam nešto propustio?NeshaFCB je napisao/la:
Pa naravno da je bio građanski rat. Jer da nije, danas bi valjda i u Sarajevu živjeli Srbi, a Bošnjaci u Banjaluci.
.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nikad mi bolji ramazanski dani nisu bili bolji i brži nego čitajući jugofašista komentare po Klixu, N1, Sarajevo Grad... zbog imigranata i sad Erdoana.
Još sutra, čini mi se, počinje serija na Hayatu o najvećem sinu bosanskom, rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, mojoj sreći nema kraja.
Vidiš kako filipu, tuzlaku, Sagetu... i ostaloj crvenoj ekipi ne smetaju postovi Neshe ali zato ljiljan, islam, Erdoan, džamija, iftar.... zapjene.
Još sutra, čini mi se, počinje serija na Hayatu o najvećem sinu bosanskom, rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, mojoj sreći nema kraja.
Vidiš kako filipu, tuzlaku, Sagetu... i ostaloj crvenoj ekipi ne smetaju postovi Neshe ali zato ljiljan, islam, Erdoan, džamija, iftar.... zapjene.
Kocka je bačena
Pa posljedice krstaških ratova se i danas osjete daleko više od osmanskih osvajanja.Sage je napisao/la: Jeste bitno. Mentalni sklop ljudi i svijeta, generalno, nije isti 1091. godine i 2018. godine.... i mi skinemo gaće i naguzimo se. Baš LGBT potez
I nije mentalni sklop drugaciji puno i prije su ljudi isli u ratove radi vecih ciljeva i straha ne zato sto im se ratovalo.
I vode se ratovi ma druge nacine, cilj je isti samo nacin i povod drugaciji.
A nad državom ti se više yebu komšije s kojim si skoro dijelio državu, yebu ti se i sugrađani sve tri nacije. Rekao bih jednako, bošnjaci, srbi i hrvati.
Sinko, imaš pogrešnu sliku o meni. To što ja razmišljam glavom koju nosim, imam svoj stav i mišljenje, koje mi niko nije servirao nit natuknuo iz ljubavi il mržnje i što nisam zauzeo stranu, je drugi par opanaka.Hendo je napisao/la:Nikad mi bolji ramazanski dani nisu bili bolji i brži nego čitajući jugofašista komentare po Klixu, N1, Sarajevo Grad... zbog imigranata i sad Erdoana.
Kad si me već počeo uzimati u usta, da ti dam jedan prijedlog: pošto vidim spominješ BiH domoljubno(a ja ovdje radim i doprinosim, živim, djecu podižem), i ti se žrtvuj, napusti EU, dođi, ima recimo Kamenica kod Zvornika, zatraži premještaj pa da možeš biti duhovni vođa ljudima koji su se vratili na ognjišta i muku muče. Bit ćeš veći u očima Gospodara nego što neke tamo konvertuješ na Islam.
No hard feelings, ipak si RED...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čisto da ostali vide kako sam te trajno banovao. Ništa više. Uživaj u mitomaniji.NeshaFCB je napisao/la:
Pa naravno da je bio građanski rat. Jer da nije, danas bi valjda i u Sarajevu živjeli Srbi, a Bošnjaci u Banjaluci.
Što se tiče vaše ljubavi... Pitam se šta bi bilo da je toliko ne volite... Onda valjda nebi dočekivali okupatore... Ko će ga znati... različiti su ti aršini o ljubavi. Jednako kao i o naopako okrenutoj zastavi i pjevanju himne koja nema tekst ili ti skrnavljenju. Al eto, volite je.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.