Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Rigoletto
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Rigoletto » 20 maj 2018, 12:47

kolektivna zbunjenost u Sarajevu, jesmol naši ili smo njihovi?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 maj 2018, 12:50

Rigoletto je napisao/la:kolektivna zbunjenost u Sarajevu, jesmol naši ili smo njihovi?
dobro rečeno...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 maj 2018, 12:51

Kawhi je napisao/la: Meni je ovo najjaca stvar. Svi ce rado reci da se islam mirom sirio, al ce isto tako reci da su im Osmanlije drage jer su donijele islam ratom.
Nego kako, ko je prvi dao slobodu vjerovanja do Islama?
Ratom je islam došao na ove prostore ali nije niko prisiljen da vjeruje.
Meni je jače ovo velicanje nekih kraljeva, kao ja se trebam ponositi kraljevskom porodicom koja se rasula po evropi dok osmanlike nisu ni pokucale na vrata kako treba.
Don't hate what you don't understand.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 maj 2018, 12:52

Rigoletto je napisao/la:kolektivna zbunjenost u Sarajevu, jesmol naši ili smo njihovi?
Jel te podsjeca na Mostar.
xaviesta je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Meni je ovo najjaca stvar. Svi ce rado reci da se islam mirom sirio, al ce isto tako reci da su im Osmanlije drage jer su donijele islam ratom.
Nego kako, ko je prvi dao slobodu vjerovanja do Islama?
Ratom je islam došao na ove prostore ali nije niko prisiljen da vjeruje.
Meni je jače ovo velicanje nekih kraljeva, kao ja se trebam ponositi kraljevskom porodicom koja se rasula po evropi dok osmanlike nisu ni pokucale na vrata kako treba.
Hm, svaka nacija u Evropi se ponosi svojim dinastijama. To je dio nacionalnog identiteta. Gdje je nas identitet?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 maj 2018, 12:54

Derdiyok je napisao/la:Jel problem kad papa dođe ?
FGR, najveca zla, masakri i holokausti su se dogodili zbog Vatikana. Al' to je OK, sad su šminka, postavi hipi papu i kao da se nista nije desilo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 maj 2018, 12:54

Kawhi je napisao/la:
Jel te podsjeca na Mostar.
jok, samo na Sarajevo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 maj 2018, 12:56

Kawhi je napisao/la: Hm, svaka nacija u Evropi se ponosi svojim dinastijama. To je dio nacionalnog identiteta. Gdje je nas identitet?
Ponose se debili, Belgijanci, Španci koji su uspjeli što niko nije, izbrisati kompletnu jednu civilizaciju sa lica zemlje.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 maj 2018, 12:57

NeshaFCB je napisao/la:Dolazak Erdogana je samo dokaz da BiH nije država.
I da je njen kraj sve izvjesniji.

Kako ne bih bio pogrešno protumačen, aludiram na to da niko nikoga ne pita može li, već se radi sopstvene promocije potežu koraci.

Da se razumijemo, svejedno mi je ko dolazi u Sarajevo. Baš kao i u Mostar.

Suština je da se svo licemjerstvo politike ogleda između ostalog i u gore navedenom.

Deceniju se iz Sarajeva plasira kako su Srbi kočnica ka EU... A onda prvi međ Bošnjama prima čovjeka kojem je EU zabranio održavanje mitinga na svojoj teritoriji. Plus čovjeka naroda koji je 500 godina uništavao tu istu državu.
Ništa veći dokaz od one Ruske drolje od prije 3 hefte koja je iskoristila pozornicu i pričala o nekakvom građanskom ratu u BiH. Ili o laktaškom voždu koji u svakoj prilici priča o secesionizmu u Beogradu dok je narod u tom entitetu na granici siromaštva.

BiH će biti država sve dok u njoj žive ljudi koji je vole, a ne oni koji slave druge zemlje. Znam da bi "vam" bilo drago da je nema, ali neće da može.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 maj 2018, 12:59

xaviesta je napisao/la:
FGR, najveca zla, masakri i holokausti su se dogodili zbog Vatikana. Al' to je OK, sad su šminka, postavi hipi papu i kao da se nista nije desilo.
Kad se ovo dešavalo?

Memento Mori...

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 20 maj 2018, 13:00

bihuzur je napisao/la:
High je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la: To već čuješ riječi Sultana i predsjednika Bošnjaka dok stojiš u prvim safovima glasačke klase?
Otprilike - par sekundi prije postavljanja bombe.
Na čaršiji u Sarajevu stavili zastavu sa ljiljanima i zastavu Turske, a osmanlije odsjekle glavu zadnjem bosanskom kralju koji je nosio krunu sa ljiljanima.
Nepoznavanje historije vodi u propast jednog naroda.
Zanimljivo je i to da je na danasnji dan pao Bobovac kao simbol srednjovjekovne bosanske države, i to baš od istih tih Osmanlija.
Malo se kopiraju statusi sa fb.
Kocka je bačena

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 maj 2018, 13:01

Naravno da jest,sta ce nam lider najvece pedofilske organizacije na svijetu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 maj 2018, 13:02

Sage je napisao/la: Kad se ovo dešavalo?
Nije bitno kad, vec u cije ime.

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 maj 2018, 13:04

dodje drzati predizborni miting svoje stranke za izbore u svojoj drzavi?

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 20 maj 2018, 13:05

Pogba je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:Dolazak Erdogana je samo dokaz da BiH nije država.
I da je njen kraj sve izvjesniji.

Kako ne bih bio pogrešno protumačen, aludiram na to da niko nikoga ne pita može li, već se radi sopstvene promocije potežu koraci.

Da se razumijemo, svejedno mi je ko dolazi u Sarajevo. Baš kao i u Mostar.

Suština je da se svo licemjerstvo politike ogleda između ostalog i u gore navedenom.

Deceniju se iz Sarajeva plasira kako su Srbi kočnica ka EU... A onda prvi međ Bošnjama prima čovjeka kojem je EU zabranio održavanje mitinga na svojoj teritoriji. Plus čovjeka naroda koji je 500 godina uništavao tu istu državu.
Ništa veći dokaz od one Ruske drolje od prije 3 hefte koja je iskoristila pozornicu i pričala o nekakvom građanskom ratu u BiH. Ili o laktaškom voždu koji u svakoj prilici priča o secesionizmu u Beogradu dok je narod u tom entitetu na granici siromaštva.

BiH će biti država sve dok u njoj žive ljudi koji je vole, a ne oni koji slave druge zemlje. Znam da bi "vam" bilo drago da je nema, ali neće da može.
Pa naravno da je bio građanski rat. Jer da nije, danas bi valjda i u Sarajevu živjeli Srbi, a Bošnjaci u Banjaluci.

Što se tiče vaše ljubavi... Pitam se šta bi bilo da je toliko ne volite... Onda valjda nebi dočekivali okupatore... Ko će ga znati... različiti su ti aršini o ljubavi. Jednako kao i o naopako okrenutoj zastavi i pjevanju himne koja nema tekst ili ti skrnavljenju. Al eto, volite je.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 maj 2018, 13:08

xaviesta je napisao/la:
Sage je napisao/la: Kad se ovo dešavalo?
Nije bitno kad, vec u cije ime.
Jeste bitno. Mentalni sklop ljudi i svijeta, generalno, nije isti 1091. godine i 2018. godine....

Nit kudim Islam nit branim Kršćanstvo, Bože sačuvaj, ali nije isto poredit Krstaški rat prije 900 godina i neke stvari koje bi velika većina muslimanskog svijeta pokrenula u 2018. godini.
Znači poenta je što neću da se neko yebe nad državom koja je moja kao što je slučaj danas. Vidim ovdje se spominju Hrvati i Srbi, pa sa njim smo imali zajedništvo u prošlim državama i sad stanujemo zajedno, pogotovo u BiH, ljudi imaju dvojna državljanstva, politika i šta sve ne igra ulogu, trgovinski sporazumi, lopovluci itd. I sad njemu je zabranjeno u EU, kojoj mi stremimo i mi skinemo gaće i naguzimo se. Baš LGBT potez

Memento Mori...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 maj 2018, 13:10

NeshaFCB je napisao/la:
Pa naravno da je bio građanski rat. Jer da nije, danas bi valjda i u Sarajevu živjeli Srbi, a Bošnjaci u Banjaluci.
.
O takvom karakteru rata možda vi učite u vašoj mitomanskoj historiji. Činjenice su ipak drugačije. Je li ono bijaše da su vojnici JNA stradali u tadašnjoj Dobrovoljačkoj ili sam nešto propustio?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 20 maj 2018, 13:14

Nikad mi bolji ramazanski dani nisu bili bolji i brži nego čitajući jugofašista komentare po Klixu, N1, Sarajevo Grad... zbog imigranata i sad Erdoana.
Još sutra, čini mi se, počinje serija na Hayatu o najvećem sinu bosanskom, rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, mojoj sreći nema kraja.

Vidiš kako filipu, tuzlaku, Sagetu... i ostaloj crvenoj ekipi ne smetaju postovi Neshe ali zato ljiljan, islam, Erdoan, džamija, iftar.... zapjene.
Kocka je bačena

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 maj 2018, 13:18

Sage je napisao/la: Jeste bitno. Mentalni sklop ljudi i svijeta, generalno, nije isti 1091. godine i 2018. godine.... i mi skinemo gaće i naguzimo se. Baš LGBT potez
Pa posljedice krstaških ratova se i danas osjete daleko više od osmanskih osvajanja.
I nije mentalni sklop drugaciji puno i prije su ljudi isli u ratove radi vecih ciljeva i straha ne zato sto im se ratovalo.
I vode se ratovi ma druge nacine, cilj je isti samo nacin i povod drugaciji.

A nad državom ti se više yebu komšije s kojim si skoro dijelio državu, yebu ti se i sugrađani sve tri nacije. Rekao bih jednako, bošnjaci, srbi i hrvati.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 maj 2018, 13:23

Hendo je napisao/la:Nikad mi bolji ramazanski dani nisu bili bolji i brži nego čitajući jugofašista komentare po Klixu, N1, Sarajevo Grad... zbog imigranata i sad Erdoana.
Još sutra, čini mi se, počinje serija na Hayatu o najvećem sinu bosanskom, rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, mojoj sreći nema kraja.

Vidiš kako filipu, tuzlaku, Sagetu... i ostaloj crvenoj ekipi ne smetaju postovi Neshe ali zato ljiljan, islam, Erdoan, džamija, iftar.... zapjene.
Sinko, imaš pogrešnu sliku o meni. To što ja razmišljam glavom koju nosim, imam svoj stav i mišljenje, koje mi niko nije servirao nit natuknuo iz ljubavi il mržnje i što nisam zauzeo stranu, je drugi par opanaka.
Kad si me već počeo uzimati u usta, da ti dam jedan prijedlog: pošto vidim spominješ BiH domoljubno(a ja ovdje radim i doprinosim, živim, djecu podižem), i ti se žrtvuj, napusti EU, dođi, ima recimo Kamenica kod Zvornika, zatraži premještaj pa da možeš biti duhovni vođa ljudima koji su se vratili na ognjišta i muku muče. Bit ćeš veći u očima Gospodara nego što neke tamo konvertuješ na Islam.
No hard feelings, ipak si RED...

Memento Mori...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2018, 13:26

NeshaFCB je napisao/la:

Što se tiče vaše ljubavi... Pitam se šta bi bilo da je toliko ne volite... Onda valjda nebi dočekivali okupatore... Ko će ga znati... različiti su ti aršini o ljubavi. Jednako kao i o naopako okrenutoj zastavi i pjevanju himne koja nema tekst ili ti skrnavljenju. Al eto, volite je.
Čisto da ostali vide kako sam te trajno banovao. Ništa više. Uživaj u mitomaniji. :bih:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.