pa nekad je leotar davo golove iz penala u zadnjim minutama , pa modriča ... pa borac ... pa moramo i mi maloMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa nekad je leotar davo golove iz penala u zadnjim minutama , pa modriča ... pa borac ... pa moramo i mi maloMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalima
zar si sumnjaoMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalima
Kakva konstatacija...xDMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalima
Zato ti i kazem da sutis ..pile87 je napisao/la:Ima ali jos ni jednom se ove sezone nismo vratili rezultatskiStole iz Bora je napisao/la:Suti, ima jos da se igra koliko hoces ..
Nisam slušao, jel' to časte nas "sarajlijice" lijepim riječima ?Seyo_TM je napisao/la:velezovci bolje vam je da se vratite na stadion da usutkate ove primitivne seljacine...
mora da mu javlja ko sa stadiona...TeaM87 je napisao/la:Seyo, gdje pratis ?
a vi dvije godine uzastopce..da niste malo pretjeralicera1 je napisao/la:pa nekad je leotar davo golove iz penala u zadnjim minutama , pa modriča ... pa borac ... pa moramo i mi maloMOZAK je napisao/la:natavi li ovako, zeba ce postati najbolji strijelac lige...zahvaljujuci penalimaŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Moderator moderisi.Seyo_TM je napisao/la:Lijepi travnik!
svraka crveni i njihov nekakav seljak...svraka jer je primio batine...
gledam na ovoj hadaljskoj stranici...cera1 je napisao/la:mora da mu javlja ko sa stadiona...TeaM87 je napisao/la:Seyo, gdje pratis ?
pa kako nasi igraju??Seyo_TM je napisao/la:gledam na ovoj hadaljskoj stranici...cera1 je napisao/la:mora da mu javlja ko sa stadiona...TeaM87 je napisao/la:Seyo, gdje pratis ?