FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic23 » 19 maj 2018, 20:47

fks74 je napisao/la:Svaljivanje ili ne , Musemic nije pogrijesio sto je spomenuo ova dva malca. Bili su slabi totalno. Ali recimo kao Husref, podlegli pritisku jer su mladi. Inace su dobri igraci.
n

nije pravi tajming za to reci, kraj sezone, to se moze odraziti na karijere ovih momaka, kad je vec tako mudat sto nije spomeno visocku ohebinu sto mu je doveo parmakovskog koji zauzima samo mjesto na klupi i nikakve koristi od njega.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 maj 2018, 20:53

belosevic23 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Svaljivanje ili ne , Musemic nije pogrijesio sto je spomenuo ova dva malca. Bili su slabi totalno. Ali recimo kao Husref, podlegli pritisku jer su mladi. Inace su dobri igraci.
n

nije pravi tajming za to reci, kraj sezone, to se moze odraziti na karijere ovih momaka, kad je vec tako mudat sto nije spomeno visocku ohebinu sto mu je doveo parmakovskog koji zauzima samo mjesto na klupi i nikakve koristi od njega.
Pa strucnjak ih je i stavio da bi alibi imo, sto nam strucnjak ne objasni kako Saricu odrzava formu i gura ga u svakoj tekmi do derbija, a danas uz dog s njim ne stavlja ga da igra da se ne bi nedo Bog povrijedio jer vec ima skoro pa dog transfer, i sta kaze volim FKS, dabogda ga Husrefe tako niko ne volio, bijednice
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 maj 2018, 20:58

Inijesta je napisao/la:
belosevic23 je napisao/la:
n

Pa strucnjak ih je i stavio da bi alibi imo, sto nam strucnjak ne objasni kako Saricu odrzava formu i gura ga u svakoj tekmi do derbija, a danas uz dog s njim ne stavlja ga da igra da se ne bi nedo Bog povrijedio jer vec ima skoro pa dog transfer, i sta kaze volim FKS, dabogda ga Husrefe tako niko ne volio, bijednice
Morao je gurati Sarica, bez obzira na ugovor. Htjeli ili ne priznati on je medju najboljima u ovoj ekipi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2018, 20:58

Husref nam pade ove sezone u očima gore nego Said!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 maj 2018, 21:00

joker90 je napisao/la:Husref nam pade ove sezone u očima gore nego Said!
**** Propuha kakav je ovo jad
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 maj 2018, 21:08

BordoSarajevo je napisao/la:Mi navijači moramo vršiti veliki pritisak na ove debi.le u upravi.
MORAMO VRŠITI PRITISAK, 24/7 UKAZIVATI NA VELIKE RUPE U IGRAČKOM KADRU I UKAZIVATI DA SU POJAČANJA PRIJEKO POTREBNA.
Ne smijemo pušiti foru i priču kako "neće niko u ovu ligu, kako nema slobodnih kvalitetnih igrača itd.."
EKIPA SE MORA MAXIMALNO POJAČATI.

--------------------------------------------POJAČANJE (Kovačević, akademac)---------------------------------
POJAČANJE (Šabanović) --------- Mujakić (Adukor) -------- POJAČANJE ---------- POJAČANJE (Bekić)
---------------------------------Stanojević (Mustafić) ------ Adukor (Crepulja)---------------------------------
POJAČANJE (Hebibović) -------------- Velkoski (Rahmanović) ----------------- POJAČANJE (Kuzmanović)
--------------------------------------------------Ahmetović (pojačanje)------------------------------------------------

Otpad koji treba otjerati: Said, Parmak, Šofranac, Radovac, Adilović, Novaković, Lelić!
Igrači koji su između klupe i noge: Hodžić (nema šta tražiti kod nas, sve lošiji i lošiji, voljni moment nula, uvijek nezainteresovan i ono što je najgore - preg.lup igrač), Herić (njemu je najbolje da ide kad već do sada nije dobio ozbiljniju šansu, nakon toliko neigranja, sumnjam da nam može i pomoći, kad nas može samo nazadovati), Pavlović (stranac, a i nije neki golman, bolje naći nekog domaćeg, gori neće biti, a imat ćemo mjesto za jednog stranca), Halilović (prosjek, nije za ekipu koja ima ambicije vrh tabele, još je u godinama).
Poprilično se slažem s tobom, samo mislim da nam je pojačanje na špicu potrebnije nego na krilu. Mislim da Ahmetović više može poslužiti kao joker s klupe u narednoj sezoni, od 60te minute, da igra protiv već umornih stopera. Nešto kao što je Džeko bio jedno vrijeme u Cityu. Isto tako mislim da je Herić bolji igrač od Mustafića. Razumijem da je Alen mlad, ali mislim da ništa specijalno nije pokazao kad je dobijao minute. Sve ostalo apsolutno tačno si napisao :thumbup:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 maj 2018, 21:13

Samo i pojedini navijaci danas i ono glupo skandiranje "bice zeljo qrac sampion", a ljudi kup osvojili ove sezone, trofejniji od nas, vise pobjeda u derbijima, tri pobjede u derbijima u ovoj sezoni, a nas uspjeh postao valjda ako oni nisu sampioni :oops:
Sto se tekme tice ne znam kako je to na TV izgledalo, ali drugo poluvrijeme smo ih sigurno nadigrali, ali dzaba nam kad su ovi igraci i igracki i mentalno limitirani i tako nam je nazalost. Sto je najgore daj Boze da ce biti bolje i naredne sezone, dovest ce nam opet neke parmakovske vjerovatno i smjene trenera bar trojicu u narednoj sezoni po obicaju.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 19 maj 2018, 21:22

Pod hitno proglasiti bojkot na bojkot, dok Husref ne ode. Gori je duplo od uprave, kojeg je ista i postavila, te mu ugovor nedavno produzila. Jel te stid, Šefe! Ako si ti šef sta je onda Adzem?

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 19 maj 2018, 21:25

Husref je vojnik kluba :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2018, 21:31

skoroalen je napisao/la:I da se jedno vrijeme prestanemo s njima poredit. Imaju dvije titule više, kup više, tri pobjede više u ukupnom skoru, tri pobjede ove sezone protiv nas, dvije godine uzastopno završavaju ispred nas... hajmo se poredit sa Lišticom, da nam ne uzmu to ''ime" trećeg kluba u BiH.
Ustat pa reć Mehmed Janjoš Čala, ovakvom Želji s ovim rosterom bismo 4 dali da nas on vodi.
Sta se imamo s njima poredit , losi smo sve stoji al volim FKS kao clana poridice i nema potrebe da svoj klub omalovazavamo. Meni Sarajevo bolje i draze od reala i barce a kamo li da se poredim s ovim s uske pruge.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 maj 2018, 21:33

Ja licno ne gotivim trenera ali sam zadovoljan Evropom, na kraju sezone i svega prozivljenog.
Nisam bio zadovoljan onom katastrofom u ligi poslije zimskih priprema ali neka barem uzmu pouku za sljedece zime.
Za mjesec izvlacenje u Europa ligi, sad nekad u junu pocinje i prelazni rok..malo odmora za ljude zaduzene za transfere. Igraci neka se odmore i napune psihicki..trebace im.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 maj 2018, 21:33

joker90 je napisao/la:Zna li ko šta više o našem navodnom interesu za ovog lika? :hmmmm:

https://www.transfermarkt.co.uk/momcilo ... bewerb/ELQ
Jel pauzirao godinu?
Jel mu menadzer jaran s upravom?
Jel ga preporučio krste?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 19 maj 2018, 21:44

Produžite svima ugovore!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 19 maj 2018, 22:20

E jedno pitanje za sve, bez obzira sto smo izgubili, nije bitno. Ja sam trenutno vani i gledao sam slike danas sa derbija. Pa jeli stvarno moguce da je ovaj nas derbi spao na dvijr tri hiljade navijaca, ali bukvalno zadnjih par derbija, nikakvog šarma, one sarajevske priče. Baš sam se osjećao nekako bezveze. Pa jeli moguce da jedan predsjednik ebene Turske skupi 20.000 a mi ne mozemo da napunimo Grbavicu ili Kosevo. Ja se iskreno nadam od sledece sezone da ce se slika malo popraviti. Jer nas klub funcionira bolje nego ikad, jedino je potreban rezultat i bice sve ok..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2018, 22:29

:sick:
Amca007 je napisao/la:E jedno pitanje za sve, bez obzira sto smo izgubili, nije bitno. Ja sam trenutno vani i gledao sam slike danas sa derbija. Pa jeli stvarno moguce da je ovaj nas derbi spao na dvijr tri hiljade navijaca, ali bukvalno zadnjih par derbija, nikakvog šarma, one sarajevske priče. Baš sam se osjećao nekako bezveze. Pa jeli moguce da jedan predsjednik ebene Turske skupi 20.000 a mi ne mozemo da napunimo Grbavicu ili Kosevo. Ja se iskreno nadam od sledece sezone da ce se slika malo popraviti. Jer nas klub funcionira bolje nego ikad, jedino je potreban rezultat i bice sve ok..
Hahahaahhahaa pa skupice ti duplo vise ljudi SDA pred izbore od derbija a kamoli Erdogan.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

High

Post Postao/la High » 19 maj 2018, 22:33

Moj Usrefe, još ih i izjavom poslije ukopaš. Svi su krivi samo ti nisi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 maj 2018, 22:41

Dok je Husref spomenuo da igramo pod pritiskom odmah poraz :lol:

Mislim da veci dio krivice ovakve sezone ide i Husrefu na dusu, pa se nadam da cemo u novu sezonu uci sa novim trenerom, ali to su puste zelje, prvo moramo da zaostajamo za prvim mjestom jedno 10 bodova, pa ce onda doci novi sef.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 maj 2018, 22:42

mma_hz je napisao/la::sick:
Amca007 je napisao/la:E jedno pitanje za sve, bez obzira sto smo izgubili, nije bitno. Ja sam trenutno vani i gledao sam slike danas sa derbija. Pa jeli stvarno moguce da je ovaj nas derbi spao na dvijr tri hiljade navijaca, ali bukvalno zadnjih par derbija, nikakvog šarma, one sarajevske priče. Baš sam se osjećao nekako bezveze. Pa jeli moguce da jedan predsjednik ebene Turske skupi 20.000 a mi ne mozemo da napunimo Grbavicu ili Kosevo. Ja se iskreno nadam od sledece sezone da ce se slika malo popraviti. Jer nas klub funcionira bolje nego ikad, jedino je potreban rezultat i bice sve ok..
Hahahaahhahaa pa skupice ti duplo vise ljudi SDA pred izbore od derbija a kamoli Erdogan.
Bas vala, jos on to navede kao "ebene Turske" kao da je to predsjednik São Tomé and Príncipe :D
Ma generalno sport u ovoj zemlji je spao na niske grane, dvoranski sport skoro pa propao, bar u glavnom gradu, derbi nekad znalo se ali bukvalno mjesec prije pricati o istom, pa smo znali biti razocarani ako na Kosevu bude oko 25 hiljada navijaca. Jbg luda neka vremena dosla, nema raja interesa za domaci sport.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 19 maj 2018, 22:57

Osttribine je napisao/la:
mma_hz je napisao/la::sick:
Bas vala, jos on to navede kao "ebene Turske" kao da je to predsjednik São Tomé and Príncipe :D
Ma generalno sport u ovoj zemlji je spao na niske grane, dvoranski sport skoro pa propao, bar u glavnom gradu, derbi nekad znalo se ali bukvalno mjesec prije pricati o istom, pa smo znali biti razocarani ako na Kosevu bude oko 25 hiljada navijaca. Jbg luda neka vremena dosla, nema raja interesa za domaci sport.
Ma to sam naveo Tursku, ali eto sto kaze ovaj SDA skupi vise. Nisam tip koji govori kako je prije bilo bolje, uvijek mi je danas bolje nego juce, ali bas me nesto derbi razocarao, a sto ti kazes sport se skroz ugasio u ovom gradu, ali odjednom. Ja ne znam kako da da se vrati interes. Vjerovatno neki iskorak u Evropi, mozda dobar stadion, igraci.. Kosarka potonula skroz, jedino se fudbal drzi nekako, ali je na izdisaju.. Zivim za dan kad cu opet vidjeti puno Kosevo, ako ne puno, bar 20 milja pa da vidim da raja ima zelju da ide na tekme ako nista..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 maj 2018, 23:14

Od kako je Husref dosao (od sedmog kola) ima skor od 16 pobjeda, 3 remija i 7 poraza.
Kad se gleda samo tabela od sedmog do zadnjeg kola; Sarajevo 51, lazni 51 (i utakmica manje), plavi 48, uski 45 (i utakmica manje). Uz sve one probleme na proljece.
Uh kako je porazan bio pokusaj ostanka Repuha aka 'san mi je voditi FKS' na klupi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kupus army, sekac, voltron30 i 33 gosta.