BordoSarajevo je napisao/la:Mi navijači moramo vršiti veliki pritisak na ove debi.le u upravi.
MORAMO VRŠITI PRITISAK, 24/7 UKAZIVATI NA VELIKE RUPE U IGRAČKOM KADRU I UKAZIVATI DA SU POJAČANJA PRIJEKO POTREBNA.
Ne smijemo pušiti foru i priču kako "neće niko u ovu ligu, kako nema slobodnih kvalitetnih igrača itd.."
EKIPA SE MORA MAXIMALNO POJAČATI.
--------------------------------------------POJAČANJE (Kovačević, akademac)---------------------------------
POJAČANJE (Šabanović) --------- Mujakić (Adukor) -------- POJAČANJE ---------- POJAČANJE (Bekić)
---------------------------------Stanojević (Mustafić) ------ Adukor (Crepulja)---------------------------------
POJAČANJE (Hebibović) -------------- Velkoski (Rahmanović) ----------------- POJAČANJE (Kuzmanović)
--------------------------------------------------Ahmetović (pojačanje)------------------------------------------------
Otpad koji treba otjerati: Said, Parmak, Šofranac, Radovac, Adilović, Novaković, Lelić!
Igrači koji su između klupe i noge: Hodžić (nema šta tražiti kod nas, sve lošiji i lošiji, voljni moment nula, uvijek nezainteresovan i ono što je najgore - preg.lup igrač), Herić (njemu je najbolje da ide kad već do sada nije dobio ozbiljniju šansu, nakon toliko neigranja, sumnjam da nam može i pomoći, kad nas može samo nazadovati), Pavlović (stranac, a i nije neki golman, bolje naći nekog domaćeg, gori neće biti, a imat ćemo mjesto za jednog stranca), Halilović (prosjek, nije za ekipu koja ima ambicije vrh tabele, još je u godinama).
Poprilično se slažem s tobom, samo mislim da nam je pojačanje na špicu potrebnije nego na krilu. Mislim da Ahmetović više može poslužiti kao joker s klupe u narednoj sezoni, od 60te minute, da igra protiv već umornih stopera. Nešto kao što je Džeko bio jedno vrijeme u Cityu. Isto tako mislim da je Herić bolji igrač od Mustafića. Razumijem da je Alen mlad, ali mislim da ništa specijalno nije pokazao kad je dobijao minute. Sve ostalo apsolutno tačno si napisao