Nije on izgubio prvi, tad je Repuh bio trener.LegendKiller je napisao/la:Hattrick Husrefa, uspio tri derbija izgubiti u sezoni. Nadam se da će se taj naš neki upravni il koji već odbor sastati, dobro razmisliti i zahvaliti se Husrefu. Ako Husref ostane, izdržat će maksimalno 5 kola iduće sezone, pa ćemo mu otvoreno j.b mamu i otjerati čovjeka, isto kao i sa Čalom. A to u konačnici znači da već u 5 kolu možemo halaliti sezonu.
Sramotno je da se trener vadi na mlade igrače i njih krivi za lošu igru.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
sve bi bilo drugačije da je said igrao
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Husref zadovoljan kaze
Ev glava me automatski zaboli .

Ev glava me automatski zaboli .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E moj Husrefe,ako ne ide barem ne brani zene ove,i opet si zadovoljan igrom i pored poraza hahabba ne blamiraj se po stare dane,izadji budi musko reci ovo je katastrofa,ovo nisu igraci ovo su misevi izadji budi mangup i to reci,a ne zadovoljan se ne vjerujem svojim ocima,sva sreca pa se zavrsi ova patnja
-
- Kontakt:
**** majku što mi se lik ogadi haha ne znam šta bih sa sobom od muke, ovako mi nije bilo ni kad nas je Zaria izbacila
Sreca pa pratim forum samo . Da na miru docekam iftar.. Haj da vidimo sta ce biti, al poslije Ramazana .. Sas me ne zanimaju..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I pozivaju amebe nas na tekmu,nek ste zivi i zdravi ne vrijedi post kvarit ovim zenama,nekad me ni post nije sprijecavao da idem a sad na pamet mi ne pada
- LegendKiller
- Kontakt:
na Propuha i Ziju sam i zaboravioskoroalen je napisao/la:Nije on izgubio prvi, tad je Repuh bio trener.LegendKiller je napisao/la:Hattrick Husrefa, uspio tri derbija izgubiti u sezoni. Nadam se da će se taj naš neki upravni il koji već odbor sastati, dobro razmisliti i zahvaliti se Husrefu. Ako Husref ostane, izdržat će maksimalno 5 kola iduće sezone, pa ćemo mu otvoreno j.b mamu i otjerati čovjeka, isto kao i sa Čalom. A to u konačnici znači da već u 5 kolu možemo halaliti sezonu.
Sramotno je da se trener vadi na mlade igrače i njih krivi za lošu igru.

Evo doćekali smo i da nam ga Adzem "meće" na pres konferenciji, a Husref se vadi na Mustafića i Šabanovića.
-
- Kontakt:
vadi se on na sve samo nece da kaze sta je prava istina, **** ga Saric u usta, fuj na sta lik spade od onakve klubske legende !
Džaba nam sva priča kad znamo da nas isto čeka i naredne sezone. Opet će se roster gradit oko Velkoskog, Hebiba i sličnih vedeta. Husrefa niko neće smijenit, u oktobru kad ode sam doći će neki "vatrogasac" i hajmo sve u krug.
Al ne znam što se ibretimo, Evander nam je sve najavio još prije 2 godine.
Idemo sa Hodzicem,Habibijem curicom,Micom,Ahmetovicem,Bekanom napast evropu,i duplu titulu u BIH,forsiraj ih Husrefe da se uigraju jer su vec samo 3 godine zajedno,mlade drzi na tribinama ovo smo sve zbog njih zijanili i nastavi Husrefe dobro je nismo zasluzili poraz,obavezno produzit i Ahmetovicu,Bekicu,Hebibovicu na 10 godina
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husrefe, popišam ti se na izjave, na odrađen posao i na pič.kastim izgovorima. E moj Husrefe, na šta si i ti spao, razočaran sam! Neka te je sramota, "legendo".
Ovu ekipu treba razyebati, vise od 70% igrača ne zaslužuju bordo dres, minimalno 6 pojačanja, minimalno. Znam da čitate vi iz kluba ovo, sjetim vam se najmilijih, uhljupi nesposobni! Zasučite rukave i napravite ekipu, i otjerajte ovaj hamelj i otpad, sve vam yebem!
Ovu ekipu treba razyebati, vise od 70% igrača ne zaslužuju bordo dres, minimalno 6 pojačanja, minimalno. Znam da čitate vi iz kluba ovo, sjetim vam se najmilijih, uhljupi nesposobni! Zasučite rukave i napravite ekipu, i otjerajte ovaj hamelj i otpad, sve vam yebem!
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 19 maj 2018, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Šta mislite, da Horde nisu proglasile zvanični bojkot, koliko raje bi došlo na evropsku tekmu? Hiljadu, hiljadu i po? Ovako, ko god me pita, kažem da bojkotujem i ne idem, a znam da ne bih išao i da se ne bojkotuje. Postoji pametnijih načina da se pare ulože.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Džaba nam sva priča kad znamo da nas isto čeka i naredne sezone. Opet će se roster gradit oko Velkoskog, Hebiba i sličnih vedeta. Husrefa niko neće smijenit, u oktobru kad ode sam doći će neki "vatrogasac" i hajmo sve u krug.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' sta kaze Bilić.. lako se dogovoriti kada je obostrano, pa grob te nejebo ko ce htjeti Hebu u svom timu? Ovi srednji bh. klubovi bi ga zaobisli, za ove ispod nisam siguran i takav igrac je nama okosnica ekipe. Njemu je naravno dobro jer prima finu platicu za ono sto moze ponuditi i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemam ni onaj jedan posto nade da ce biti bolje sljedece sezone. Jednostavno igre i rezultati zadnje dvije sezone mi to govori. Totalno smo neartikulisan klub. Na sta smo spali da ono cemu se radujemo zadnje dvije sezone su neuspjelo osvajanje u dva navrata titule nasih najljucih rivala.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Pa danima ovdje ga neki brane kazu najbolji nas igrac,sa njim smo opasni itd ja garantujem od Pavlovica,Ahmetovica,Bekica itd dok god jedan bude u timu mi nikad nista osvojiti necemo,posto svakako gore ne moze spas jedini je gurnut sve djecu,al i tu bi Husref nesto uradio kontraMortemHz je napisao/la:Al' sta kaze Bilić.. lako se dogovoriti kada je obostrano, pa grob te nejebo ko ce htjeti Hebu u svom timu? Ovi srednji bh. klubovi bi ga zaobisli, za ove ispod nisam siguran i takav igrac je nama okosnica ekipe. Njemu je naravno dobro jer prima finu platicu za ono sto moze ponuditi i to je to.
Učinimo slijeganje ramenima - ispoštujmo Usrefa!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel valjo teren Husrefe, strucnjace, legendo, vojnice ... na sta si spao jado jadni, nek ti opet sabrina i denim rahmanovic igrace dovode, bitno je dobar tal ostvariti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, pitar9876 i 32 gosta.