EuroLeague 17/18
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EuroLeague 17/18
ne kontam čemu ovoliko psovanje i vrijedjanje na temi
MElloo je napisao/la:I menso bajramovic bi imao par eurolgia sa sudjenjem kakvo ima fener i 45 miliona budzeta
To se vec nasao izgovor za poraz

Menso Bajramovic je ustvari ekvivalent Lasu. S ovakvom timcinom se Euroliga mora uzet cak i pored Zoca s druge strane. Ima osjetno jacu ekipu od Zeljka, vidjet cemo sutra hocel strucnjak popusit jos jedno finale.
Epidaurus je napisao/la:Menso Bajramovic je ustvari ekvivalent Lasu. S ovakvom timcinom se Euroliga mora uzet cak i pored Zoca s druge strane. Ima osjetno jacu ekipu od Zeljka, vidjet cemo sutra hocel strucnjak popusit jos jedno finale.
Tesko da Real ima bolju ekipu a sutra je sve moguce..
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Što volim kad ti navijači tima za koji igraju dva najprljavija igrača Evrope zadnjih 20 godina seru o suđenju. Rejes i Rudi.Belmin6 je napisao/la:kuknjava kuknjavaMElloo je napisao/la:I menso bajramovic bi imao par eurolgia sa sudjenjem kakvo ima fener i 45 miliona budzeta
Napisa navijac Reala.
Ajmo Zeljko kolji Španske cigane.

Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Koliko god ih ja ne volio imaju sjaju ekipu. Odličnu na svim pozicijama. Napadački im niko nije ni blizu.lumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Menso Bajramovic je ustvari ekvivalent Lasu. S ovakvom timcinom se Euroliga mora uzet cak i pored Zoca s druge strane. Ima osjetno jacu ekipu od Zeljka, vidjet cemo sutra hocel strucnjak popusit jos jedno finale.
Tesko da Real ima bolju ekipu a sutra je sve moguce..
Kapije moćne na putu nek stoje,
I Fener i CSKA su igracki jaci od Madrida. Al Madrid ima najboljeg trenera.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nazalost Fener i Cska imaju poprilicno veci budget od Reala i bolje igrace. Real ima jedan odlican sistem u kojem igra vec 8-9 godina. Dovoljno govori da nas nekada izvlace Reyes od 38 i Caroll od 36 godina.Fener je sigurno mnogo bolja odbrambena ekipa od Reala, dok u napadu nema velike razlike.
Epidaurus je napisao/la:Menso Bajramovic je ustvari ekvivalent Lasu. S ovakvom timcinom se Euroliga mora uzet cak i pored Zoca s druge strane. Ima osjetno jacu ekipu od Zeljka, vidjet cemo sutra hocel strucnjak popusit jos jedno finale.
De jos koju pametnu.
Fener 33 miliona a Real 30 miliona. Nije velika razlika.MElloo je napisao/la:Nazalost Fener i Cska imaju poprilicno veci budget od Reala i bolje igrace. Real ima jedan odlican sistem u kojem igra vec 8-9 godina. Dovoljno govori da nas nekada izvlace Reyes od 38 i Caroll od 36 godina.Fener je sigurno mnogo bolja odbrambena ekipa od Reala, dok u napadu nema velike razlike.
@ Dantes nije niko rekao da nemaju sjajnu ekipu,Ali nemaju najbolju..
Imamo Llula kao najboljeg evropskog igraca dostalumani je napisao/la:@ Dantes nije niko rekao da nemaju sjajnu ekipu,Ali nemaju najbolju..

tesko ce biti Luku zamjeniti naredne sezone ,valjda uprava ima neki plan
Razbit ce jih Llul i Luka sa kombiniranih 50 poena. Uz njih Jaycee i Klay preko deset. I uzmu skok i to je to.
dobre guzove ima Belma
Beko je napisao/la:Razbit ce jih Llul i Luka sa kombiniranih 50 poena. Uz njih Jaycee i Klay preko deset. I uzmu skok i to je to.
Cuj Luka i llull 50
Nece biti Luke ,a bice Llulla i na istom Ste...MElloo je napisao/la:Imamo Llula kao najboljeg evropskog igraca dostalumani je napisao/la:@ Dantes nije niko rekao da nemaju sjajnu ekipu,Ali nemaju najbolju..![]()
tesko ce biti Luku zamjeniti naredne sezone ,valjda uprava ima neki plan
Beko je napisao/la:Razbit ce jih Llul i Luka sa kombiniranih 50 poena. Uz njih Jaycee i Klay preko deset. I uzmu skok i to je to.
ko je klay?
Haha....autocorrect na ajfonu...trebo je biti Treyfilip13 je napisao/la:Beko je napisao/la:Razbit ce jih Llul i Luka sa kombiniranih 50 poena. Uz njih Jaycee i Klay preko deset. I uzmu skok i to je to.
ko je klay?
dobre guzove ima Belma
jbg ili je doncic dobro preko dva metra ili je ovaj arlauckas se smanjio otkad je prestao igrati kosarku
MVP MVP MVP MVP
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.