FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nikad mi necemo osvojiti nista dok su u prvoj Hebibovic, Mićo, Halilovic, Velkoski..
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ajdohordas je napisao/la:Saidovu platu prebacit Adukoru, dat čovjeku i bonuse i premije i sve samo da ostane.

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moze. Do utorka se glasa svi ovi sto su glasali za Ahmeta i Krstu nek samo prebace glas na Adukora. Uspio sam ja to.MortemHz je napisao/la:Kasno je sad meni se cini.. jucer kad sam glasao za njega vidio sam da ima podrsku manju od 50 ljudi a Ahmet ovako imao oko 400 ako se ne varam, Velkoski oko 3 stoje, mrtvi Hozda imao oko 250 kunem se hahahaZagor je napisao/la:Hajmo svi otici na onu anketu na fb FK Sarajevo i glasati za Adukora
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nesto slicno mislim za Velkoskog ali covjek fakat ima odlicnu statistiku i sad je asistirao Adukoru ako sam dobro vidio.. ostavio bi ja njega iako se cini da je lijen nekad na terenuBordoSarajevo je napisao/la:Ako vecina od ovih igraca bude tu i naredne sezone, nemamo se cemu nadati. Ovo su patuljci, pic.ke i curice u jednom. Cast Stanojevicu, Mujakicu, Adukoru, ostali katastrofa.
Nikad mi necemo osvojiti nista dok su u prvoj Hebibovic, Mićo, Halilovic, Velkoski..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1946
Jeste Velkoski asistirao iz kornera.
Ahmetovic je bas propustio priliku kad se okliznuo.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Do nekih boljih vremena momci, prijatno.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
de nemoj još, možda okrenemo do kraja, al i ja sam dzaba izgriješio na ovaj odabrani mjesecskoroalen je napisao/la:Ako iduće sezone na golu ne bude Kovačević, Husref smijenjen a Velkoskom oduzeta kapitenska, lomim člansku kartu i slikam je ovdje, u Sarajevo ulazim preko Rajlovca, da ni stadion više ne gledam.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
sve je to mentalni sklop poput onog zip debila ovdje.. nek je plata redovna i sve u dure!BordoSarajevo je napisao/la:Joj ovog debi.la kaze "mozemo bit zadovoljni na kraju", pa ne mogu da vjerujem kakve mi sve deb.ile u klubu imamo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma braco nebitno je da li cemo okrenuti ovo do kraja.. svejedno kako god zavrsimo, mislim shvatam da je uvijek dobro pobijediti ali ne trebamo se toliko nervirati sve i da izgubimo 5:1 sad.ajdohordas je napisao/la:de nemoj još, možda okrenemo do kraja, al i ja sam dzaba izgriješio na ovaj odabrani mjesecskoroalen je napisao/la:Ako iduće sezone na golu ne bude Kovačević, Husref smijenjen a Velkoskom oduzeta kapitenska, lomim člansku kartu i slikam je ovdje, u Sarajevo ulazim preko Rajlovca, da ni stadion više ne gledam.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, amypitar, Anex, Arhitekt, Benko123, BeYaZ, boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, Kaunas, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, mercurial, mikimaus, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 737 gostiju.