Nisu ni Sunsi toliko ludiNEZALAGANJE je napisao/la:Evo nase sanse ne bude li Kawhi hto ostati!filip13 je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2354 ... -no-1-pick

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisu ni Sunsi toliko ludiNEZALAGANJE je napisao/la:Evo nase sanse ne bude li Kawhi hto ostati!filip13 je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2354 ... -no-1-pick
Cim lik razmislja o trejdu 1.pika,na draftu sa ovakvim talentima,sve ti je jasno...Donnie Darko je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Evo nase sanse ne bude li Kawhi hto ostati!filip13 je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2354 ... -no-1-pick
Sine,brini o raspadu seoske ekipe bez titule.Pusti velike da se igraju...Sarmelino je napisao/la:Denial
Anger
Bargaining
Depression
Acceptance
Veliki imaju zadnju titulu prije ove Cavs-GS dominacije...Tako da ne znam o cemu pricas...Sarmelino je napisao/la:Sto me citira prije nego sto sam zavrsio post
Igraju se "veliki" koliko i mala seoska ekipa zadnjih godina, pogotovo u medjusobnim serijama.
Pa igrali su se veliki, ali 2014. Sada je 2018 nazalost.NEZALAGANJE je napisao/la:Veliki imaju zadnju titulu prije ove Cavs-GS dominacije...Tako da ne znam o cemu pricas...Sarmelino je napisao/la:Sto me citira prije nego sto sam zavrsio post
Igraju se "veliki" koliko i mala seoska ekipa zadnjih godina, pogotovo u medjusobnim serijama.
Neki nekad,drugi nikad.Nazalost.Sarmelino je napisao/la:Pa igrali su se veliki, ali 2014. Sada je 2018 nazalost.NEZALAGANJE je napisao/la:Veliki imaju zadnju titulu prije ove Cavs-GS dominacije...Tako da ne znam o cemu pricas...Sarmelino je napisao/la:Sto me citira prije nego sto sam zavrsio post
Ja bih to više za Luku i Josha volio. Dejounte, Luka, Josh na 1-2-3 je beton defanzivno. S tim da bi Dejounte i Josh morali raditi na trici da napad ima potrebnu širinu. Muka mi je od gledanja sterilnih bekova. Navikao sam na Tonya i Manua koji su sad metuzalemi, a Mills i Danny su daleko od kreatora. Luka i Dejounte bi to promijenili. LMA tu da vodi ekipu dok može pa kad on ode ganjati kakvog visokog. Doduše, mogao bi se i PG13 potpisati na ovu ekipu. Dejounte, Luka, Josh, PG13, LMA je defanzivno silna petorka. Ne bi ni napad bio tada toliko katastrofalan.BuffonGigi je napisao/la:1, Pick i recimo Josh Jackson za Kawhija ne bi bio los deal za oboje. Sunsi bi dobili smrtonosni combo Kawhi - Booker, spreman da odmah radi velike stvari, s druge strane SAS bi dobio buduci tandem Ayton - LMA pod kosem, i potencijalnog allstara Josha na krilu.
Nisam znao da je Sarver aktivan na ss.baBuffonGigi je napisao/la:1, Pick i recimo Josh Jackson za Kawhija ne bi bio los deal za oboje. Sunsi bi dobili smrtonosni combo Kawhi - Booker, spreman da odmah radi velike stvari, s druge strane SAS bi dobio buduci tandem Ayton - LMA pod kosem, i potencijalnog allstara Josha na krilu.
Za godinu dana Kawhia dati prvi pik i jos Jacksona?BuffonGigi je napisao/la:1, Pick i recimo Josh Jackson za Kawhija ne bi bio los deal za oboje. Sunsi bi dobili smrtonosni combo Kawhi - Booker, spreman da odmah radi velike stvari, s druge strane SAS bi dobio buduci tandem Ayton - LMA pod kosem, i potencijalnog allstara Josha na krilu.
Valjda kontas da niko nece nista izvaliti za Kawhia ako ovaj prethodno ne da rijec da ce produziti ugovor. Slicna situacija kao prosle sezone sa Bostonom i Irvingom, ili recimo Bostonom i PG13 kada se ovaj nije htio nikome obavezati dugorocno.Azpi je napisao/la:Za godinu dana Kawhia dati prvi pik i jos Jacksona?BuffonGigi je napisao/la:1, Pick i recimo Josh Jackson za Kawhija ne bi bio los deal za oboje. Sunsi bi dobili smrtonosni combo Kawhi - Booker, spreman da odmah radi velike stvari, s druge strane SAS bi dobio buduci tandem Ayton - LMA pod kosem, i potencijalnog allstara Josha na krilu.
Majke mi vi niste normalni, pa ima godinu ugovora jos nije igrao cijelu sezonu, trejd vrijednost mu ne moze biti niza, pa ni Divac ludi ne bi dao za njega drugi pik, a ne prvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.