Kod ovih stvari, vidiš šta znači "više od kluba"
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kod ovih stvari, vidiš šta znači "više od kluba"
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Moze i bolje , a i realnije, vako:jasmin10 je napisao/la:Bolje od ovoga ne može.messilla je napisao/la:Tačno. Eriksena treba zaganjati jedino ako će se vratiti na 433, ali onda treba i jedan klasan CM tipa Pjanića ili Thiaga.Wandelanoite je napisao/la:Eriksen na poziciji CM je duplo lošiji od Eriksena na poziciji AM, čak je ove sezone najvise proveo na AMR gdje je pružao najbolje partije. Ne moze on zamijeniti Xavija nema sanse, jedino mjesto gdje bi mogao igrati je pozicija Inieste.
-------------Busquets---------
---Thiago/Pjanić---Eriksen---
Dembele----Messi---Coutinho-
Mokri snovi. Ali pričamo o grupi ljudi koja dovodi dva krila treneru koji ne zna igrati 433, a onda ganjaju Griezmanna samo zato što je 'jeftin'.
..................pjanic......buskec.....
....dembele....grizman.....coutinjo...
......................messi...............
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Fali vam Verratti
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Pique danas dao ibtervju i u jednom trenutku rekao:
"Oh, Dembélé je također ovdje i nije zakasnio? Obično nije tu kada treninzi počnu (smijeh)."
Zar se balavcu daje da ovako ponasa, pa nisi messi...mozda ga i zbog toga Valverde nije vise koristio...
Ako je vec sada ovako neozbiljan treba ga prodati...i zaraditi na njemu makar 30mil dok se moze...
"Oh, Dembélé je također ovdje i nije zakasnio? Obično nije tu kada treninzi počnu (smijeh)."
Zar se balavcu daje da ovako ponasa, pa nisi messi...mozda ga i zbog toga Valverde nije vise koristio...
Ako je vec sada ovako neozbiljan treba ga prodati...i zaraditi na njemu makar 30mil dok se moze...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kažu Messi želi Pjanića. 
Barem napredak u odnosu na prosli.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ovaj Nike se stvarno gubi s ovim dresovima. Pa PSGu napravili dres ko da je Barcelona hahaha.
27.10.2020
Definitivno čudna boja donjeg dijela. Sutra će ga nositi pa ćemo vidjeti na šta će to ličiti. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ja, ne hrani se kako treba, novinari svaljuju pritisak na momka.Gerard Piqué: "Andrés Iniesta je definicija savršenog igrača."
"Imamo WhatsApp grupu igrača prvog tima, a Valverde nije dio nje."
"Mogu li napraviti tweet 'Ostaje' i za Iniestu? Ne, jer je Andrés već donio svoju odluku."
"Finale na Wembleyu i finale protiv Santosa su moje omiljene utakmice s Iniestom."
Me zna jezik, ma nije bitno.
Kasni na treninge, ma jbo disciplinu ako može Messi nekad, zašto ne može Dembele.
Ima osam asistencija i 4 gola u vjecitih 300 minuta, kome on ima šta dokazivati.
Don't hate what you don't understand.
Otjerati crnog Deulofeua.
Moraju, da Mirealema Hernadeza Pjanica Creusa dovedu.
Ma šta će nam Miralem pored takvih klasa na sredini terena.
Mora doći eno kaže Messi da zamijeni Iniestu, kaže naucit cemo ga da vodi loptu dva metra a da ne potuce, i eto Inieste samo da pocne celavit.
Ma šta će Messi.
S Valverdeom na klupi, Paulinhom na sredini i majstorom za ligu prvaka u napadu u nove pobjede naredne sezone.
S Valverdeom na klupi, Paulinhom na sredini i majstorom za ligu prvaka u napadu u nove pobjede naredne sezone.
Messi je licno trazio, kao uslov za potpisivanje ugovora. Ceka se samo saglasnost Xavija iz dalekog Qatara.
Ma zna Messi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.