Ponovi kako su svi pravi mostarci pobijeni, ponosis se s tim. Sta ti o hodžama znas. Ti imas nesto protiv Islama.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Muha je dva puta bio u džamiji. Prvi put kad je ukro ćilim, a drugi put kad ga je sa drotom vraćo nazad.Rigoletto je napisao/la:Nisam praktican vjernik, islam mi je na istom nivou kao katolicanatvo, imam protiv idiota a ti si hardcore, i jos se drogiras uz to
Gradonacelnik je napisao/la:Muha je dva puta bio u džamiji. Prvi put kad je ukro ćilim, a drugi put kad ga je sa drotom vraćo nazad.
skoroalen je napisao/la:Niko nije veći od Želje, osim Amawa, on je veći od kluba!
Nije Željkan prazan stan da ga kupi Vincent Tan, al ga zato kupi Megamiske i kroji im historiju kluba. Nije vam promijenio boje i grb, al vam se pomokrio po 7-8 trofeja koje je Lutvo krvavim i nepoštenim radiom donio.
Ni milimetra Senade!
A sta ćemo za nečasne titulebkoje spomenu preŠjedniksvrakino1921 je napisao/la:Pa bile su inspekcije vise puta al izgleda da se ne vidi taj dug pa je zato i receno Gospodaru Familije da ide preko sudakengur je napisao/la:Dobili su licencu a imaju ogromne nedokumentovane dugove. Porezna takodje treba sve pregledati. A ove njihove rezultate iz 2 u 1 u zadnjih par godina i kupljenih titula nakon priznanja pogotovo treba precesljati.Pantelija je napisao/la:Znaci imamo presedan, gdje je predsjednik jednog kluba javno na.press konferenciji rekao da je uprava prije njega nečasne titule osvojila... Zašto SIPA,tužilaštvo i ostale institucije ne.rade svoj posao.
Gradonacelnik je napisao/la:Muha je dva puta bio u džamiji. Prvi put kad je ukro ćilim, a drugi put kad ga je sa drotom vraćo nazad.Rigoletto je napisao/la:Nisam praktican vjernik, islam mi je na istom nivou kao katolicanatvo, imam protiv idiota a ti si hardcore, i jos se drogiras uz to
Balavac nisam, citirati znam, nije bilo potrebe da citiram kad znaš da si ti ono gore rekao. Kad čovjek ispadne glup i kad postane svjestan toga, a zbog ega to neće da prizna, sve što mu preostane jeste da vrijeđa one koji se smiju njegovoj gluposti. Jesam, škorin sam advokat. Biću i Amarov ako dobro plati, ali pod uslovom da mi kasnije ne traži pare nazad.MocMahale444 je napisao/la:Nauci citirati ziv bio balavac malipacni. @Njanjajevojebordo. Nisi ti škorin advokat.
joker90 je napisao/la:Praznik fudbala sutra!! Grbavica ko šibica!
Ovako!skoroalen je napisao/la:joker90 je napisao/la:Praznik fudbala sutra!! Grbavica ko šibica!
Ovako?
joker90 je napisao/la:Ovako!skoroalen je napisao/la:joker90 je napisao/la:Praznik fudbala sutra!! Grbavica ko šibica!
Ovako?![]()
![]()
Ok.SarajevoJeBordo je napisao/la:Balavac nisam, citirati znam, nije bilo potrebe da citiram kad znaš da si ti ono gore rekao. Kad čovjek ispadne glup i kad postane svjestan toga, a zbog ega to neće da prizna, sve što mu preostane jeste da vrijeđa one koji se smiju njegovoj gluposti. Jesam, škorin sam advokat. Biću i Amarov ako dobro plati, ali pod uslovom da mi kasnije ne traži pare nazad.MocMahale444 je napisao/la:Nauci citirati ziv bio balavac malipacni. @Njanjajevojebordo. Nisi ti škorin advokat.
Nemaš ti mozga da trolaš, sarkazam i duhovitost su oličenje intigentnih ljudi. Čim ti u svakom komentaru koristiš pridjeve koje nekog vrijeđaju, nemaš ti veze s trolanjem.MocMahale444 je napisao/la:Ok.SarajevoJeBordo je napisao/la:Balavac nisam, citirati znam, nije bilo potrebe da citiram kad znaš da si ti ono gore rekao. Kad čovjek ispadne glup i kad postane svjestan toga, a zbog ega to neće da prizna, sve što mu preostane jeste da vrijeđa one koji se smiju njegovoj gluposti. Jesam, škorin sam advokat. Biću i Amarov ako dobro plati, ali pod uslovom da mi kasnije ne traži pare nazad.MocMahale444 je napisao/la:Nauci citirati ziv bio balavac malipacni. @Njanjajevojebordo. Nisi ti škorin advokat.![]()
Ti si decko puko ko lubenica. Navlacim vas ko kondom.
Prije par dana napisem eno prenose live s Zeljine teme i pocnem trolati.
Tobeti kopira a ti se upecas ko peš![]()
![]()
Sad kad si naucio citirati, nemas potrebe da me citiras jer vec si dresiran. Advokat naš#izdržiškoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.