FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj glupana. 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Jeste nam Zeba uzeo titulu. Necemo to sad kriti, Aza mu desna a Musemic lijeva ruka bili.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
svaka ti je A do Z u srz.. Amarov povratak za pune tribine u Evropi i onda svi da odu u misije rupe.. Necel dati Allah da se vrati da poslozi sve na svoje mjesto...Tresla bi se mnogima mudaNeandertalac je napisao/la:Ja jedva cekam da se završi ova mučna saga oko duga i tuzbi. Onda kako plasiraju Miskeljupci na klupu dolazi Amar. Da vidimo i to čudo.
A dug itekako postoji i mogao se isplatiti na sto načina. Priča Bošnjačkog Mamića o tome da nije sve najjasnije ili moguće naplatiti je čin drskosti i bezobrazluka.
Ljubomorni egoista, despot i manipulator. Ja, samo sam ja pošten, ja sam Željo, ja štitim, doprinosim, pomažem, razvijam, unapređujem, gradim.
U iščekivanju trenera. Morao sam reagirati na ovaj press koji ima samo jedan cilj. Ublažiti udar navijača sa zahtjevima da Amar sjedne na klupu i njegova diskriminacija kao čovjeka i Željovca. Žalosno.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Novinari sto niko nije pitao Amara u cemu je problem
neka on kaze svoju stranu. Miske pred kamerama ko malac pred tablom.
Komentari njih 807 gdje Miske odgovara na pitanja su finale
a novinari se plase pitati pitanje direktno u faceta. Miske ko metrix svako pitanje ga promasi.
Halo ovo ovo i ovo bum bez straha

Komentari njih 807 gdje Miske odgovara na pitanja su finale

Halo ovo ovo i ovo bum bez straha

- MocMahale444
tvoj acc i jos 2 mozes nazvati normalnim, ostalo svi imaju svoju stranu. Tako je kako jebraco je napisao/la:Po vazdan Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović Amar Misimović
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Znaci necemo se lagati:
1. Ovdje pretezno su Amarovci (vecina) ima i Misketovaca.
2. Tamo su pretezno Misketovci uz mali % Amarovih boraca.
Ja ni tamo ni vamo, ja navijam za Zelju

Sutra ce Amar Osim biti na utakmici.Potrudimo se zajedno da nas dobro cuje.
Sutra citav stadion, uprava napolje!
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
- MocMahale444
Mirko Radovanović-lijevi bek je bio i to solidan.Samo se ne mogu sjetiti iz kojeg kluba je došao vamo i koji ga menadzer doveo,buraz me ubeđuje da ga je onaj Edo dovuko i to za neku siću.
Mirko dosao u Zelju iz Radnickog, vrlo dobar bek. Mislim da ga je Cviko nasao i preporucio..
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 18 maj 2018, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Da mi je neko reko neces ic na finale kupa a izgleda ni na derbi,konto bi da sam sanjo,ovako Adzem je fakat uspjesan toliko da je uspio nas starije otjerat sa stadiona.Nije Adzem Zeljo znamo mi to ali vjerujte nakon Zrinjskog bio sam u stanju srusit tribinu,nemogu ga gledat a Vranjesa i Mehremica kad vidim stid me samog sebe.Zamislite kako se nekad nije 7 dana moglo spavat pred derbi,sutra zelim potop iz jednog razloga a to je da se gospodin trener povuce.Pa Mulalic je skako po tribini ali je frajer umiro za Zelju.Zeba nam uze titulu i fol oprostaj.
Danas djeca, navijaci nemaju uopce svoje misljenje. Njihovo misljenje je toliko beznacajno kad on dodje napise na forumu, nisam imao vremna da listam neka mi neko objasni na PP. Dodje onda mali Misketov napise mu svoju verziju i ovaj drka na to i pise onda 25 dana u mjesecu. To su danasnji navijaci Zelje. (pojma on nema da li je to tako, kako je. to mu je sveto tome se vodi)
Tako mu mali misketov napise Zeba legenda, njemu Zeba legenda. Bekric supak, njemu je Bekric supak dobio u PP infoo
Sreca da puno ljudi ne cita ove forume, kakva Sjeverna Koreja sta bi njima sve flota strucnjaka i pravnika usadila u glavu, da je Zeljo ove godine osvojio titulu

Tako mu mali misketov napise Zeba legenda, njemu Zeba legenda. Bekric supak, njemu je Bekric supak dobio u PP infoo

Sreca da puno ljudi ne cita ove forume, kakva Sjeverna Koreja sta bi njima sve flota strucnjaka i pravnika usadila u glavu, da je Zeljo ove godine osvojio titulu

UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
A onda dodje moderator pa kaze Amar je kupovao titule, Amar na godisnji otisao, svi da tako misliti, jasnooo!!! I onda svi u glas, ta ce nam Amar kupovao titule
Vise volim klub bez dugovanja
nego titule i bilo sta

Vise volim klub bez dugovanja

UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Ja sta pacijenti uradise sa najcitanijeg Zeljinog foruma u drzavi. Boze sacuvaj.
Sta su “pacijenti“ uradili od najveceg kluba u drzavi.Boze sacuvaj.Monci je napisao/la:Ja sta pacijenti uradise sa najcitanijeg Zeljinog foruma u drzavi. Boze sacuvaj.
💩💩
Nemam slobodnog vremena ovih dana, ali ovo moram citirati.TMovac je napisao/la:cuj ja instaliran ovdje. Pogledaj moj, a pogledaj svoj datum registracije ovdje.

Ovo se zove, prosuti lobotomca k'o rižu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Finansijska stabilnost, osvajanje trofeja( kupa) nakon 5 godina, drugo mjesto....daleko od idealnog i ocekivanog, ali ne mozes reci da je lose.
U principu igramo lose za oko, neatraktivno, vec godinama i to je najveci problem gubitka navijaca.
U principu igramo lose za oko, neatraktivno, vec godinama i to je najveci problem gubitka navijaca.
Ranije sam bio neutralan,i imao sam postovanje prema svemu sto je uradjeno poslednjih godina.Ali sada poslije ove zadnje konferencije mogu samo reci gosn misimovicu ponjamke ti se u stau.Uzmi taj kup sto ste ga “vi“ osvojili i razligu.
💩💩
- plavousrcu
- Kontakt:
Clan Uprave se oglasava. Poceo nas ubjedjivati da je dobro. Pakuj kofere radi Zelje. Ako ga volis kao sto predstavljas pakuj se bolan. Namjerno sre u svojim bolesnim glavama izazvali podjele. Zato ste i zadnji najsramniji pres u istoriji kluba organizovali. Danas dobiti komsije, ako nista da se malo lijecimo na njima u svim nasim mukama.
Danas ce posjeta na tribinana pokazati sta ste uradili, pusti se ti foruma.
Svakako ne znate dalje od vase mjesne zajednice..
Svakako ne znate dalje od vase mjesne zajednice..
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.