Albanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

Shaban
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la Shaban » 24 sep 2010, 13:49

Raikkonen je napisao/la:Ej pa znal iko sa sigurnoscu hocel biti prenosa.......Nije valjda da je dotle doslo da ne mozemo gledati i repku...hem sto su ukinuli Engleze i Nijemce pa Hayat-Spance i OBN-Talijane jos ne mozemo ni utakmice repke gledati koje se igraju 2 puta godisnje.......STVARNO SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!
Ako se sjećate one famozne utakmice u Španiji prije par godina, kada zbog reciprociteta "naša" BHTV ostavi nas bez gostujućeg prenosa ništa me ne čudi više.
Mi smo tad ganjali sve moguće satelite da gledamo tekmu i stvarno nije njima vjerovat već na vrijeme vi alternativne stanice tražite.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 24 sep 2010, 14:02

Nadam se da ce bet365 opet prenositi tekmu BiH :mrgreen:
Dosad su sve i jednu prenosili.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 sep 2010, 14:04

Unica_Liverpool_ je napisao/la:A de,,, pa zar neće biti prijenosa
Nece :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2010, 16:08

B0SANAC je napisao/la:Bez TV prijenosa iz Tirane, jer "SGM" traži najmanje 150.000 eura!?

BHT1 je ponudila puno manje, da ne kažem deset puta manje. Ipak, ne bih govorio o cijenama jer je to poslovna tajna, kazao je Vukićević

Kako trenutno stoje stvari, nijedna naša TV kuća neće prenositi predstojeći kvalifikacioni meč za Euro 2012, Albanija - BiH, koji je na programu 8. oktobra u Tirani.

- Cijena TV prava za meč iz Tirane je minimalno 150.000 eura, kaže Slaviša Vukićević, zastupnik švicarske marketinške kuće „SGM“ koja je od Fudbalskog saveza Albanije otkupila sponzorska i TV prava.

- Lako se može desiti da utakmica neće biti prenošene u BiH, što bi mi bilo jako žao.

Vukićević je već poslao ponude i obavio razgovore sa čelnicima BHT1 i još nekoliko privatnih bh. televizijskih kuće.

- BHT1 je ponudila puno manje, da ne kažem deset puta manje. Ipak, ne bih govorio o cijenama jer je to poslovna tajna. A ista ili slična situacija je sa ostalim našim privatnim TV kućama. Naprimjer, TV Kosovo je već otkupila TV prava za ovu kvalifikacionu utakmicu za 40.000 eura - dodaje Vukićević, bivši fudbaler Sarajeva i reprezentacije BiH.
Sa ovim albancima, rumunima, ukrajincima i ostalom bagrom su uvjek problemi oko prijenosa. Nesto slicno je bilo u Hrvatskoj kad su igrali u Ukrajini. Nadam se da ce se na kraju dogovorit. Ako ne, valja trazit albanske kanale.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 24 sep 2010, 18:01

Ha jbt koda su Brazil pa 150 hiljada :mrgreen:.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 sep 2010, 18:05

A vala i naši hoće sve besplatno. Dabogda morali iskeširati veliku svotu. Dosta je da nam ljudi "poklanjaju" prenose, kada možemo otkupiti Ligu Prvaka, možemo otkupiti i prava prenosa reprezentacije. No, ne bih se iznenadio da je prikazivanje Partizana "važnije" bh javnosti negoli prikazivanje fudbalske reprezentacije. Baš me zanima kakvo će sada saopštenje za javnost dati Belmin Karamehmedović.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2010, 19:54

Ma neka Radoncic kupi, pa neka TV Alfa prenosi :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 sep 2010, 19:57

Vidi Albanaca što su se umislili. :D

Trebali bi džaba davati prijenos koliko su "primamljivi". :lol:
...što je više lome to je volim jače...

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 24 sep 2010, 20:57

Wolverine je napisao/la:sta drugo da ocekujem nego novi incident fanatikosa u slucaju nepovoljnog rezultata.
Hvala Bogu. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 25 sep 2010, 10:52

Ne razumijem nikako, da BHT moze otkupiti prava za prijenos utakmice Partizana i Lige Prvaka, a da reprezentaciju, koja igra nekoliko puta u godini, ne moze.
Nadam se da ce ova TV1 otkupiti prava.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2010, 10:59

B0SANAC je napisao/la:Ne razumijem nikako, da BHT moze otkupiti prava za prijenos utakmice Partizana i Lige Prvaka, a da reprezentaciju, koja igra nekoliko puta u godini, ne moze.
Ma bice negdje. Ako nista, ima streamova. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 sep 2010, 12:05

B0SANAC je napisao/la:Ne razumijem nikako, da BHT moze otkupiti prava za prijenos utakmice Partizana i Lige Prvaka, a da reprezentaciju, koja igra nekoliko puta u godini, ne moze.
Oni otkupe prava za Ligu Prvaka u paketu, a sigurno je 10 puta jeftinije od ove smjesne ponude Albanije. Cuj 300 00 KM da bi se gledala yebena Albanija??? Spustit ce oni to, kad vide da im niko ziv nece toliko dat, pa taman da igraju protiv Brazila, a ne BiH.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 sep 2010, 12:30

ma ima ovdje i neceg dobrog, necemo uzivat u Susicevim taktickim majstorijama, bar malo cemo zivce sacuvat, ako je ista ostalo poslije Katara,Svedske, Njemacke,Francuske ...u jbt koliki je niz, pa ni odmah poslije rata nismo nanizali ovoliko losih utakmica :mrgreen:

salu na stranu,mada ovo vjerovatno i nije sala, tako je kako je, imam u ponudi kablovskog operatera neku kosovsku televiziju TVK1 nesto tako,a cuo sam da je kosovska televizija otkupila prava...eh sad hajd znaj jel ta i ako je ta hajd znaj da je nece zakljucat na dan tekme :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 25 sep 2010, 13:10

Evo i od mene jedne formacije za Albaniju :mrgreen:

------------------------------------- K. Hasagic --------------------------------------

----------- Mujdza ------------- Spahic ------------------ Nadarevic ---------------

----------------------Rahimic ---------------------Jahic ------------------------------

---- Ibricic ------------------ Misimovic ---------------------- Lulic -----------------

----------------------- Dzeko -------------------- Muslimovic ------------------------

Ne vjerujem da ima potrebe za 4 odbramnbena, jer Albanci nisu toliko jaki u napadu. Zato treba igrati sa 2 Defanzivna vezna, u ovom momentu Jahic i Rahimic.
Dajem Muslimovicu prednost ispred Vede, jer Vedi godi vise brza igra, a protiv Albanaca brze igre sigurno nece biti, jer nas ceka bunker Albanaca u Tirani.
Lulic i Ibro mogu probijati po krilima, a Misketu dajem prednost jer je iskusniji od Pjanica.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 25 sep 2010, 14:13

B0SANAC je napisao/la:Evo i od mene jedne formacije za Albaniju :mrgreen:

------------------------------------- K. Hasagic --------------------------------------

----------- Vranjes ------------- Spahic ------------------ Nadarevic ---------------

----------------------Rahimic ---------------------Jahic ------------------------------

---- Mujdza------------------ Misimovic ---------------------- Lulic -----------------

----------------------- Dzeko -------------------- Ibisevic------------------------

Ne vjerujem da ima potrebe za 4 odbramnbena, jer Albanci nisu toliko jaki u napadu. Zato treba igrati sa 2 Defanzivna vezna, u ovom momentu Jahic i Rahimic.
Dajem Muslimovicu prednost ispred Vede, jer Vedi godi vise brza igra, a protiv Albanaca brze igre sigurno nece biti, jer nas ceka bunker Albanaca u Tirani.
Lulic i Ibro mogu probijati po krilima, a Misketu dajem prednost jer je iskusniji od Pjanica.
Mujdza nije klasicni stoper. Nemoze na toj poziciji igrati.

Ibro je na krilu bio uzasan protiv Portugala ako se sjecas.

Muslimovic nece biti spreman.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 sep 2010, 14:29

Ma boli me kita za prenosom hoceli odkupiti o ne..ima na netu uglavnom :mrgreen: samo da pobijedimo to je bitno :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 26 sep 2010, 15:56

ja ako bog da palim 7 popodne auto i lagano ka Tirani
al bas da sam optimista sto se rezona tice,nisam mislim da i ako remi izvucemo mozemo bit sretni.....al opet ja odo ako bog da :D :D

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 26 sep 2010, 16:05

ako ne pobjedimo albance pape treba podnijeti ostavku, a trebao je i ranije podnijeti,jer je loš trener i ne voli bosnu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 sep 2010, 16:33

bolesnik s juga je napisao/la:ako ne pobjedimo albance pape treba podnijeti ostavku, a trebao je i ranije podnijeti,jer je loš trener i ne voli bosnu
Vidiš kako samo Cico voli Crnu Goru, Kuže obožava Albaniju, a da ne spominjem Capellovu ljubav prema Engleskoj... A i prethodni nas je selektor plaho volio, to se najbolje vidjelo početkom i sredinom devedesetih...
100% sportski i krajnje opušten potpis

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 sep 2010, 17:13

Ovo je sve vec otisli u Honduras.

Treba pustiti Susica neka se sada uci do kraja kvalifikacija nema ovdje spasa.
Mozda se poslije 10-ak godine u njemu probudi trenerski gen pa napravi bum. Jer , TREBA MU DATI SANSU :D :D IPAK JE ON NA NAJBOLJI IGRAC SVH VREMENA , A I NITKO NECE DA RADI ZA OVE PARE :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.