Sport i TV

ismar_tr
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la ismar_tr » 20 sep 2010, 20:07

miky_hz je napisao/la:
Spirit of Shankly je napisao/la:cuj dosla Arena na HS?
jesu sretnici. Zna li iko hoce li uskoro ili ikako na ELOB?
Ma dosao samo prvi kanal,za ostala 3 se mora dodatno platiti...ovaj prvi program je najgori od ova 4 koja imaju al eto sto kazu bolje ista nego nista,uleti i tu po neka utakmica :)
koliko se trebaju platit arene ? :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 sep 2010, 20:26

ismar_tr je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Ma dosao samo prvi kanal,za ostala 3 se mora dodatno platiti...ovaj prvi program je najgori od ova 4 koja imaju al eto sto kazu bolje ista nego nista,uleti i tu po neka utakmica :)
Kod nas je 5e za ta dodatna tri kanala mesecno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 sep 2010, 23:47

ismar_tr je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
A neznam,ali znam da ce i ova jedna sto nam je dosla biti tu do 31.12 i onda i ona ide na ovaj digitalni paket...nisu je vala ni morali uvesti,ako hoce samo oci da zamazu da bi im se vise raje nakacilo na digitalnu,to je i jedina svrha ovoga uvodjenja iznenadio bi se da HS uradi nesto korisno za ove obicne smrtnike :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 23 sep 2010, 20:40

FTV u utorak prenosi utakmicu Partizan-Arsenal umjesto Ajax-Milan ili Chelsea-Marseille. :(
BHT1 u srijedu prenosi Valencia-Manchester. :D Meni to odgovara.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 23 sep 2010, 20:41

sikirica je napisao/la:FTV u utorak prenosi utakmicu Partizan-Arsenal umjesto Ajax-Milan ili Chelsea-Marseille. :(
BHT1 u srijedu prenosi Valencia-Manchester. :D Meni to odgovara.
odlicno da malo odmorim od streama :mrgreen:
FC Manchester United

MoSa LjoŽe
Kontakt:

Post Postao/la MoSa LjoŽe » 23 sep 2010, 20:41

Ma dosao samo prvi kanal,za ostala 3 se mora dodatno platiti...ovaj prvi program je najgori od ova 4 koja imaju al eto sto kazu bolje ista nego nista,uleti i tu po neka utakmica :)[/quote]

koliko se trebaju platit arene ? :D[/quote]

A neznam,ali znam da ce i ova jedna sto nam je dosla biti tu do 31.12 i onda i ona ide na ovaj digitalni paket...nisu je vala ni morali uvesti,ako hoce samo oci da zamazu da bi im se vise raje nakacilo na digitalnu,to je i jedina svrha ovoga uvodjenja iznenadio bi se da HS uradi nesto korisno za ove obicne smrtnike :)[/quote]

Inače kod mene je full paket 3,to znači da ti kanali već postoje ? :mrgreen:
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 24 sep 2010, 11:39

Evo raja opet imamo priliku gledati Partizana :D A mislio sam da ce prenositi Ajax-Milan ili neku drugu utakmicu ali eto ajd :D Ipak ce uskoro izbori ,pa razumijem neke stvari xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 24 sep 2010, 17:12

armageddon666 je napisao/la:Evo raja opet imamo priliku gledati Partizana :D A mislio sam da ce prenositi Ajax-Milan ili neku drugu utakmicu ali eto ajd :D Ipak ce uskoro izbori ,pa razumijem neke stvari xD
kad SDA pobijedi odmah ocekujemo utakmice Burraspora HAHAH , a ko SBiH pobijedi ocekujmo utakmice premijer lige
1946

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 24 sep 2010, 19:50

armageddon666 je napisao/la:Evo raja opet imamo priliku gledati Partizana :D A mislio sam da ce prenositi Ajax-Milan ili neku drugu utakmicu ali eto ajd :D Ipak ce uskoro izbori ,pa razumijem neke stvari xD
Cemu taj nik???
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 sep 2010, 20:06

ja mislim da će prenositi sve utakmice Partizana bez obzira na ostale mečeve ali jbt ga to mi ne možemo promijeniti samo što reče @sikirica makar prenose Man Utd Valencia prvi x ove godine a ionako sam ispucao skoro pola limita samo gleadajući stream prijenose. Nadam se da će sad biti i neka tekma Premier lige ali se do sad nisu poklapali termini Unitedu i BHT-u ali valjda bude prva tekma u tom terminu i prenošena ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 25 sep 2010, 03:39

Bez TV prijenosa: Gledaoci u BiH neće moći gledati utakmicu u Albaniji!?

Informacije koje su se proteklih dana pojavile u domaćim medijima vezane za neugovaranje TV prijenosa kvalifikacione utakmice za EURO 2012 između BiH i Albanije na prostoru naše države, još uvijek su aktuelne.

Naime, manje od dvije sedmice prije pomenutog meča u Tirani, nijedna bh. televizijska kuća još uvijek nije uspjela naći zajednički jezik sa švicarskom medijskom agencijom koja zastupa Fudbalski savez Albanije.

TV prava za susret Albanija BiH do sada su osigurale albanska i kosovska državna televizija, a iskreno se nadamo kako će neka od domaćih TV kuća osigurati prijenos utakmice za stanovnike Bosne i Hercegovine.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 25 sep 2010, 11:23

Ako moze jedno pitanje..da mi to neko vajlano objasni ;) :?:
E ovako, vidim da je gledanje utakmica na internetu jedna od najboljih opcija..dosta mi je vise kupovanja antena, paketa i ostalog!
Da te Bog sacuva, svako malo, treba nesto kupovat!
U zadnje vrijeme gledam utakmice na internetu, pa me zanima slijedece:
- koliko mb se potrosi za gledanje jedne utamice
- ima li opasnosti od virusa
- kada stopa prenos, da li je to do brzine kb/s ili konekcije ili neceg treceg
- koje stranice su najbolje, posto se ja nakacim na atdhe.com
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2010, 12:48

Danas:
BHT-Liverpool-Sunderland 16:00
Arenasport:
Liga sampiona rukomet-BArca-RN Lowen 16:20 AS1
ACB superkup finale 18:00 AS1
MLS Chivas-Philladelphia 22:00 AS1
KHL SAlvat-Arkmur 13:00 AS2
Milan-Genoa 18:00 AS2
Roma-Inter 20:30 AS2
Marseille-Sochaux 19:00 AS3
Lyon-St.Ettiene 21:00 AS3
Flamengo-Palmeiras 23:30 AS3
Levante-Real M 20:00 AS4
Bilbao-BArcelona 22:00 AS4
Sport klub
City-Chelsea 13:45 SK
PSV-Groningen 19:45 SK
Porto-Olhanense 22:15 SK
Zenit-SAturn 13:00 Sk +
WHU-Tottenham 16:00 SK+
Twente-Ajax 20:45 SK+

DAnas se pustaju u rad i Sport Klub 3,4,5 na kojima idu samo zivi prenosi ali ja ih jos nemam ne znam da li se trebaju dodatno placati,posto su digitalci mislim da da.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 sep 2010, 12:53

Evo od danas krecu 3 nova SportKluba. SportKlub 3, SportKlub 4 i SportKlub 5. Sad ce sve utakmice Engleske Lige biti prenosene i vecina utakmica kosarkaske Eurolige. I rasteretit ce se dva prva kanala od teniskih turnira. Tako da ce biti moguce da se prenosi vise teniskih turnira istovremeno.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 sep 2010, 14:14

Valjda budu ovi sk na bhcabel netu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 sep 2010, 14:14

Na onom Crnogorskom Atlas tv počela utakmica Man.City-Chelsea ja se tamam namjestio i obradovo da gledam ,kad nekoliko minuta oni ubaciše neku serijua ,a prekinuše utakmicu.E neš niđe naći džaba utakmice.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 25 sep 2010, 14:16

Od koje su drzave programi .. Ja sad pronaso
Sky Sport 1, Sky Sports 2 i sve do Sky Sport 8
I koje lige sve prenose ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 sep 2010, 14:19

Samo F.K.S !! je napisao/la:Valjda budu ovi sk na bhcabel netu
Novi sportski kanali će biti dostupni gledateljima u Srbiji putem kabelske televizije SBB i u Bosni i Hercegovini putem kabelske televizije Telemach (digitalno), a neslužbene informacije govore da će biti dostupni i putem DTH platforme Total TV koja emitira posredstvom satelita koji se nalaze na orbitalnoj poziciji 16° istočno. Start ovih kanala u BiH očekuje se uskoro - preciznije u listopadu ove godine.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 25 sep 2010, 14:21

MOZAK je napisao/la:Ako moze jedno pitanje..da mi to neko vajlano objasni ;) :?:
E ovako, vidim da je gledanje utakmica na internetu jedna od najboljih opcija..dosta mi je vise kupovanja antena, paketa i ostalog!
Da te Bog sacuva, svako malo, treba nesto kupovat!
U zadnje vrijeme gledam utakmice na internetu, pa me zanima slijedece:
- koliko mb se potrosi za gledanje jedne utamice
- ima li opasnosti od virusa
- kada stopa prenos, da li je to do brzine kb/s ili konekcije ili neceg treceg
- koje stranice su najbolje, posto se ja nakacim na atdhe.com
1. Neznam bgm, jer imam beskonacan limit pa i negledam na to.
2. Zasad nisam imao nikakvih problema sa virusima (iako nije iskljucena mogucnost da ima virusa)
3. Moze biti do konekcije a i moze biti do opterecenosti servera, zavisi koliko ljudi gleda.
4. Najbolja je po meni http://www.myp2p.eu i http://www.atdhe.net

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 sep 2010, 14:21

drH je napisao/la:Evo od danas krecu 3 nova SportKluba. SportKlub 3, SportKlub 4 i SportKlub 5. Sad ce sve utakmice Engleske Lige biti prenosene i vecina utakmica kosarkaske Eurolige. I rasteretit ce se dva prva kanala od teniskih turnira. Tako da ce biti moguce da se prenosi vise teniskih turnira istovremeno.
znaci li to sada da ce sportklub koji mi u bih mozemo gledati,imati siromasniji program.ja bih iskreno platio dodatno i ostala 3 kanala kako sport kluba tako i arenesport.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.